| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Turbak1123
|
Postano: pet pro 13, 2013 1:18 am Naslov
: |
|
|
| U ovom postu se ekipa Lee vez želi zahvaliti ekipi stk uriho na današnjem poštenju i fair playu prema nama, bili ste izrazito susretljivi. Takodjer Vam želimo uspješno daljnje natjecanje i da se jednog dana susretnemo, ali da se sljedeći put odigra bar jedan poen. Još jednom sve čestitke na današnjoj pobjedi. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: pet pro 13, 2013 9:43 am Naslov
|
|
| Svi nesto pisu a nitko ne zeli rec sto se zapravo desilo.daj nek netko gukne nesto |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stric
|
Postano: pet pro 13, 2013 9:54 am Naslov
|
|
gu
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet pro 13, 2013 11:09 am Naslov
|
|
Pih ... max pax , stvarno si totalni čokljavac ... prvo si nam jako zagolicao maštu , a onda samo utihnuo ... nije fora .
Dajte nam materijala da pljujemo po nekome! hajde, budite dobri dečki pa nam pojasnite što se dogodilo.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: pet pro 13, 2013 11:26 am Naslov
|
|
Nakon razgovora sa obje strane i s tehničkim voditeljem, odlučio sam utakmicu registrirati 0:10 obzirom da domaćin nije na vrijeme osigurao dvoranu/stol za igru.
O detaljima neću pisati - čuo sam obje strane priče, u nekim detaljima se malo razlikuju (iako u samim činjenicama i nema bitnih razlika), a kako nisam bio tamo, ne mogu pouzdano znati što je istina. Ako sudionici sami žele iznositi svoju priču, to je njihova stvar.
Osobno bih više volio da je meč odigran, i razočaran sam što se ovakve stvari dešavaju u rekreativnom natjecanju. Ali situacija je takva kakva je, po Pravilniku utakmicu dobiva momčad koja je "manje kriva" (članak 16), i po mojoj prosudbi to je URIHO.
Što se mene tiče, kraj priče. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet pro 13, 2013 11:36 am Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: pet pro 13, 2013 11:37 am Naslov
|
|
Razumijem u jednu ruku URIHOVCE koji su dosli vjerovatno nabrijani na mec i na kraju ih je docekala vijest da nema termina i da se presele u neku drugu dvorani.
Kada bi se to desilo meni i mojoj ekipi mi bi drukcije postupili i otisli u drugu dvoranu,sjeli na tramvaj autobus i odigrali susret bez ikakve ljutnje jer propusti se desavaju.Ipak je ovo rekreativna liga i cilj je da se igra sto vise
Medutim svatko ima svoje misljenje i stav. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tsestan
|
Postano: pet pro 13, 2013 11:44 am Naslov
|
|
Čestitka Špenerima s Keglića
Španeri Keglić : Athletic Bilbao - 6:4
Vidim da tek u nedjelju doznajemo protivnika u borbi za atraktivno petnaesto mjesto. Tko će to dočekati  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet pro 13, 2013 11:44 am Naslov
|
|
Ponosan sam na svog učenika i, već sada (a tako je mlad), vrlo ispravan stav o važnoj razlici između časne borbe za pobjedu ili sigurne (ali nečasne) pobjede bez borbe... ... bez obzira na sve pravilnike ovog svijeta, uvijek se treba maksimalno potruditi da se meč uspije nekako odigrati, i to u punim sastavima, ukoliko je moguće.
Nema veze , sto ljudi-sto ćudi, ako je pravilnik poštovan, tehnički je sve u redu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: pet pro 13, 2013 1:15 pm Naslov
|
|
| DALTON1 (napisa): | Razumijem u jednu ruku URIHOVCE koji su dosli vjerovatno nabrijani na mec i na kraju ih je docekala vijest da nema termina i da se presele u neku drugu dvorani.
Kada bi se to desilo meni i mojoj ekipi mi bi drukcije postupili i otisli u drugu dvoranu,sjeli na tramvaj autobus i odigrali susret bez ikakve ljutnje jer propusti se desavaju.Ipak je ovo rekreativna liga i cilj je da se igra sto vise
Medutim svatko ima svoje misljenje i stav. |
Upravo tako samo što je stvar bila sljedeća: svi su se skupili pred albaharijevom(knežija) gdje je ekipa lee vez ustvrdila da nece imat stola za igrat tamo jer se igrala zaostala tekma. Da se razumijemo da ne ispadne da ih branim ekipa lee vez je takodjer kriva jer su bili malo smotani pa nisu uspjeli u svojoj dvorani osigurat stol za igru, nije neki izgovor al deckima je ovo prva sezona u sokazu pa su malo jos neiskusni u tome ponavljam ne branim ih i to nije bit price. Kad su vidjeli znaci da se nece moci tamo igrati ponudili su ekipi stk uriho da se ode odigrat u precko i ponudili su im i prijevoz do tamo. Da zakljucim: znaci ekipa stk uriho nebi imala nikakav dodatni trosak otici tamo mislim prvenstveno na gorivo itd. prečko je doslovno 5 minuta autom udaljeno od knežije tako da stvarno vremenski im ništa nebi značilo otići do tamo. Šta mene najviše smeta u cijeloj priči i stvarno mi nije jasno je to da kako možeš doć na tekmu raspoložen ili nabrijan na igru i onda ne odigrat reci cu namjerno jer drugog objasnjenja nema. Ponavljam nikakav dodatni trosak ni vremenski ni financijski nebi imali 5 minuta bi bila razlika odigravanja(jer autom si za 5 minuta u prečkom, zivim u tom dijelu pa znam jako dobro). |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: pet pro 13, 2013 1:18 pm Naslov
|
|
| I to nikad necu moc razumijeti koji je gust dobit na takav nacin, dozvoljavam svakome svoje misljenje ali ovjde stvarno ne postoji NITI JEDAN legitiman razlog zasto se nije moglo odigrati |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: pet pro 13, 2013 1:34 pm Naslov
|
|
Necu se mjesat u taj dio price ja sam samo generalno rekao sto bi moja ekipa napravila.Ako je stvarno bilo ovako kako si opisao onda stvarno ne znam u cemu je problem bio? Strah od poraza mozda?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet pro 13, 2013 2:03 pm Naslov
|
|
A ono nešto o originalnom terminu dan prije i promjeni u zadnji čas, ako već raskapate sve?
Pućanstvo želi znati!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: pet pro 13, 2013 2:40 pm Naslov
|
|
| 55 (napisa): | Ponosan sam na svog učenika i, već sada (a tako je mlad), vrlo ispravan stav o važnoj razlici između časne borbe za pobjedu ili sigurne (ali nečasne) pobjede bez borbe... ... bez obzira na sve pravilnike ovog svijeta, uvijek se treba maksimalno potruditi da se meč uspije nekako odigrati, i to u punim sastavima, ukoliko je moguće.
Nema veze , sto ljudi-sto ćudi, ako je pravilnik poštovan, tehnički je sve u redu.  |
Nismo bezveze vasi ucenici profesore  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pet pro 13, 2013 4:44 pm Naslov
|
|
URIOH je korektna ekipa, ali Lee Vez nije i tako joj i treba. Hidraši su imali velikih problema s njima dogovoriti termin koji su im tri puta odgađali. Mi smo čekali da nam se smiluju i odigraju svoj zadnji meč u ligi na vrijeme, tj. prošli tjedan, jer su ga nonšalantno bili zakazali za ovu srijedu, a mi smo imali slobodnu dvoranu samo u utorak i srijedu. Na to mi se njihov kapetan samo smijuljio i rekao da se ne uzrujavam i da će sve već odigrati jednog dana. I voditelj je imao s njim problema u komunikaciji. Dakle, tim dečkima bi trebalo zabraniti buduće sudjelovanje u SOKAZ-u, jer im je namjera zajebavati se i nervirati ostale ekipe, a ne igrati.
Ady Endre III |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: pet pro 13, 2013 4:48 pm Naslov
|
|
| dsimat11 (napisa): | URIOH je korektna ekipa, ali Lee Vez nije i tako joj i treba. Hidraši su imali velikih problema s njima dogovoriti termin koji su im tri puta odgađali. Mi smo čekali da nam se smiluju i odigraju svoj zadnji meč u ligi na vrijeme, tj. prošli tjedan, jer su ga nonšalantno bili zakazali za ovu srijedu, a mi smo imali slobodnu dvoranu samo u utorak i srijedu. Na to mi se njihov kapetan samo smijuljio i rekao da se ne uzrujavam i da će sve već odigrati jednog dana. I voditelj je imao s njim problema u komunikaciji. Dakle, tim dečkima bi trebalo zabraniti buduće sudjelovanje u SOKAZ-u, jer im je namjera zajebavati se i nervirati ostale ekipe, a ne igrati.
Ady Endre III |
Sve 5, sve stoji decki su imali nekih internih problema ove sezone o kojima nebi sad pricao naravno nije nikakav izgovor, ali nije ni bitno, bit sve ga je da se utakmica bez ikakvih problema mogla odigrati da je druga ekipa htjela igrati i to je bit cijele price. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: pet pro 13, 2013 4:56 pm Naslov
|
|
Gosp.Šimatoviću uz duzno postovanje vi zapravo i ne znate sto pricate. Zabranit sokaz??? Nadam se da je skrivena kamera negdje tu pa ste se htjeli nasalit. Decki mozda nemaju toliko vremena i rade pa su iskrsnule neke stvari. Osim toga kako mozete komentirati ekipu koju zapravo i ne znate??
nekim ljudima ne ide u glavu da je ovo REKREATIVNO i da je zabava i upoznavanje novih ljudi najbitnije.Hvala bogu pa su takvi ljudi u sokazu u manjini jer bih se ispisao iste sekunde da je takva atmosfera.
momcad Uriha je vrlo simpaticna i u susretu protiv nas je zafrkancija bila na 1.mjestu.
tako treba i biti. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ODANI1986
Pridružen/a: 03. 10. 2012. (23:30:46) Postovi: 69 Lokacija: TRIBINA SJEVER
|
Postano: pet pro 13, 2013 7:45 pm Naslov
|