mali ban je napisao/la:Istina je da su samo 4 ekipe na forumu, al smo glasni . Odigrali smo sinoć sa rudarima - izgubili 3-7 - zaključak: s obzirom na sve, dobro smo i prošli . Ali morati ću se službeno žaliti na ekipu rudara. Em dobro igraju, em su tak brzi da ni sa 2,3 prasice ne možeš poen dobiti. I to vraćaju. Takve ekipe treba izbaciti iz Sokaza, uništavaju temeljne stvari stolnog tenisa - prasice . Šalim se. Dečki igraju jako dobro a znaju se ugodno i družiti na šanku poslije tekme.
uf
ak je vama bilo tak, mi moramo ozbiljno modificirati vaš pristup:
prvo šank!
Bukovac - AGF4 8. kolo igra se u srijedu 27.11. s početkom u 19:45 u MO Bukovac...
Bukovac je za nas neugodna ekipa od koje smo već gubili i to doma... obzirom da u ponedjeljak igramo s Botincem, vidjet ćemo jel to prednost ili nedostatak...
bduralija je napisao/la:Bukovac - AGF4 8. kolo igra se u srijedu 27.11. s početkom u 19:45 u MO Bukovac...
Bukovac je za nas neugodna ekipa od koje smo već gubili i to doma... obzirom da u ponedjeljak igramo s Botincem, vidjet ćemo jel to prednost ili nedostatak...
u stvari
nije u pitanju odgoditi, samo da bukitić bude čitav!
Tu smo da bi igrali!
Kaj se tiče ostalog - čim hladnija tim bolja
(možda mi u međuvremenu stigne i gmo trava! )
AGF4 je po drugi put spasila 2:5... znači da smo i mi žilavi...
u srijedu je Bukovac, a nismo u nekoj formi... drago mi je da smo u grupi vatrenih 11 i da smo u međusobnim mečevima u plusu...