| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
D-Tech
Pridružen/a: 08. 08. 2011. (19:44:09) Postovi: 229 Lokacija: Maximir
|
Postano: pet pro 13, 2013 9:15 am Naslov
: |
|
|
Čestitke Intercapitalu na naslovu prvaka, dečki rasturate!!!  _________________ Welcome to the DARK SIDE  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet pro 13, 2013 9:17 am Naslov
|
|
Pridružujem se čestitkama na 1. mjestu
Još jedna sezona bez izgubljene tekme
Svaka čast  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet pro 13, 2013 9:20 am Naslov
|
|
intercapital rastura  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet pro 13, 2013 11:28 am Naslov
|
|
Dobri moji dečki, hvala vam svima u ime Kapetana Mikija, Smuka i Salasa!
Doista smo opet odigrali sezonu za pamćenje! Vjerojatno zadnji put ovako dobro, jer kada vidim što nam se sprema u 10. ligi malo me obuzme misao o tome kako je to kada se boriš za ostanak u ligi... , ali tako to treba biti . Zaslužili smo biti tu gdje jesmo pa korak po korak.
Hvala svim našim sjajnim (a posebno Danielovim ) stolnoteniskim prijateljima i sparing-partnerima, dosadašnjim protivnicima i gledateljima , koji su bez disanja studiozno promatrali naše čokljomečeve . Hvala svim savjetima iskusnijih SOKAZ-ovaca, Svemiru Šariću koji me na turnirima tri puta nalupao u godini dana (pa me motivirao da počnem više trenirati, drž' gaće kada se opet nađemo za stolom ), a ponajviše našim stolnoteniskim prijateljima iz onog čokljavog kluba Šibenčana čiji nas uspjesi fasciniraju i vuku da ih stalno pratimo , uhvatit ćemo mi njih kad-tad ; dalje od prve lige nemaju kuda , a mi smo još straaašno mladi , tako da vrijeme radi za nas...
Posebno Brunu Milinkoviću, Osvitu Someku i Davidu Ivandi koji su me učili igrati stolni tenis, Ivanu Vegeru i Mariu Abramoviću koji su me učili igrati čokljoping i svima koje još tu nisam naveo... Deanu Peteku, Tomici Nuernbergeru... SENSEI DRENU BILANOVIĆU (s kojim sam odigrao najviše treninga), te na kraju najviše svojima Kapetanu Mikiju i Danielu što uopće postoje i zato što su me primili u ekipu u 22. ligi kao 6. igrača...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet pro 13, 2013 11:45 am Naslov
|
|
Bravo Pero i suigrači!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet pro 13, 2013 12:00 pm Naslov
|
|
Legendo, hvala i tebi!
Inače, mali osvrt na jučerašnji meč . U prvom redu se iskreno zahvaljujem vrlo korektnoj ekipi INKER II. Zaprešić na lijepom gostoprimstvu, krasnoj utakmici koju smo zasluženo, ali teškom mukom uspjeli pobijediti!
Ali i na izvrsnom druženju i obostranom osjećaju za dobar humor.
Zafrkancije i doskočica bilo je na sve strane, ponajviše na konto divnih domaćih nam i dragih životinja, koje su, usput budi rečeno, i vrlo korisne.
Kako za dobivanje kulena, pršuta, čvaraka i kobasica, tako i za osvojit pokoji poen baš kada ti najviše treba! Pa nam je kapetan Miki prilično zorno i često stavljao do znanja i svoje mišljenje o istoimenim prekrasnim životinjicama (uz strašno puno decibela), obzirom da su najčešće boravile na rubovima njegove parcele , a bogme ih se i Daniel dosta nagledao!
Ja sam sinoć bio taj koji je češće slao te životinjice u šetnju po tuđim parcelama.
Svakako, mi smo to obilježili kasnije na vrlo tradicionalan način pa sam sada pospan za poluditi!
Svima sretno do kraja prvenstva i dobro čokljajte!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Baja
|
Postano: pet pro 13, 2013 1:14 pm Naslov
|
|
Bravo Interkapitalci, apsoštrumfno zasluženo!
P. S.
Imali su lakši raspored od svih ostalih! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet pro 13, 2013 3:19 pm Naslov
|
|
eto. sretan sam i zadovoljan ko da smo mi osvojili 12.tu.
niš drugo ne trebam reć  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: pet pro 13, 2013 10:41 pm Naslov
|
|
svaka čast Intercapitalcima na osvajanju prvog mjesta u 12oj... i Petru najverojatnije u pojedinačnoj konkurenciji...
ne tako davno igrali smo ako se ne varam zajedno u 19oj... pokazalo se da je odluka napredovanja od 3211 bio pun pogodak za ove lige, a ib, wolf i 55 su ak se ne varam to forsirali...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Baja
|
Postano: uto pro 17, 2013 1:45 pm Naslov
|
|
Mi smo svoje odigrali, uzeli 3. mjesto i gibamo u ligu gore(cilj je ostvaren, jedva). Čestitke Intercapitalu na osvojenom prvenstvu i Inkeru (valjda) za 2. mjesto, a i ostatku lige jer je cijela liga jako izjednačena i tu su nijanse odlučicale za poredak između 2. i 8. mjesta.
Nego, ne piskaram po forumu samo zato da čestitarim i laprdam gluposti, nego da ukažem na IZUZETAN FAIR PLAY ekipe Dr. Ante Starčević. Dečki su nam stvarno izašli u susret u zadnjem kolu (u kojem nema odgode) unatoč važnosti meča i nama i njima. Bravo dečki, svaka čast!
Pa tako da vodstvu sokaza možda i bacam bubu u uho da bi se mogla uvesti nagrada za fair play uz one za 1., 2. i 3. mjesto ekipno i pojedinačno! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto pro 17, 2013 1:50 pm Naslov
|
|
Neznam kak drugima, al meni se izlaženje u susret drugim ekipama uvjek odbilo o glavu
Nezzz jer tak treba biti , al činjenice pokazuju da je tak
Čemu nagrada za nekaj kaj bi trebalo biti najnormalnije u SOKAZ-u, odigravanje tekme u punim sastavima pa makar i nedjeljom  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Onurk
|
Postano: čet pro 19, 2013 11:34 am Naslov
|
|
BRAVO INTERCAPITALCI! Stvar je vrlo prosta , najbolja ekipa je osvojila prvenstvo!
A taj MIRUS je očito supertata! Nastaviti tako igrati unatoč prinovi u obitelji ( i vjerojatnom nedostatku sna) zaslužuje respekt.
Moram čestitati i Siledžijama (pardon, siledžiji i ekipi) na osvajanju trećem mjesta, dečki su se digli iz pepela nakon lošeg starta sezone....
Pozdrav svim čokljavcima dvanaeste, tu nam nije nešto, odosmo mi u neku drugu ligu.....  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mirus
Pridružen/a: 04. 12. 2007. (00:14:04) Postovi: 99 Lokacija: Odra
|
Postano: čet pro 19, 2013 2:47 pm Naslov
|
|
Prudružujem se čestitkama.
Uvjerljivo najjača ekipa ove sezone je intercapital. Svaka čast dečki. Nama ostalima niste dali nikakvu šansu.
Nego Onurk, klik na tvoje ime daje najšarenije boje. Počinje plavo pa malo crveno pa opet plavo itd.
Izgleda da je glavni faktor tvojih pobjeda / poraza noga na koju si ustao ujutro, odnosno nema pravila. Protivnik nije bitan, sve ovisi o tvojem raspoloženju. Respect.
Imate pozdrav od malog Bartola.
Što se manjka sna tiče... Nije manjka bilo previše. Moja gospođa veliku većinu noći sama rješava. Hvala gospođi.
Odigrali ste zadnju tekmu?
Ne mora značiti da budete ispali. Prošle sezone četvrti odozada nisu ispali.
Radujem se revanšu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: čet pro 19, 2013 4:01 pm Naslov
|
|
Zahvaljujem svima na čestitkama
Najviše zahvaljujem mojim suborcima koji su junački odradili sezonu gotovo bez mene
No, obzirom da smo došli iz 15 lige, ovo je za nas stvarno podvig, tim više jer je bilo izuzetno puno tekmi koje nisu morale završiti našom pobjedom.
Miro, kao 1. igraču lige,
Iduće sezone u 10-toj, bi ja trebao biti prvi igrač IC (naime, to smo se dogovorili )
Ja u to ne sumnjam!
Svima želim puno zdravlja i sreće do idućeg susreta!  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
a_marko
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (19:28:55) Postovi: 393 Lokacija: Zagreb/Hrv. Kostajnica
|
Postano: čet pro 19, 2013 4:30 pm Naslov
|
|
u jbte.... gle ove IC! Bravo momci!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: čet pro 19, 2013 7:16 pm Naslov
|
|
Čestitke IC-u od Padobranaca  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet pro 19, 2013 8:20 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Čestitke IC-u od Padobranaca  |
Pa dobro kaj je ovo ?
Ko da je već Božić i Nova Godina pa imamo veliki skup bakica koje si međusobno čestitaju i ljubakaju se s umjetnim gebisima.
Jaka stvar, prvaci 12. lige...cc.
Ko da su pobjedili na svjetskom prvenstvu pobjednika 12.-tih liga svijeta
Ovu stranicu sa čestitanjima (uvijek je isto na kraju sezone) bi mogli nazvati :
"razigrane i vesele bakice" _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; uto ožu 04, 2014 7:56 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
koby
|
Postano: pet pro 20, 2013 4:07 pm Naslov
|
|
ahhahahahahahhahahahahahahahahahahahaaaha, dooobra!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: pet pro 20, 2013 6:12 pm Naslov
|
|
Guga, iskrene cestitke naosvajanju sedmog mjesta u 14.-oj.  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mirus
Pridružen/a: 04. 12. 2007. (00:14:04) Postovi: 99 Lokacija: Odra
|
Postano: pet pro 20, 2013 10:36 pm Naslov
|
|
guga, ovo me jako nasmijalo i jednostavno sam priseljen zadržati duh 12. lige.
čestitam ti na fenomenalnom postu,
imas pusu od ekipe odra bez gebisa mazunovi! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|