| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
mario
|
Postano: pet stu 29, 2013 3:30 pm Naslov
: |
|
|
| Bilo je to klasično samoubojstvo iz zasjede kao i u meču protiv tebe. To se desi kad imaš "fenomenalne" kineske gume s kojima se "ne može" lupiti drajf, pa balon zicer puštaš da padne ispod razine stola da bi potegnuo spinčinu na flah loptu, koja za ne vjerovati završi na plafonu. I tako više od nekoliko puta. Stvarno užitak za gledanje. Nije sve u pobjedama, nego u ljepoti igra kao takvoj. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet stu 29, 2013 3:56 pm Naslov
|
|
ma briga te.
da te neko slikao, ispao bi fenomenalno
 _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Hvatljivi
|
Postano: sub pro 07, 2013 11:12 pm Naslov
|
|
Čestitke Fincima na pobjedi u derbiju, za prvaka je ostalo obaviti samo formalnost .
Za ostala mjesta bu napeto do zadnjeg kola, gužva je velika. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
D-Tech
Pridružen/a: 08. 08. 2011. (19:44:09) Postovi: 229 Lokacija: Maximir
|
Postano: uto pro 10, 2013 8:42 am Naslov
|
|
Hvala, bio je baš napet meč protiv Amaciza. Mi moramo dobiti još jedan meč do kraja, a mogućnost imamo već ovaj tjedan protiv Cestodoma koji igra sve bolje, biti će zanimljivo
Sretno svima u završnici, bit će velike borbe do kraja. _________________ Welcome to the DARK SIDE  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Hvatljivi
|
Postano: sri pro 18, 2013 12:41 am Naslov
|
|
U napetom dvoboju s Amacizom mi bili za dlaku bolji i osigurali 2. Mjesto.
Vidimo se na proljeće u 9oj.
Svima Sretan Božić i uspješnu Novu .2014. od Stupnjara!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mario
|
Postano: sri pro 18, 2013 8:27 am Naslov
|
|
| Čestitke Stupniku kao i ranije Fini. Bez obzira na krajnji za nas negativan rezultat gušt je igrati tako tvrde mečeve u kojima niti jedna pojedinačna partija nije unaprijed odlučena zbog prevelike razlike u kvaliteti igrača. Pri tome niti najmanjih trzavica među protivničkim igračima, bez obzira na izjednačenost i "važnost" mečeva. Ukratko, radost igranja Sokaza. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet pro 26, 2013 7:16 pm Naslov
|
|
Pozdravljam igrače i čokljavce iz 10. lige.
Čestitam svojim prijateljima "fincima" , na još jednom osvajanju 1. mjesta u lii u kojoj se natječu , ako se ne varam to im je 4. osvojeno prvenstvo u nizu!
Odoše tako oni u 8. ligu... ... Čestitam i svojim pingač frendovima Stupničanima I. , i savjetujem im da dobro svežu gaće kada se slijedeće sezone u 9. ligi sretnu sa Stupnikom II. , moglo bi im biti , osim ako Bruno ne zaprijeti Tinu uskraćivanjem džeparca za narednih mjesec dana...
Tko zna što će biti sa Cestodomom, ali i oni su se sigurno plasirali dalje.
E sada, malo sam gledao što bi se moglo od ekipa na proljeće skupiti u 10. ligi i malo se smrznuo ... Operator II., HRT, Tra-mont, Utrine, Amaciz I., Tehnoring i tako to...
Nema veze, eto vam još i Intercapitalaca pa da rock'n roll bude još kompletniji!
Veselim se kraju ove sezone i kratkom odmoru, ali i jedva čekam vidjeti tko će nas nakon dugo vremena (Rugvica u 18. ligi) prvi ostaviti bez bodova , no mi svejedno nakon toga častimo pifom i ostalim nepodopštinama!
Uživajte u blagdanima, sretan vam svima Božić i vesela Nova godina!
Pardon, za igrača lige proglasio bih onoga koji se već i sam pobrinuo za to, Slavka Radića , a za najvećeg čokljavca lige bih predložio Davida "čokljandu" Ivandu, koji je uspio pobijediti niz ponajboljih igrača u ligi i unatoč tome skupiti čak 11 poraza , ali stara narodna izreka kaže "s kim si - takav si", a on često trenira s čokljavcima poput mene i Vegera pa je i on postao ono što mi već jesmo!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
D-Tech
Pridružen/a: 08. 08. 2011. (19:44:09) Postovi: 229 Lokacija: Maximir
|
Postano: pet pro 27, 2013 9:22 am Naslov
|
|
Hvala svima na čestitkama. Sezona je bila odlična - napeta, zanimljiva, sa puno dobrih igraca i jakih ekipa. Što se nas tiče polako stvari dolaze na mjesto, zanimljivo je ići na utakmicu da nisi siguran u pobijedu, u par tekmu smo opasno visili,u jednoj se i poskliznuli, ali smo na kraju uspjeli izgurati do kraja. Vidjet ćemo kako će biti slijedeće sezone, ali u 8. ligi više nikoga nesmijes olako shvatit, ali ako budemo hladne glave i sa pokojim treningom u rukama biti će sve ok.
Sve najbolje za blagdane želi vam ekipa Fina 1! _________________ Welcome to the DARK SIDE  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|