NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

pravo nastupa sokaz - hsts

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Pale

PostPostano: čet pro 05, 2013 4:06 pm    Naslov : pravo nastupa sokaz - hsts Citirajte i odgovorite

izra mislim da nisi u pravu

[podijelio sam temu jer smo ikota i ja otisli u neke druge vode, odnosno u raspravu o sadrzaju vazecih pravila. -izra]

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: čet pro 05, 2013 4:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zasto? cisto sumnjam da hsts ima u svom pravilniku odredbu "tko igra u organizaciji xy ne smije nastupati" ili "natjecateljima nije dozvoljeno igrati u organizacijama xy, yx, zy..."

s druge strane, sokazov pravilnik u clanku 40 kaze "Pravo nastupanja za ekipe SOKAZ-a imaju samo neregistrirani igrači i igračice koji su uredno prijavljeni za jesensko, odnosno proljetno prvenstvo."
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: čet pro 05, 2013 4:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da to znamo za sokazovo pravilo i sa tim pravilom se ne slažem, ali dali hsts dozvoljava takmićenje i u drugim "organizacijama" ja mislim da ne dozvoljava Wink

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Izra

PostPostano: čet pro 05, 2013 4:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

iskreno ne znam, ali ne vidim kako bi hsts to regulirao, obzirom da postoji sokaz, st pingic, slast, zagorska liga, pa onda imamo reketlon kao zaseban sport koji (osim tenisa i badmintona) ukljucuje i stolni tenis... u kom trenutku nesto prestaje biti podrumska zezancija koju si registrirao u udrugu, a postaje konkurencija hsts-u?

ovako po sjecanju (zapravo vise po pricama) cini mi se da oni koji su u sokazu bili uhvaceni da su registrirani, nisu dobili nikakve sankcije od hsts-a nego samo od sokaza.
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet pro 05, 2013 4:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zašto Marinković više nije u Kašićevoj ekipi barem prijavljen, ako več ne igra. Bio bi u mogućnosti tu i tamo uletit kao 4. igrač u slučaju bolesti itd.

Mislim da ipak ne smije biti prijavljen i u SOKAZ-u. Mogao bi se švercat da nitko nezna, ali da ga netko prijavi nezzz dali bi imala njegova ekipa u kojoj trenutno igra posljedice? (ne mislimna posljedice sokaza već hsts-a) Kaj ti misliš???

U biti trebalo bi prvo saznati dali prijavljen igrač HSTS-a ima pravo igrati i SOKAZ, ako nema onda ova rasprava pada u vodu Wink

[Vrh]
Izra

PostPostano: čet pro 05, 2013 4:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Zašto Marinković više nije u Kašićevoj ekipi barem prijavljen, ako več ne igra. Bio bi u mogućnosti tu i tamo uletit kao 4. igrač u slučaju bolesti itd.

pa jel igra hsts? ako igra ne moze igrat sokaz. ako ne igra, nemam pojma.

Citat:
Mislim da ipak ne smije biti prijavljen i u SOKAZ-u. Mogao bi se švercat da nitko nezna, ali da ga netko prijavi nezzz dali bi imala njegova ekipa u kojoj trenutno igra posljedice? Kaj ti misliš???

pa ne znam, ja mislim da ne bi. mislim da bi jedino on kao sokazovac imao posljedice. ali nisam siguran pa necu rec 100%.
[Vrh]
Izra

PostPostano: čet pro 05, 2013 4:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
U biti trebalo bi prvo saznati dali prijavljen igrač HSTS-a ima pravo igrati i SOKAZ, ako nema onda ova rasprava pada u vodu Wink

prijavljeni igrac hsts-a = registrirani igrac. u sokazu pravo nastupa imaju samo neregistrirani.
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet pro 05, 2013 4:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra nije riječ o SOKAZ-u več o HSTS-u Wink

Kako misliš ako igra nemože igrati SOKAZ????

Znači "profić" ne može igrati SOKAZ, a ako nije nigdje prijavljen nezzz ko mu brani da bude u SOKAZ-u. Mislim da nesmije igrati HSTS-ovu ligu ako je u toku godine bio prijavljen u bilo kojoj drugoj org.

[Vrh]
Pale

PostPostano: čet pro 05, 2013 4:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tonči pitaj nekog registriranog igrača dali smije igrati u još nekoj org. , (mislim dali mu HSTS dozvoljava,) ako NE onda kompletna rasprava pada u vodu, jer regan igrač već tak i tak nemre u sokaz, pa se ne treba truditi vračati nekaj kaj je nelegalno Very Happy

Zakaj postrožiti kontrolu plačanja, pa profić je profić i igra za pare Wink

btw; kaj me u stvari briga za reg igrače kad igram 15 razred. Možda ga sretnem na zimskom kupu i onda vjerovatno nebu ni došel jer su ostala dvojca (sokazovca) tolko bolji da me mogu pobjedit sa pepeljarom ROFL

[Vrh]
Izra

PostPostano: čet pro 05, 2013 5:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dobro ikota, kako ti tocno tumacis pravilo da "Pravo nastupanja za ekipe SOKAZ-a imaju samo neregistrirani igrači i igračice"?

ja to tumacim tako da ako netko prijavi voditelju lige ili predsjednistvu da u sokazu igra registrirani igrac, ili ga nitko ne prijavi ali ga sami primjete, taj frajer dobiva kaznu i leti van iz sokaza dok se ne odregistrira. a znam i primjere kad se to desavalo.

Citat:
Tonči pitaj nekog registriranog igrača dali smije igrati u još nekoj org.

pitao sam. ne smije igrati u drugim nacionalnim savezima (drzavama), sto se ostalog tice hsts boli briga. tako i jesu prije igrali paralelno i ligu i sokaz dok ih sokaz nije zabranio, tako i sad igraju registrirani igraci zagorske ili medjimurske lige. takodjer i st pingic.
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet pro 05, 2013 5:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ok onda nek igraju sokaz Thumbs up

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.