| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: sri pro 11, 2013 2:07 pm Naslov
: |
|
|
@dtrnski
čak i po toj računici si krivo napisao DP +2 i DT +2... ispada da ste nas trebali dobiti 7:3 ili 8:2...
no posao, gostujući teren i bla, bla... sve računice padnu u vodu...
mi smo recimo ekipa koja se u gostima baš ne snalazi najbolje, a zbog odličnih uvjeta doma nemamo neku veliku prednost pred protivnicima koji nam dolaze...
mi sada ovisimo o ostalim rezultatima... i s pobjedom možemo biti 3. tj. s peharom ili čak i 5., najvjerojatnije ostankom u istoj ligi...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri pro 11, 2013 2:35 pm Naslov
|
|
Je, istina. Krivo sam napisao
Vi ste imali +4+0+0, mi +6+2+2. R u outu...
Domaći uvjeti + parovi i eto 6:4 za vas. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri pro 11, 2013 2:55 pm Naslov
|
|
| dtrnski (napisa): | @bduralija
Krivo!
Treba gledati stanje nakon 4. kola jer smo mi igrali u 5. kolu.
Vi ste imali +4
A +4
B +0
D +0
Mi smo imali +6
R +6
DP +0
DT +0
No, kako je R došao drito s posla i nije se baš uspjevao sastati s lopticom, vi ste bili u plusu za "4" što je bilo dovoljno za 6:4.  |
Pa koji si ti lik
nemre ti se niš dokazati...
Inače, Stiga Express je u frutoli i glumi rezervu,
sada je na djelu Xiom Diva-Xiom Sigma Europa I-Yasaka Rakza 7 Soft _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri pro 11, 2013 3:39 pm Naslov
|
|
Sve za dobru zeku
Yasaka Rakza 7 Soft postaje tražena guma na čokljoreketima
Zato sam ja brže-bolje priljepio dvije na svoju kladu ( (c) by geek)  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri pro 11, 2013 4:22 pm Naslov
|
|
| dtrnski (napisa): | Sve za dobru zeku
Yasaka Rakza 7 Soft postaje tražena guma na čokljoreketima
Zato sam ja brže-bolje priljepio dvije na svoju kladu ( (c) by geek)  |
A zato si ti tako strelovito napredovao...
Dobra je Rakza 7 Soft, ali mi je Xiom Sigma Europe I još za nijansu bolja, a drvo Xiom Diva mi je fenomenalno.Sporije od Stiga Hybrid Wood (naravno da je sporije, jer je ovo Stiga drvo jedno od najbržih drva koje postoji ), ali je zato kontrola za razliku od Stige izvanredna, a drška i izrada su također vrhunski (kao i kod Stige, uostalom).
Sve u svemu, ovo drvo je među 5 najbolje ocjenjenih drva na table tennis database, a s obzirom na povoljnu cijenu (novo košta 300-tinjak kuna) stvarno je izvanredno. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri pro 11, 2013 4:43 pm Naslov
|
|
Ako je database tako ocjenio onda si ga i ja moram kupit  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri pro 11, 2013 5:05 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Ako je database tako ocjenio onda si ga i ja moram kupit  |
Samo sam čekal da se ti javiš, pa da me uzmeš u zrende
Pa di si do sada, sigurno si radil noćnu, pa si malo odspaval...
Samo kažem da mi je od 7-8 drva koje sam isprobal u zadnjih par mjeseci Xiom Diva najbolje "lego".To uopće ne mora značiti da bi to drvo bilo najbolje svim igračima.
Kaj se tebe tiče, ti drvo ne moraš mjenjati, jer to pokazuju tvoji rezultati
A kaj se table tennis database-a tiče, ne kužim kaj hočeš reći.
Kaj misliš da ocjene i testovi na toj stranici nisu mjerodavni ?
Koji onda jesu po tebi ?
Pa moraš negdje pogledati neke okvirne ocjene, nitko nije toliko bogat da može isprobati 100 komada drva i 200 guma da sam donese zaključke.
Ovako ipak možeš dosta suziti izbor, ali nisam rekao da se toga treba držati kao pijan plota... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri pro 11, 2013 5:30 pm Naslov
|
|
Prijatel ja se šalim,, kaj si napet???
Nisam spaval, treniral sam sa čovjekom iz 12 lige.  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri pro 11, 2013 6:39 pm Naslov
|
|
Sad sam pročital svoj vlastiti post i izgleda ko da sam se nakostrešil (ja se bar mogu nakostrešiti za razliku od tebe ).
Ali normalno da nisam.
Ali fakat pitam, jel ima neka bolja stranica od table tennis database za testove guma i drva ?
I ak se može znati koji je to igrač iz 12. ljige ?
Zato ti napreduješ, kad treniraš s dobrim protivnicima... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet pro 12, 2013 12:05 am Naslov
|
|
Odem malo prileć prije tekme i odem na tekmu i što nađem?
Ma šalim se.
Tekma je završila, mogu samo napraviti ovo:  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet pro 12, 2013 12:20 am Naslov
|
|
Hvala svima koji su vjerovali u nas.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet pro 12, 2013 7:43 am Naslov
|
|
| dtrnski (napisa): | Hvala svima koji su vjerovali u nas.  |
Vidiš koja si lignja...a pilana propada  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet pro 12, 2013 8:46 am Naslov
|
|
Moje prognoze meča su bile iz moje perspektive.
Ja sam očekivano odigrao. Pušić je bolji za klasu-dvije, a protiv trave ne znam igrati i onda se patim.
Od kuda sam ja mogao znati da će Petričušić napraviti tricu, pobjediti Pušića?
To je naša poznata oscilirajuća forma
Da nismo poveli 3:0 oni bi sigurno drugačije igrali. Ovako smo stalno bili u prednosti i stalno su morali stizati što i nije baš lagano. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet pro 12, 2013 11:31 am Naslov
|
|
Zanimljiv rasplet sezone.
Premda smo olakšali Rudarima osvajanje prvog mjesta, još nisu osigurali prvo mjesto.
Teoretski, ako izgube od Lime (zašto ne, malo se opuste, Maro skokne do Dubrovnika ) u zadnjoj tekmi protiv Početnika ne smiju izgubiti.
S druge strane, ako pobjede Limu, u meč s Početnicima mogu ući prpošno.
Sada bi nam najviše odgovaralo da Agronomi remiziraju s Boanergesima. Siguran sam da dečkima s Agronomskog to nije ni na kraj pameti i da će dati sve od sebe da pobjede i stave se u poziciju da nas mirno gledaju kako se gušimo u Prečkom.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: čet pro 12, 2013 12:07 pm Naslov
|
|
opet ti je Guga sve lijepo napisao... 7:3 je lijep rezultat i za info Pušić ne igra travom već s 2 softa... možda si zgubio jer nisi znao protiv kojeg materijala igraš...
nama pobjeda protiv Boanergesa osigurava sada 5. mjesto, a vi ste 99% drugi, nadam se da nećete osjetiti prokletstvo drugog mjesta (raspad ekipe ili borba za zadnje mjesto u slijedećoj sezoni) poput brojnih ekipa iz ovih razreda...
protiv Rudeša imate minimalno 7:3 što je najrealnije ili čak i 10:0 ako im ne dođe Sitarić... nije mi jasno zakaj dečki predaju tekme i još su na tablici bez minus bodova tj. kazne...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet pro 12, 2013 12:19 pm Naslov
|
|
Dio o travi se odnosio na "travnatog" Kalebotu.
A opet, kada sam naletio na Pušićeve softove da ti pravo kažem nisam bio siguran da znam što me je snašlo.
Znam da će me opet Guga optužiti za piljenje naopako, ali u razgovoru s ostalim ekipama koje su igrale s Rudešom ispada da su dečki sasvim solidni. Mi smo se već opekli u mečevima zadnjih kola s ekipama na začelju. Nikad to nije glatko prošlo.
S Početnicima je bio presudan poraz Pušića od Petričušića. Taj zaostatak nisu uspjeli nadoknaditi. A njima su parove igrali hladni igrači koji su strpljivo navijali puna 3 sata. Počeli smo malo iza 19:30, a parovi su igrani malo prije 22:30.
Ali partija protiv vas je bila legendarna. Počeli smo u pola osam, završili par minuta iza ponoći. Neprocjenjivo iskustvo.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet pro 12, 2013 12:48 pm Naslov
|
|
Čokljavci jedni! ... Ajoooj... kako mrzim čokljanje...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet pro 12, 2013 12:58 pm Naslov
|
|
Ej fiftifajv, da si vidio taj obračun protiv Agronomije...
To je bilo Čokljanje.
Veliko slovo je namjerno kako bi se naše Čokljanje razlikovalo od čokljanja vulgaris.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: čet pro 12, 2013 12:59 pm Naslov
: agronomski |
|
|
Borise, koliko vidim, Vama bi pobjeda protiv nas skoro pa sigurno osigurala 4. mjesto. No kako ste nam simpa ekipa, moramo se potruditi da i iduće godine budete s nama u istoj lizi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
koby
|
Postano: čet pro 12, 2013 1:02 pm Naslov
|
|
Za početak, dobar dan, evo rekoh da se i ja malo uključim na forumu prije nego što odem dalje, jer.........nezaboravno je iskustvo biti na istome forumu i istoj ligi s gospodinom Trnskim
Eh što smo se nasmijali iz ekipe Rgnf-a dok smo čitali ove sezone komentare gospodina Trnskog, što taj čovjek zna viceva ispričati a da nije niti sam svjestan toga, to nisu jednostavno istine. Evo mala digresija, navest ću jedan primjer, nedavno sam bio na terenu u Istri i cijelim putem smo pričali raznorazne vice i zbijali šale, ali sve to nije ni do koljena ovom profinjenom istančanom smislu za humor gospodina Trnskog kad npr. s takvom ozbiljnošću, s takvom gracioznošću govori i pripovjeda kako je neizvjesno ovo, te neizvjesno ono, te se ne zna tko će biti 1. te radi analize, izvodi statističke podatke iz ne samo ove sezone nego iz DALEKE prošlosti, ma to... to ljudi moji je neprocjenjivo I zato gospon Trnski i dragi moji cvjetići sretno Vam bilo dalje i u dobrom i kićenom raspoloženju provedite ove nadolazeće blagdane.
P.S. gospon Trnski, gledajte, nema neizvjesnoti apsolutno nikakve dns u meču da Vam odmah kažem i olakšam daljnju analizu, a što se tiče našeg meča s Početnicima, čujte možemo mi slučajno popiti taj dan 3boce jegera ili južnjačke sa spriteom pa da se Vi ne morate mučiti u 15.ligi ako mislite da će Vas natamburati i da je preteška za Vas kako ste naveli gore
nema nikakvih problema... šalim se NARAVNO.... ili se ne šalim?
hahhaa, ajde gospon Trnski uživajte Vi meni i kapa do  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|