NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

12. liga - proljeće 2008.

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dario

PostPostano: sri ožu 05, 2008 10:51 am    Naslov : 12. liga - proljeće 2008. Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima u novoj sezoni te cim vise zanimljivih mece, a cim manje ozljeda.

Mi smo dosta dobro otvorili sezonu i nadam se da nastavljamo i dalje istim tempom.

Dario

PostPostano: uto ožu 18, 2008 11:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo odradili smo prva tri kola rutinskim pobjedama i tek sada nas ocekuju pravi ispiti ali nadam se da nastavljamo pobjednicki niz i u cetvrtom kolu protiv Pospiševe ekipe.
Brod

PostPostano: sri ožu 19, 2008 8:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Uuuuuuu, al ste se raspricali vi u 12. lizi! Thumbs up

Dario, imas li koji puta osjecaj da vodis monolog? Bla bla Ajooj Klap
Dario

PostPostano: sri ožu 19, 2008 8:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Cheer Cheer Cheer

...vec sam pomislio da ce moji postovi biti jedini u ovom topicu...tnx na tome kaj sam se prevario... te nadam se da na jesen vise necu pisati u topicu za 12. ligu...
nzoric

PostPostano: čet ožu 20, 2008 9:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dario (napisa):
te nadam se da na jesen vise necu pisati u topicu za 12. ligu...
I ja ti takodjer drzim fige!

SP
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Brod

PostPostano: čet ožu 20, 2008 1:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ako radi niceg drugog,onda zbog spike na forumu!
Makar,trebali bi se spustit bar do 7-8 tamo su vec "lajavci",ili eventualno past u 17. i tamo su "pravi lajavci"! ROFL
Dario

PostPostano: čet ožu 20, 2008 2:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
Makar,trebali bi se spustit bar do 7-8 tamo su vec "lajavci",ili eventualno past u 17. i tamo su "pravi lajavci"! ROFL

Vise mi se svida ovaj prvi scenario, samo da ja nadem neku drugu glavu da mogu zamjeniti ovu svoju i sigurno idemo do tamo
Very Happy Very Happy Very Happy
migi

PostPostano: pet ožu 21, 2008 10:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dario (napisa):
Brod (napisa):

Vise mi se svida ovaj prvi scenario, samo da ja nadem neku drugu glavu da mogu zamjeniti ovu svoju i sigurno idemo do tamo
Very Happy Very Happy Very Happy

Ma okani se ti mjenjanja svoje glave,
mislim da nama treba samo onakvih treninga kao jučer i nema straha da idemo u jednoznamenkaste lige i da i tamo budemo pri vrhu!

Ne gazite travu napadajte s njom! Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
profesionalac

PostPostano: čet tra 17, 2008 10:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ITD - Harmony & Đakovo 3:7

kako se vidi iz priloženog ovo je bilo za 1. mjesto... i da li sad čestitati ekipi Harmony na osvojeno 1.mjestu i prolasku u 10 ligu

sastav jesenske ekipe koja je osvojila ulaz u 12. ligu je:
Barna, Bešlić, Bušić, Đira, Križanac, Šulina

prijavljena ekipa u biltenu za proljeće je:
Bešlić Željko, Babić Nikola, Horvatinović Ivan, Šulina Antonio, Križanac Drago

Pojačani su sa Horvatinović Ivanom (igrao na jesen u 2. ligi Knežijanac I)
Babić Nikola nažalost ne igra jer je registriran za STK Đakovo.... morala se naći neka zamjena i pronađena je u Ramuščak Robertu (također igrao 2. ligu jesenas i završio sa skorom 19:11)

ali i dalje ostaje strah za mogućim ne osvajanjem 1. mjesta 12. lige te se pribavlja novo pojačanje PETRIĆ ZORAN za važne utakmice protiv (vidi 3. kolo protiv gradske plinare zagreb) te slijedećeg izravnog konkurenta ITD-a(7kolo) a ako bude kritično zadnje kolo protiv pliva&jamnica ping bit će složena najjača ekipa (Ramuščak, Horvatinović, Petrić), a možda je dovedeno još neko pojačanje na hrvatskom (kad već ne može na svjetskom) stolnoteniskom tržištu da slučajno nebi 1.mjesto bilo ugroženo.

toliko od mene
[Vrh]
migi

PostPostano: pet tra 18, 2008 11:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma nisu oni to iz straha, pa oni imaju vođu ekipe koji je godinama u stolnomtenisu i on zna da smo mi loša ekipa, zato je postavio najjaču ekipu protiv nas da ne bi slučajno došli do bodova, a i sudac koji im vodi raspored kad su svi na okupu i ugovara tekme je legendaran,
a k tome i jako su korektna ekipa jer nam nisu htjeli odgoditi tekmu (nije bio bezvezni razlog barem ja tako mislim, meni je umrla baka i znači korektna ekipa Harmony - Đakovo ne odgađa tekmu zbog smrtnog slučaja jer bi im se moglo desiti da ne mogu doći s najjačom ekipom na tu odgođenu tekmu, a mi smo bili toliko bezobrazni da smo ih molili da nam izađu barem u susret da Petek koji je kasnio na tekmu punih 35 min odigra 2 partije za redom jer nije prije mogao pobjeći s posla, ali KOREKTNA ekipa Harmony - Đakovo ne može ni to jer ako ovo ako ono pa šta onda pa šta mi imamo tražiti da igra on kad nas je troje itd itd da ne govorim dalje o nabrijanosti pogledima dobacivanjima itd.

Šulina i Ramuščak kojem skidam kapu kako čovjek igra stolni su ok likovi ostali su "stvarno korektni da korektniji ne mogu biti"!

Ja im čestitam na 1 mjestu jer su stvarno najjača ekipa ali da li bi trebali biti toliko korektni mislim da je to previše pa ipak je ovo rekreativni stolni tenis kaj bi se družili i bili u ok odnosima!
dundo bumbo

PostPostano: sub tra 19, 2008 1:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dva vrlo ironična komentara, šteta što je samo jedan od njih potpisan imenom i prezimenom! S obzirom da se radi o ekipi(Harmony-Đakovo) iz dvorane u kojoj i mi igramo, reći ću vam obojici samo ovo. Pola njihove ekipe dolazi na utakmice iz Đakova, što im, uz trenutnu prenatrpanost naše dvorane, prilično sužava manevarski prostor u dogovaranju i u eventualnim odgodama službenih mečeva SOKAZ-a. I da, stvarno je riječ o korektnoj ekipi, bez navodnika i bez ironije. Vas ne poznam, ali sigurno ste i vi super ljudi, samo ste ovaj put izgubili, što ponekad tjera čovjeka na čudne korake (npr. da se raspiše na forumu). Pozdrav svima iz 15. lige!
[Vrh]
Dario

PostPostano: sub tra 19, 2008 11:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

jere (napisa):
Dva vrlo ironična komentara, šteta što je samo jedan od njih potpisan imenom i prezimenom! S obzirom da se radi o ekipi(Harmony-Đakovo) iz dvorane u kojoj i mi igramo, reći ću vam obojici samo ovo. Pola njihove ekipe dolazi na utakmice iz Đakova, što im, uz trenutnu prenatrpanost naše dvorane, prilično sužava manevarski prostor u dogovaranju i u eventualnim odgodama službenih mečeva SOKAZ-a. I da, stvarno je riječ o korektnoj ekipi, bez navodnika i bez ironije. Vas ne poznam, ali sigurno ste i vi super ljudi, samo ste ovaj put izgubili, što ponekad tjera čovjeka na čudne korake (npr. da se raspiše na forumu). Pozdrav svima iz 15. lige!

Kao prvo ovaj prvi post u vezi Harmonya nema veze sa nikim iz moje ekipe tako da nemamo mi samo takvo misljenje o njima, a kao drugo poraz nema nikakve veze sa nasim misljenenje jer dok igraju sa najjacom postavom definitivno su najjaca ekipa lige to uopce nije upitno, vec se radi o tome da mogu biti barem malo susretljivi ipak je ovo na amatreskoj i rekrativnoj bazi. Ako ima srece opet cemo trebati igrati sa njima i njima ce trebati izaci u susret pa me bas zanjima kako ce to tada izgledati.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.