17. liga, jesen 2013.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Žugec
Kontakt:

#421 Post Postao/la Žugec »

dtrnski je napisao/la:Žugec, naj stiskati :nono:

Imaš jednu veliku, lijepu ikonicu...

slika

Bude te ib :tuctuc: , a ib je :top: , samo ga valjda muči zauzeće na serveru :zubo:
volim stisnuti ono žuto da se vidi na što i koga se odnosi.
ti ne?
bduralija
Kontakt:

#422 Post Postao/la bduralija »

je Žugec... kak stvari stoje Dugave ih još traže, a 10. kolo je i nema više odgađanja... markesina šuti, znači to još nije odigrano, a da li hoće - možda negdje za nekim stolom bez mrežice...
:)
ORA 61-67 je neočekivano ušla u prvenstvo bez treninga, jer trio Nj, B i Ž u igračkoj formi može pobjediti sve ekipe u 17oj ligi... no na reketima je bila prašina jer u rukama je bila zidarska žlica... tak su vam i loptice u prvim kolima letile u ritmu nabacivanja... i niste uspjeli ući u pravu formu... no sad imate privatnu dvoranu i baš me zanima kak to bu bilo u proljeće...
:top:
trnac

#423 Post Postao/la trnac »

Žugec je napisao/la:volim stisnuti ono žuto da se vidi na što i koga se odnosi.
ti ne?
Ovo nije forum s velikim intenzitetom upisa postova (osim našeg topica, jelte :zubo:), i u 99% slučajeva se odgovor odnosi na prvi post iznad. Znači da je kvotanje suvišno.

Ako se post odnosi na post na istoj stranici, a nije nešto specifično, dovoljno je samo pozvati se na komentatora sa npr. @Žugec

Kvotanje je potrebno ako se odgovor odnosi na stariji zaboravljeni post ili ima puno postova raznih autora i kvotanje je nužno da ne bi došlo do zabune.
I onda kada se kvota, dovoljno je kvotati samo najbitniji dio starog posta, nema potrebe kvotati cijeli post.

Znam, znam, pametujem bez veze, evo neću više :brukica:
Izra
Kontakt:

#424 Post Postao/la Izra »

a je napisao/la:
b je napisao/la:
a je napisao/la:kvotanja
zadnjeg
trnac

#425 Post Postao/la trnac »

Šta, i toga je bilo? :zubo:
Izra
Kontakt:

#426 Post Postao/la Izra »

ne znam, znalo ih je bit po dva tri u jednom postu... ako svak citira zadnjeg tako nesto se mora dogoditi.
trnac

#427 Post Postao/la trnac »

Ovako uz minimalno citiranja forum dosta uredno izgleda.
Imam nešto forumskog staža i priznajem da sam na početku pi*dio što kvotanje nije poželjno, ali sam se priviknuo.
Izra
Kontakt:

#428 Post Postao/la Izra »

da.
Pale
Kontakt:

#429 Post Postao/la Pale »

Bravo Cvjećari na pobjedi protiv Početnika :s: :s: :s:

Smješi vam se peharček i drugo mjesto :cheer: :cheer: :cheer: :yesss:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
trnac

#430 Post Postao/la trnac »

Hvala ikota :top:
mali ban

agronomi

#431 Post Postao/la mali ban »

Malo kasnim, ali zahvaljujem Agronomima na dobroj tekmi i odličnom druženju. Uz najbolji par, pripada im i nagrada za najboljeg domaćina lige. :top:
Ne sjećam se kada sam zadnji put bio u ovako neizvjesnoj lizi. Kolo prije kraja, samo 1. i 7. mjesto je poznato. Svim ostalim ekipama ostaje neizvjesnost zadnjeg kola.
trnac

#432 Post Postao/la trnac »

Samo brzinski javljam da smo dogovorili tekmu s Rudešom

STK Rudeš - Cvjećarnica Nela, utorak, 18:00, dvorana Prečko
s napomenom da će nam Renato doći kasnije - koliko, to se ne zna :zubo:

Usput, Dugave su pobjedile Rudeš. Igrala su samo dvojica Rudešana.
Saša

#433 Post Postao/la Saša »

Pa dogovorite se. Mi smo jednom odbili čekati protivničkog igrača ali smo ga naravno pustili da odigra sve svoje partije kad je stigao. Znači stvar je dogovora. I susretljivosti. A i tekma je počela na vrijeme.
Toliko korektnosti je zbunilo protivničku ekipu pa je meni njihov najbolji igrač (inače igrao uspješno i 5 ligu) pustio set (da dobije na vremenu), pa me je tek onda čuo.
Suma sumarum sve je stvar izbora i dogovora.
Let the force be with you
trnac

#434 Post Postao/la trnac »

Ma sve je dogovoreno, dečki su korektni jer smo i mi popustili s obzirom da su ponudili jednu tekmu u 17, a drugu u 18 sati.

Ako je jedan termin u 17, drugi ne može biti prije 19.

Ali ljudi smo, dogovorili smo se. Najvažnije je da se odigra 10 partija. :top:

Dogovoreno je da Petričušić i ja počnemo bez Renata, a on kad stigne (računamo da će doći do 18:30) odigra svoje partije.
Saša

#435 Post Postao/la Saša »

:top: :lux: :lux: :top:
Let the force be with you
55

#436 Post Postao/la 55 »

U našoj ligi to je najnormalnija stvar :o ... ako netko ima "višu silu", ili odigra prvi sve tri partije, ili kada stigne, ili odgodimo meč za vrijeme kada mogu svi! :E:
trnac

#437 Post Postao/la trnac »

Ovo je prvi puta u ovoj sezoni da ćemo početi prije 19:30.
Čak nije bilo niti slučajeva da jedan igrač igra tri partije zaredom.
Samo jednom je jedna partija odigrana prije reda.

Znaš fiftifajv, 17-ta je gospodska liga :zubo:

To što s vremena na vrijeme zaiskri, ne znači da sutra sa svima ne bi otišao na pivkana. :top:
mali ban

zadnje kolo

#438 Post Postao/la mali ban »

Lijepo se posložilo zadnje kolo. Od 5 utakmica, na njih 4 igraju susjedne ekipe na tablice što garantira zanimljive i napete tekme. Pa da malo prognoziram:
Početnici–Rudarsko-geološko-naftni fakultet - susret 2. protiv 1. Početnici su domaćini i bore se za drugo mjesto na tablici. Rudari bez ikakvog opterećenja. Dođu li Rudari u punom sastavu, veliki su favoriti. Početnici mogu do boda no to im nije dovoljno. prognoza - 4:6.
Lima–Botinec - Peti protiv šestog. Pobjeda Lime vodi ih na na treće mjesto, Botincu pobjeda donosi peto mjesto. Susret dvije potpuno različite ekipe. Vidjeti ćemo da li su dva super jaka pojedinca jača od ujednačene momčadi. Botinec starta sa 0-3 u meč i igra u gostima. Prognoza 4:5 prije parova koji su im nekako podjednaki. Sveukopno 5:5
Ora 61-67–Bukovac II sedmi protiv osmog. Bukovac mi se čini jača momčad, no domaći teren i upotreba velike količine "vatrene vode" mogla bi ORI donijeti prednost. prognoza 5:5
Boanerges II.–Dugave deveti sa desetim - Bit će napeto do zadnjeg poena. Subjektivno mišljenje - domaći teren i par bi nam mogli donijeti gustu pobjedu sa 6-4. No sve je otvoreno.

STK Rudeš –Cvjećarnica Nela - jedini meč NEsusjeda na tablici. Rudešu ništa ne znači, Cvjećari u pohodu na eventualno drugo a sigurno treće mjesto. Nema nikakve dvojbe - uvjerljiva pobjeda cvjećara.

Šifra: inače sam loš prognozer. :lux:
trnac

#439 Post Postao/la trnac »

Mečeve koje "sigurno dobijamo" možemo okačiti mačku o rep :zubo:
Ništa od toga.
Rudeš je mlada ekipa (Luka je 7. razred (?), Hrvoje je na faksu), ali ne i neiskusna. Igraju 4. sezonu, ja npr. tek treću :zubo:
Ove sezone imaju nekoliko odličnih pobjeda, znači dečki znaju igrati. Tu je i Sitarić koji može, ali i ne mora biti na tekmi.
Oni igraju doma, mi smo u Prečkom potpuni stranci.
Renato će opet biti leteći, tko zna u kakvom će stanju sletiti u Prečko :(

Niti jedna ekipa nije za podcjenjivanje, pogotovo ne Rudeš u kompletnom sastavu.

Par riječi o ostalim tekmama.
Početnici su u nezavidnoj poziciji. Premda su drugi, gori im pod petama.
Imaju sreće da su uhvatili 3 poena više u remiju protiv Lime, jer bi u slučaju poraza protiv Rudara i pobjede Lime bili iza Lime. Ovako mogu opet biti iza Lime ako se poslože rezultati:
Mi remiziramo - 19
Početnici izgube - 19
Lima pobjedi - 19
Tri ekipe imaju 19 bodova. U međusobnim susretima mi imamo 4 boda, Lima 2 i Početnici 1. Vrlo nezgodna kombinacija. :)

Da bude zanimljivije, prognoziram pobjedu Početnika:
Početnici–Rudarsko-geološko-naftni fakultet 6:4

U susretu Lime i Botinca, par Botinca je puno jači. Nema veze, da začinimo, prognoziram pobjedu Lime premda vuče na remi:
Lima–Botinec 6:4

Ora 61-67–Bukovac II 6:4
Pobjeda Ore samo zato što Bukovcu bodovi ništa ne znače, ali remi je izgledniji.

Boanerges II.–Dugave 6:4
Ne bi smjelo biti gusto, ali nikad se ne zna. Dugave su otišle u zadnje gostovanje s dva igrača, tako da reza može biti i povoljnija za Boanergese.
trnac

#440 Post Postao/la trnac »

Jesu li dogovoreni termini za zadnje kolo? :lux:
Odgovorite