17. liga, jesen 2013.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
bduralija
Kontakt:

#441 Post Postao/la bduralija »

Baš zanimljive prognoze... meni se sviđa recimo:
Početnici - RGNF 6:4
Lima - Botinec 7:3
Rudeš - Cvjećari 6:4
:)
bili bi četvrti... iako teoretski možemo bit i treći, mada nam dtrnski predviđa peto... za nas je prošli tjedan završio igrački dio i to s dobrim plusom...
:top:
trnac

#442 Post Postao/la trnac »

@bduralija
Da, realno. Jedna ste od rijetkih ekipa koja je igrala protiv Rudeša u punom sastavu i nas ste nakantali tako da možete dati najrealniju prognozu. :top:
bduralija
Kontakt:

#443 Post Postao/la bduralija »

moja prognoza je sve samo ne realna... vama može biti problem baš kao i nama taj rani termin jer ste vi radni ljudi koji dolaze s posla...
onda uleti Sitarić kojem se žuri, pa Vas nakanta...
no mislim da sve ovisi o Vama, jer Luka i Hrvoje nemaju šanse ukoliko odigrate svoju igru na barem 70%...
meni je protiv Hrvoja sve smetalo u tom Prečkom, dim cigareta, rekreativni parovi koji se zafrkavaju na stolu do i kojima loptica malo malo prekida našu igru i sl... a ta 2 izgubljena boda bi nam sada skoro garantirala pehar, iako sam kao kapetan bio presretan s osvojenim bodom, pogotovo nakon 2:5...
mali ban

tekma

#444 Post Postao/la mali ban »

boanerges - dugave - petak od 19 - 24 h :cheer:
trnac

#445 Post Postao/la trnac »

@bduralija
U stvari je samo Renato "leteći". Petričušić i ja imamo nešto više slobodnog vremena.
Nemoj me više plašiti s detaljima sa vaše tekme jer mi se i ovako ruke tresu. :zubo:

@mali ban
Tu je uračunan i after party :top: ;)
bduralija
Kontakt:

#446 Post Postao/la bduralija »

čestitke Cvjećarima na peharu... sad navijamo i za RGNF da ne izgubi tak da budu drugi....
Svaka čast dtrnski na trici i na impresivnom skoru ove sezone... što bi naš narod rekao treća sreća...
trnac

#447 Post Postao/la trnac »

Hvala na čestitkama! :top:

Što reći, izgleda da se trening isplatio :zubo:

Par riječi o tekmi s Rudešom.
Dečki znaju igrati. Dečki igraju odlično.
Trebaju samo malo poraditi na strpljivosti. Za sezonu-dvije sigurno bi rezultat bio obrnut.
Dobri su dečki, zafrkancija pored terena i borba do posljednje prasice na stolu :top:

Uvjeti u dvorani Prečko su stvarno loši. Stalno je puhalo (propuh) i to gadni hladni zrak. Rasvjeta jako slaba. Nema mjesta za sjedenje pored terena. Stalno prolaze horde s nogometa i na nogomet. Zapinju za arene koje se ruše. Tek se kasnije primirila situacija.
A možda samo samo bio napet prvi dio tekme :zubo: :ne zna:
Ante

#448 Post Postao/la Ante »

U ime ekipe Abesinija (nadam se da mi kapetan nece zamjeriti :)) cestitam Cvjecarima na odlicnoj sezoni. A posebno Trnskom!!! Pokazali ste da se trudom i ljubavlju prema stolnom tenisu moze osim dobre zabave ostvariti i zavidan rezultat. I pritom ne izgubiti pozitivan i sportski duh.
Mi Abesinci cemo nastojati slijediti vas put.
trnac

#449 Post Postao/la trnac »

Hvala, hvala :top:

Ma što si ovo lijepo sročio, suza mi krenula niz obraz :zubo:
trnac

#450 Post Postao/la trnac »

Anegdota broj 3 (prve dvije čuvam za kraj sezone).

Sinoć sam kasno došao doma, odmah sam otišao na komp.
Oko 00:30 zvoni telefon :eek: :eek: :eek:
Supruga zove.
Odmah pomislim kako će me pitati gdje sam.

Ali ne.

Snenim glasom pita samo: "Jeste pobjedili?"
Kažem ja: "Jesmo."
"Onda idem dalje spavati" - kaže ona i poklopi.
Dren

#451 Post Postao/la Dren »

Idila.
vadiš mast polovici sokazovaca koji imaju tu (ne)sreću da imaju ženu :zubo:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
ib
Site Admin
Kontakt:

#452 Post Postao/la ib »

:mikrocerek: :romeo:
mali ban

čestitke

#453 Post Postao/la mali ban »

Čestitke cvjećarima na peharu i vjerojatnom drugom mjestu. Zasluženo. Ispada da su Agronomi najviše izgubili sa "Rudeš hoću-neću" igranjem ove sezone. Jedini bod osvojili su protiv njih, što ne bi bio neki problem, ali uz tekmu protiv rudara, tada su se jedini put pojavili u kompletnom sastavu.
Borise - još uvijek vjerujem da je 4.mjesto Vaše.
55

#454 Post Postao/la 55 »

Maro je već dva dana u Dubrovniku... :brukica:
trnac

#455 Post Postao/la trnac »

:zubo:

:plokplok:
mali ban

maro

#456 Post Postao/la mali ban »

Pa nije to neki problem. Nigdje u pravilima ne piše da se , ak se ekipe dogovore, ne smije igrat i u Dubrovniku. Uz tekmu, 2,3 dana odmora i wellnesa - gdje ćeš bolje :D
trnac

#457 Post Postao/la trnac »

:lol:

Mogu reći da nisam nezadovoljan ovakvim raspletom :top:

Od početka sam navijao za prolaz u 16. ligu, 15.-ta mi se još uvijek čini kao malo prevelik zalogaj za nas.
A u'vatili smo i bonus, peharček. :lux:
bduralija
Kontakt:

#458 Post Postao/la bduralija »

baš zgodno, 55 kaže da je Maro u Dubrovniku... mogu si mislit kako će dolazit u ZG da odigra SOKAZ meč koji njima ne odlučuje o poretku jer su osigurali 1. mjesto... žao mi Cvjećara, jer ako mi budemo 4. onda idemo u istu ligu i ništa od prijateljske tekme...
@mali ban
imam osjećaj da će Botinec doći na tekmu s dva igrača i da su im u dvorani Gredice male šanse za dobit; eventualno teškom mukom mogu remizirati...
@dtrnski
i što se tiče Prečkog i STK Rudeš pokazalo se ono što se dogodi kad pristaneš igrat jer ti je stalo da se odigra... izgubiš 2 boda...

tako je bilo i s RGNF i parovima, složimo raspored igranja da se Alen i ja priberemo i opet pristanak da im igrač odigra sve tekme odmah, pretumba raspored i na kraju igraš 2 tekme za redom - prvo izgubiš nakon 5 ubitačnih setova meč, a zatim jer je kasno započneš odmah, i izgubiš par u 5 setova jer ostaneš bez koncentracije i snage...

što je najbolje kao kapetan, napravio bih opet isto, s tim da više ne pristajem na bezuvjetne ponude, mora biti minimum razumijevanja i kompromisa s druge strane... i na ucjene, tipa ili tad ili si pišite 10:0; vrijeme je da si i mi već jednom nakon 12 sezona upišemo 10:0 bez igre...

nevjerojatna nesreća nam se dogodila s Bukovcem, kada nam prvi igrač na temperaturama kad nitko ne uzima ručnik i kada se lede ruke i tekućina koju smo mislili piti, nije došao k sebi, već smo bili sretni da se ne uklješti... izgubiš 2 boda

zaključak sezone: gubimo bodove samo u 2 slučaja, kad dobijem jedinicu ili jedan od suigrača se izgubi (čitaj napravi 0)...
osobno i više nego zadovoljan sezonom i suigračima, a ostaje i prostora za napredak, pogotovo ako D i ZS naprave koji trening što zadnjih par mjeseci nije bio slučaj...

ostaje žal propuštenih meč lopti protiv dtrnski iako nam ta pobjeda ne bi donijela bodove, jer smo ih ionako pobjedili...

trnac

#459 Post Postao/la trnac »

@bduralija
Od prijateljekog meča vjerojatno ništa, ali ako želitš, meni nije problem doći solo da vam svima pružim revanš. Do vas mi je niti 5 km. :top:

Od slučaja "hodnik" sam dosta oprezan kod dogovaranja. Termin u 18 nam je bio na knap. Pazi ovo, Petričušić i ja smo krenuli iz Dubrave u 17 sati, u dvorani Prečko smo bili u 18. Jedan sat mrcvarenja za 15-20 km.
Dogovor i samo dogovor, ne pristajati bez konzultacije sa suigračima.

Nama je sezona bila iznad očekivanja. Kako smo prošle sezone ostali u ligi samo pukom nesrećom ostalih ekipa (odustalo je 5-6 ekipa), ove smo se nadali samo mirnom ostanku u lizi.
No, posrećilo se, malo treninga i idemo naprijed. :zubo:

Mi gubimo i dobijamo bodove ovisno o položaju zvijezda i natalnim kartama :lol: jer smo sva trojica isti u skoru. BTW, jedini imamo svu trojicu u prvih 10 igrača. :zubo:
trnac

#460 Post Postao/la trnac »

@bduralija
Evo kako ja dobijam mečeve u 5. setu.
Jučerašnji meč protiv Luke. On malo igra, malo ne igra.
Nekako se dovučemo do 5. seta, ful napeto. Borba za svaki bod.
Ulazimo u fix 10-10. Žestoka borba za svaki bod.
Drugi fix 11-11.
On servira, ja vratim mrtvo prase. To je ono prasence koje zapne za vrh mrežice i samo kapne niz mrežicu bez šanse da protivnik vrati.
Iduća moja serva, premda smo uzeli dulju pauzu da i on i ja dođemo k sebi od prasetine, njegova dekoncentracija i eto pobjeda.

:D
Odgovorite