| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
busbus
|
Postano: sri pro 11, 2013 5:40 pm Naslov
: |
|
|
Zacko,nakon 7-8 godina igranje druge lige ovu godinu igram tu trecu ligu,napisao sam i da mi se do sada nije dogodilo da igram za 0 kuna sezonu.Ne poznajem covjeka koji bi igrao za klub u kojem nije ponikao za badava a da taj klub na temelju njegovih rezultata uzima od grada ili zupanije desetke tisuca kuna.
Sto se tice jace lige i tvojeg citiranja,svakom je cilj vidjeti na kakvom je nivou nakon toliko treniranja.Mene to vise ne zanima jer sam u ovih nekoliko godina to vidio,a moj odgovor je bio upucen samo radi pitanja da koji nas vrag onda tjera na igranje " profi " liga.Neki shvate prije pa odustanu od dokazivanja a neki igraju i dalje.
A ti ako mislis da bi ja igrao SOKAZ za lovu a ne zbog zajebancije onda se jako varas. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: sri pro 11, 2013 5:48 pm Naslov
|
|
Ma neovisno o ekipi odre koja muku muči s formiranjem ekipe treba pustit ljude da igraju.
A igrača koji žele igrat 1. ligu sokaza ima i koliko znam ne traže nikakvu naknadu. žele igrat kad već igraju jake mečeve.
A opet se slažem da su ove godine 1. i 2. liga pa i 3. liga puno zanimljivije nego prijašnjih godina. _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri pro 11, 2013 6:09 pm Naslov
|
|
A jel prva zanimljiva zbog borbe za prvo mjesto ili zbog borbe za drugo ,treće ili sl. ?  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: sri pro 11, 2013 6:28 pm Naslov
|
|
Mixer je spomenuo Dadu Šurbeka koji nije igrao za lovu nego zbog prijatelja. Nemam razloga ne vjerovati u to. Ali pogledajmo sad sezonu kad je Dado igrao: http://www.sokaz.hr/rankings.php?oblik=html&tip=lg&sto=saz&spol=M&lg=4&doba=pro&sezona=2012
Odigrao je četiri (ili tri i pol) tekme. Igrom slučaja nije igrao protiv nas (PRIOR) a je protiv Bukovca, i zato smo mi bili prvi a Bukovac drugi. Da je igrao obje ili nijednu, bilo bi obratno. Ispalo je da je njegov (slučajni?) odabir tekmi odredio prvaka lige, i zapravo uništio cijelo natjecanje.
Znam, sad će neki reći da toga ima i danas, bez registriranih. Ima, ali manje, i to mi se sviđa. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dario-zg-zapad
|
Postano: sri pro 11, 2013 9:14 pm Naslov
|
|
Protiv aktivnih profi igraca u sokazu.
Nema se tu kaj raspravljat
Nije mi jedino jasno kak se da profi aktivnim igracima igrat sa rekreativcima. Ima dosta turnira na koje se mogu prijavit. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri pro 11, 2013 9:25 pm Naslov
|
|
Naravno, Stip ... To i jeste bila poanta onoga što sam pokušavao objasniti!
Kada imaš tzv. frenda ili prijatelja koji bi došao "nešto malo odigrati kada mu paše", to i jeste to licemjerje o kojem ja govorim. Takav pristup i jeste ono što ne valja, a ne prejaki igrači. Jer takav igrač odigra samo par tekmi (koje onda njegova ekipa svakako i pobijedi), i doista naudi ambicijama onih ekipa koje nisu imale sreće pa su naišle baš njemu na megdan, i to zaista zezne cijeli poredak ekipa u ligi.
Ona sezona kada je Neven Samac igrao sa mnom u 18. ligi ... naravno da mi se nije dopalo, ali odigrao je apsolutno sve tekme (penholdom i imao 33:0 i parove 11:0) i tako NIJE POREMETIO ODNOSE IZMEĐU OSTALIH EKIPA U LIGI!
Ja ću još jednom ponoviti pitanje; kome trebaju profesionalni igrači u SOKAZ-u? Ja doista smatram da je otvaranje mogućnosti njima da se vrate u SOKAZ pljuvanje po našim prvoligašima i ne vidim još uvijek niti jedan racionalan razlog da bi ih se vraćalo natrag u SOKAZ.
Ako im je do igre i uživancije, neka se ostave svojih liga i dođu u SOKAZ, takvi su uvijek dobrodošli!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: sri pro 11, 2013 10:49 pm Naslov
|
|
| Koki (napisa): | nema potrebe za filozofiranjem i tumačenjima tko je profić a tko rekreativac. Takve rasprave ne vode nikamo...
jednostavno je..
Registrirani igrači ne mogu igrat SOKAZ. Svi ostali mogu. I bivši reprezentativci, olimpijci i svjetski prvaci...
točka.. |
...slažem se...potpuno |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri pro 11, 2013 11:06 pm Naslov
|
|
@bućo:
slažem se care u potpunosti
no dakako da bilo kome tko je SOKAZovac bi trebalo biti bitno kako izgleda naše natjecanje, bez obzira koji razred i na kojem nivou igrao.
Kako želim biti građanin države u kojoj su svi jednaki, tako želim biti i član udruge kakva bi trebala biti - rekreativne. To je još jedan aspekt uključenosti u ovu temu i nas lošijih igrača.
Prijedlog za kadete, je više na tragu: ako se već razmišlja, ovo bi bio u stanju prihvatiti.
Iz jednostavnog razloga što ti mulci zbilja još nisu profesionalci i što bi zbilja mogli nešto naučiti u SOKAZu.
Mada iskreno, rađe bi vidio 4 turnira godišnje "susreti najboljih rekreativaca i kadeta" nego mulce koji su u punom trenažnom procesu unutar SOKAZ liga. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: sri pro 11, 2013 11:33 pm Naslov
|
|
| Juhu zivio 55.ovo je vec otisloo malo predaleko.stip samo da ne zaboravim da smo i sa dadom izgubili 8 2 tako da ni takav igrac nije garanvija pobijede.pa vi ste uz malo srece trebsli dobiti tresnjevku sa mikijem.on nije profi ako gledamo registraciju ali po svrmu ostalom je daleko iznad..smijesne su mi tvrdnje wolfa koji kad nema argumente okrene na zajebanciju.sto koga boli k..... Ako ce neko nekoga placati da igra za njega.to je stvar ekipe i igraca..uglavnom NE reganim IGRACIMA.i dajte molim vas sa tim glupostima i igranjem kadeta ps ta djeca imaju svaki dan i vikend zauzet neznam kkad bi igrala ligu. Daj de dren radek i ostali malo uozbiljite pa vi ste ljudi u godinama |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet pro 12, 2013 12:41 am Naslov
|
|
Barem meni, argumenti protiv registriranih igrača su nekako čvršći od argumenata za.
Argument o igranju samo nekoliko mečeva i remećenju cijele sezone mi je
Ima dovoljno odličnih neregistriranih igrača koji mogu poremetiti "prirodan" redoslijed tako da nema potrebe da si još natovarimo na vrat i registrirane igrače koji će sigurno jako jako rijetko igrati sve tekme.
A ekipe s takvim igračem i bez njega su obično nebo i zemlja. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet lis 27, 2017 11:23 am Naslov
: Prednosti i mane izbacivanja profića over40 iz Sokaza |
|
|
Evo... Dinku Šimatoviću (poznatom "kostolomcu" za ljubav) oživljavam sjećanja na jednu od diskusija o nastupima "prejakih" igrača u SOKAZ-u...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pon lis 30, 2017 11:35 am Naslov
: Prednosti i mane izbacivanja profića over40 iz Sokaza |
|
|
Zahvaljujem cijenjenom profesoru na prezentaciji ovih diskusija, a koje su bile vrlo zanimljive.
Definitivno je zaključeno da profesionalizmu, tj. lovi, nije mjesto u SOKAZu! I stoga mislim da ekipe koje ipak plaćaju kvalitetne igrače za neki svoj napredak u tom društvu rekreativaca, može biti - sram i stid! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|