SOKAZ forum
17. liga, jesen 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Još tri tekme do kraja, a ništa nije definitivno riješeno.
Niti najizgledniji pretedent na prvo mjesto još nije siguran. Rudare očekuju dva najteža meča, jedan već ovaj tjedan protiv Agronomije i jedan derbi lige u zadnjem kolu protiv Početnika.
U idealnoj situaciji (za njih, jelte) bi se u zadnjem kolu moglo odlučivati tko će biti prvak.
Niti najizgledniji pretedent na prvo mjesto još nije siguran. Rudare očekuju dva najteža meča, jedan već ovaj tjedan protiv Agronomije i jedan derbi lige u zadnjem kolu protiv Početnika.
U idealnoj situaciji (za njih, jelte) bi se u zadnjem kolu moglo odlučivati tko će biti prvak.
Kakav je to komentar!dtrnski je napisao/la:Još tri tekme do kraja, a ništa nije definitivno riješeno.
a mi?
ja već kuham vinčeko za navečer
(ak nebu išlo drukčije,
Nestalo rakijice, a?
http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php ... c&start=29
Zar ne postoji sorta šljiva koja rodi dva puta godišnje?
Znaš šta, ruku na srce smatram da je ovo samo taktika za zastrašivanje sokazovskih guštera. Ne bih se začudio da ste na Senzaciji
http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php ... c&start=29
Zar ne postoji sorta šljiva koja rodi dva puta godišnje?
Znaš šta, ruku na srce smatram da je ovo samo taktika za zastrašivanje sokazovskih guštera. Ne bih se začudio da ste na Senzaciji
dtrnski je napisao/la:Vinčeko ni pomoglo?
je! pomoglo je! set po set - 3seta
jednostavno im nismo dali šansu
dečki kad su vidli lonac s kuhanim, prvo nisu vjerovali. Maro je čak i slikao, a imal sam utisak da samo čekaju iz kojeg kuta bu skočil kobasičar s trga
dečki su baš OK. i pozafrkavati se hoče, ali puno su - ljepši
- bduralija
- Kontakt:
da, odmarali smo Daniela i ubacili u igru Z.S. koji nam je nekad bio najbolji igrač, no kako nije trenirao ni igrao 2-3 mjeseca to nije bilo dovoljno za Klibu i Markesinu... naša sreća je da su došli s igračem manje, tako da smo ranije završili s utakmicom, a imali smo i 3:0 na početku... sretno Dugavama u zadnja 2 kola...
sa svježim odmornim snagama odlazimo na meč s RGNF gdje ako se ne varam oni ako dođe Maro imaju već 3:0 na početku... što se temperature na mjestu igranja tiče, nadam se da će biti bolje nego na Bukovcu... a dtrnski može lijepo uzet trenirku, zimsku kapu i jaknu, rukavice i trk u Gr(l)edice...

sa svježim odmornim snagama odlazimo na meč s RGNF gdje ako se ne varam oni ako dođe Maro imaju već 3:0 na početku... što se temperature na mjestu igranja tiče, nadam se da će biti bolje nego na Bukovcu... a dtrnski može lijepo uzet trenirku, zimsku kapu i jaknu, rukavice i trk u Gr(l)edice...
Dugave dolaze u goste samo s dva igrača. Da su došli kompletni Bukovcu, moglo je drugačije završiti.
Maro Rudarima još niti jednom nije izostao, a ako bude onda vi počinjete s 3:0. Igrali smo s vama, igrali smo s njima. Moja procjena je da imate veliku šansu za bod, u idealnoj situaciji i sva 3 jer imate odličnu igru u parovima.
S Marom se nemojte zamarat
stavite fokus na druga dva igrača.
Igrao sam sinoć sati i pol na Gredicama. Majica je bila mokra, a ni kapi tekućine nisam imao potrebu popiti. Kad sam išao doma nafrljio sam grijanje, ali tek sam se doma uspio zgrijati.
BTW, u dvorani postoji termometar koji je pokazivao 15°C, ali rekao bih da nije baš precizan.
Uzeti ću barem 5 majica, 1x zagrijavanje, 3x partija i 1x rezerva. Plus naravno 2 majice dugih rukava od kojih jedna s kapuljačom za vrijeme dok se sjedi i čeka. Zimogrozan, ja? Neeee

Maro Rudarima još niti jednom nije izostao, a ako bude onda vi počinjete s 3:0. Igrali smo s vama, igrali smo s njima. Moja procjena je da imate veliku šansu za bod, u idealnoj situaciji i sva 3 jer imate odličnu igru u parovima.
S Marom se nemojte zamarat
Igrao sam sinoć sati i pol na Gredicama. Majica je bila mokra, a ni kapi tekućine nisam imao potrebu popiti. Kad sam išao doma nafrljio sam grijanje, ali tek sam se doma uspio zgrijati.
BTW, u dvorani postoji termometar koji je pokazivao 15°C, ali rekao bih da nije baš precizan.
Uzeti ću barem 5 majica, 1x zagrijavanje, 3x partija i 1x rezerva. Plus naravno 2 majice dugih rukava od kojih jedna s kapuljačom za vrijeme dok se sjedi i čeka. Zimogrozan, ja? Neeee
Mis mo igrali protiv "tehničara" na Gredicama prošli tjedan. Tekma je počela u pola 8 i bilo je na granici toplo ( oko 18) . u 8 je došel g. Arapović i pogasio grijanje, za pola sata je bilo oko 15, a kasnije i manje. Meni je u tenama bilo zima za stopala, a zadnji meč nisam baš niti mogel odigrat 100%
Ponesi termometar ili termafor
Ponesi termometar ili termafor
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)