Ikota je napisao/la:Mis mo igrali protiv "tehničara" na Gredicama prošli tjedan. Tekma je počela u pola 8 i bilo je na granici toplo ( oko 18) . u 8 je došel g. Arapović i pogasio grijanje, za pola sata je bilo oko 15, a kasnije i manje. Meni je u tenama bilo zima za stopala, a zadnji meč nisam baš niti mogel odigrat 100%
Ja sam bio na stolu cijelo vrijeme tako da nije bilo problema. Mogu si misliti kako je igrati 15-20 minuta i onda sjediti pola sata ili 45 minuta. Brrrrrrrrr
U dvorani je 5 "radijatora" ventilatora toplog zraka. Nadam se da sutra neće služiti kao ukras
mogao bi Žugec organizirat dostavu kuhanog po hladnim dvoranama u termosicama... da smo imali taj doping ako ne uspješniji, barem bi s Bukovca silazili nasmiješeniji...
fala na savjetima dtrnski... još da mi je znat gdje ću sutra parkirat... svi savjeti su dobrodošli...
Nama su Rudari dopješačili tako da je za parking najbolje pitati dečke iz Dugava ili Botinca.
Ili još bolje, 55-ica je tamo "doma", zna sigurno svako parkirno mjesto
Borise, molim te javi mi se prigodom dolaska u susjedstvo Križanićeve (095 9981009), planiram da se parkirate u školsko dvorište ... ispred same dvorane . Je li ti to OK?
puno ti hvala Petre, naravno da se javimo, no obično dolazimo svaki sa svojim vozilom jer smo iz raznih dijelova grada...
još da znam gdje je točno ulaz na igralište... valjda iz Križanićeve...
Ne, ulaz je s južne strane zgrade, iz ulice kneza Borne (geografski točno između hotela Sheraton i Kulušića).
Javi kada si blizu, zbog hrpe jednosmjernih ulica lako je i fulati pravu ulicu pa se vrtiti u krug...
Ako pogledaš na kartu; dolaziš li ulicom kneza Domagoja (s juga, od Branimirove), sa sjevera (Križanićevom) ili sa zapada (od strane zelenog vala i Sheratona), treba ući u u ulicu kneza Borne i nakon 15-20 metara skrenuti ulijevo na prilazni put ka školskom igralištu.
hvala Petre na detaljnim informacijama... broj sam proslijedio suigračima i trebali bi dolaziti oko 20-30 minuta prije utakmice... veselim se susretu...
lp, vidimo se...