21. liga jesen 2013

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
trnac

#141 Post Postao/la trnac »

Pravi si, :s: :top:

Drž' se, Spine da te što prije sretnem za stolom.
Guga
Kontakt:

#142 Post Postao/la Guga »

Oj administratore, crtice ponovno napadaju... :rofl:
The Only Way Is Up...rutinski
dario-zg-zapad

#143 Post Postao/la dario-zg-zapad »

Ronin - buterfly 0-10 , rezultat zvuci grubo,, a to je ekipa koja svakom moze pruzit neizvjestan mec, na zimu je bil rezultat 6:4 :D tu se vidi ko je treniral a ko je :zivili:
Hehe moj prvi mec protiv lale tihomir prosli put sam poveo sa 2:0 u setovima i izgubil 3:2
A danas je bilo nametnuo svoj ritam igre 3:0 a njega sam se pribojaval, drugi mec hrvoje ( merđo ) prosli put tri nula bilo reko guga da mu se povjerio da tak nine igro lose dok ga nije neka simpatijA gledala u osnovnoj, znaci reko sebi sad sljedi revans, tak je i bilo neizvjesno do kraj samog meca sitne greske su odlucivale o pobjedniku sa tim da je prvi mec protiv kule (eskulic) odigro ukoceno,,, ali zato je p
Pokazo svoju kvalietu protiv stanka eskulica , odigro odlicno.

Galic odlican igrac sam mu kratke servirajte jel duze udara i forhend ibechend sa
Tim da je imo virozu bolestan igro jel reko gazda da nece bit bozicnica ak ne dođe, isto tak je nas marko igro sa ukljestenim leđiima,, dobro da nema doping kontre.
ib
Site Admin
Kontakt:

#144 Post Postao/la ib »

Ne znam jel bilo namjerno, ali morao sam intervenirat u post jer 10-0 je bitno različito od 0-10 :eek: :confused:
Rangel

#145 Post Postao/la Rangel »

Kad čovjek pogleda baš zanimljivi rezultati...bit će napeto do kraja. Nema slabe momčadi u ligi, Sinni je mogao bez problema imati barem 3 boda više.
I zasigurno će još nekome otkinuti bodove. Tako da će se poredak od 3 mjesta na dalje još mijenjati.
A vidim da je Butterfly došao u punom sastavu protiv Ronina, nije ništa htio ostaviti slučaju ;)

Mi Operator sutra nastupamo doma protiv HVIDR-e
:lux:
dario-zg-zapad

#146 Post Postao/la dario-zg-zapad »

ib da krivo sam upiso rezultat kad uzmeš u koje sam doba pisao komentar poslje :pivo: :zivili: jos dobro i izgleda.

Ma nismo nis kalkulirali borna, jedan igrac radio drugi na utakmicu otiso znaci il smo mogli doc sa dva igraca, il pozvat rezervu :pobjeda:

:sretno protiv hvidre prognoza rezultata 6:4

;)
dambino

#147 Post Postao/la dambino »

Utrine III - Abesinija: 1:9
Teško je išta komentirati... moglo je biti i puno drugačije. "Tvrdi", iskusni igrači, jedna vrlo neugodna travuljaga, ali Fortuna je bila večeras na našoj strani.
trnac

#148 Post Postao/la trnac »

Ante je opravdao povjerenje kapetana odigranom tricom. :top:
Ante

#149 Post Postao/la Ante »

U utorak igramo protiv Rakitovca. To bi moglo direktno odlucivati o trecem mjestu, derbi "prave 21. lige" (Butterfly i Art kuk ne racunam pod nasu ligu).
Ocekujem zanimljivu utakmicu, pa nek pobijedi bolji. Ili sretniji :)
dambino

#150 Post Postao/la dambino »

Abesinija - Rakitovec: 7-3
Što reći, osim: "Dobro je bilo!" :)
trnac

#151 Post Postao/la trnac »

:lux: :lux: :lux:
dario-zg-zapad

#152 Post Postao/la dario-zg-zapad »

Butterfly-Snajper 7:3 :pobjeda:
dario-zg-zapad

#153 Post Postao/la dario-zg-zapad »

Sinni opet dobiva razigrali se pred kraj lige, vidim bili napeto puno meceva u pet setova, izjednacena borba do kraja. :D
Spin
Kontakt:

#154 Post Postao/la Spin »

Sinni I je u maloj seriji :D, nakon 5 uzastopnih poraza, sada 3 pobjede u nizu.
Moram reći da je ovaj uspjeh dobrim dijelom i posljedica toga što su nas protivnici potcijenili. :zubo:

Uglavnom, ovo nam je bilo do sada najjače izdanje;
Ranko je odigrao 110%, pobjedio je tri mrvicu jača protivnika od sebe u 5 setova na čistu želju za pobjedom.
Krešo je najviše napredovao, osvojio po set u svakom meču, a u paru nam je sigurno prvi reket zbog svog stila igre.
Ozren je uspio pobjediti Zorana Novaka sa kojim je do sada imao omjer 0:2.
:)
Moj udio je i dalje simboličan, odigram po meč u prvoj rundi tek toliko da se suigrači ohrabre i povjeruju da smo dobri ;)
dambino

#155 Post Postao/la dambino »

Industrogradnja II - Abesinija: 3-7
Što i opet reći, osim: "Bilo je dobro." :)
Treće mjesto je jako jako blizu... :zivili:
trnac

#156 Post Postao/la trnac »

Bravo Abesinija! :lux:
dario-zg-zapad

#157 Post Postao/la dario-zg-zapad »

sve je otvoreno posto mi nismo ovaj tjedan mogli igrat protiv utrina nije nas se skupilo za tekmu a nisi htjeli odgodit il pomaknut za neki drugi dan termin, dogovor je bio u subotu se cuo sa njima da igramo u srijedu u 18h, ja sam mu odmah reko da ja jedino mogu igrat u subotu il nedjelju il da odgodimo za sljedeci tjedan, u ponedjeljak marko mi javlja da njegov tata isto nemre u srijedu a ova ostala suigraca rade i zove ih da pomaknu termin il za utorak cetv il petak kad bi njih dvoje moglo igrat il vikend kad bi dosli sva trojca. ač nisu nam izasli u susret i nek si pisu 10 nula pobjedu kad im je tolko stalo do nje.
Guga
Kontakt:

#158 Post Postao/la Guga »

dtrnski je napisao/la:Bravo Abesinija! :lux:
Bravo komandante Data, Žan Luk i Worfe :lux: :lux: :lux:
Pratimo vaše borbe u 21. galaksiji i veselimo se svakoj pobjedi :top:
Guga
Kontakt:

#159 Post Postao/la Guga »

dario-zg-zapad je napisao/la:sve je otvoreno posto mi nismo ovaj tjedan mogli igrat protiv utrina nije nas se skupilo za tekmu a nisi htjeli odgodit il pomaknut za neki drugi dan termin, dogovor je bio u subotu se cuo sa njima da igramo u srijedu u 18h, ja sam mu odmah reko da ja jedino mogu igrat u subotu il nedjelju il da odgodimo za sljedeci tjedan, u ponedjeljak marko mi javlja da njegov tata isto nemre u srijedu a ova ostala suigraca rade i zove ih da pomaknu termin il za utorak cetv il petak kad bi njih dvoje moglo igrat il vikend kad bi dosli sva trojca. ač nisu nam izasli u susret i nek si pisu 10 nula pobjedu kad im je tolko stalo do nje.
Pa jedino vas tako mogu pobjediti, a gori im pod nogama jer su u opasnoj zoni za ispadanje.Jebi ga, takva su pravila i tu ne možeš ništa, a sasvim nešto drugo je korektnost i fer play.
Ante

#160 Post Postao/la Ante »

Veliko HVALA nasim navijacima na podrsci tijekom cijele sezone :) Nadam se da vas nismo razocali, vise od treceg mjesta nije islo. Ali sljedece sezone... Sky is limit :)
Odgovorite