| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
trnac
|
Postano: sub pro 21, 2013 11:21 am Naslov
: |
|
|
Lima je pobjedila Botinec 6:4
Koja smola!
U 16. ligu ulazimo s
- Limom - jedva jedvice uhvatili bod
- Agronomijom - naprašili nas bez pardona
- Botincem - uhvatili bod, ali teškom mukom
Tri ekipe, 2 boda  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub pro 21, 2013 1:29 pm Naslov
|
|
@mali ban
Na kraju si prošle sezone napravio odličnu analizu, nadam se da ćeš to napraviti i nakon ove.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: sub pro 21, 2013 1:54 pm Naslov
|
|
Kakav rasplet u završnici... Boanergesi se spasili u zadnji čas, čestitke... Lima & Cvjećari ispred nas, a mi im nanijeli jedine poraze, tako da nema neporaženih u 17oj ove sezone...
gledam gdje sam u poretku zadnjih 5 sezona - od 11. do 15. mjesta... nije mi jasno na čemu dtrnski predvođa naš prolazak u 16u ligu...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub pro 21, 2013 2:14 pm Naslov
|
|
Ipak je ovo SOKAZ!
Biti ću razočaran ako ne odustanu barem dvije ekipe.
I u sezoni J2012 su odustale dvije ekipe tako da imam podlogu za očekivanja. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: sub pro 21, 2013 2:29 pm Naslov
|
|
je, odustanu momčadi i prodaju/poklanjaju mjesto... to se često događalo...
od ove godine imamo i nova pravila za napredovanje i ostanak u ligama, tako da ćemo to još vidjeti... 16a će bit zanimljiva u proljeće s curama iz MTM, te favoritom Play-offom...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: ned pro 22, 2013 10:17 am Naslov
|
|
Neće mali ban, onda ću ja (treba čitati od 11. mjesta prema naprijed)
1. RUDARSKO-GEOLOŠKO-NAFTNI FAKULTET
Kondor Maro i ekipa. Koby i Lučić jako dobro igraju, imaju solidnih pobjeda u ovoj ligi. Obojica su pozitivni što dovoljno govori. U pauzi trebaju još više trenirati jer idu pingati s velikm dečkima iz 14-te.
2. POČETNICI
Što god drugi mislili, moj je stav da su Početnici zasluženo završili na ovoj poziciji. Da nisu kod Bukovca nesmotreno otišli u krnjem sastavu, pobjeda protiv Rudara bi bila nevažna. Odlična ekipa, samo protiv nas su pokazali da ipak imaju pukotine u igri. Ako smo ih mi znali iskoristiti, kako će tek biti s ekipama iz 15. lige?
3. CVJEĆARNICA NELA
U sezonu smo ušli s namjerom da osiguramo mirniji ostanak u lizi nego prošle sezone kada smo trebali skliznuti u 18. ligu. Međutim, posložila se nešto slabija liga nego prošle sezone, a sva trojica smo odigrali na nivou. Rezultat daleko iznad očekivanja.
4. LIMA
Već sam ih dosta puta nahvalio, nema potrebe za ponavljanjem.
5. AGRONOMSKI FAKULTET IV.
Tri radilice koje marljivo skupljaju poene u partiji. I jako su uspješni u tome.
6. BOTINEC
Ekipa koja me jako podsjeća na ekipu Hrv. voda. Igraju s de facto dva igrača, ali zato se lavovski bore. Ako Boanergesi imaju jednu, Botinec ima dvije laste.
7. BUKOVAC II.
Ekipa iz 17-te!
Ako sam dobro izbrojao, iduće sezone će biti jubilarna 10-ta sezona koju Bukovac II nastupa u 17. lizi. Ekipa koja ima stalnu postavu od 4 igrača dugi niz godina Svi igrači su različitog stila igre, uvijek netko napravi prevagu.
8. BOANERGES II.
Jedna lasta ne čini proljeće, ali je stabilni oslonac ekipe. Sigurna pozicija za ostanak je realna. Za nešto više će se dvojac "tića" morati više potruditi.
9. ORA 61-67
Iskusna ekipa za koju imam dojam da konkretno protiv nas nije pokazala što sve zna i može. Možda su i u tome omeli uvjeti u dvorani, možda manjak treninga. Ne znam.
10. DUGAVE
Prije nekoliko sezona je Dren napisao da će im (blago rečeno) specifični domaćinski uvjeti biti kočnica za napredovanje. To se ove sezone i potvrdilo. U 18. lizi su slovili kao nepobjediva ekipa kod kuće, a u gostima što uhvate. Ove sezone su bili nešto manje domaćini, gosti su se pripremili na uvjete, a i gosti su bili mrvu kvalitetniji od prošle sezone. Pozicija na tablici je realna.
11. STK RUDEŠ
Po godinama najmlađa ekipa i oni su budućnost Sokaza. Dečki znaju igrati, imaju bolju tehniku od većine igrača u ovoj ligi. U žurbi prosipaju bodove. Zauzeta pozicija nije realni pokazatelj njihove kvalitete. Kaže kolega da bi ih Sitarić trebao najviše savjetovati uz teren, voditi kroz meč. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: ned pro 22, 2013 12:51 pm Naslov
|
|
za sumiranje lige!
 _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned pro 22, 2013 8:52 pm Naslov
|
|
I gledaj sad ovo, u zadnjem kolu Rudari igraju s 2 igrača i izgube protiv Početnika.
Imaju osigurano 1. mjesto i odigraju "laganini" bez svog nepobjedivog 1. igrača.
Ne znam dali je stvarno bio opravdan izostanak, ali znam da su ostale ekipe kroz sezonu ispuštale dušu, krv, znoj, suze i sve ostale životne tekućine iz vlastitih onemoćalih tijela kada su se morale boriti protiv rudara u punom sastavu.
I tako su Cvećari izgubili 2 boda protiv Rudara (5-5), koja bi sigurno uzeli da su rudari igrali bez 1. igrača.U direktnom meču su cvjećari uvjerljivo dobili početnike, a eto završili na 3. mjestu.Po meni, da je sve bilo do kraja kako je trebalo cvjećari bi bili 2. i išli 2 lige gore, a ne 1... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned pro 22, 2013 9:41 pm Naslov
|
|
Točno, ali je Maro mogao igrati samo ponedjeljak i neki najraniji termin u utorak...
I nisu dečki odigrali ništa lagano , odigrali su punom snagom i skoro osvojili bod, što bi zapravo bilo senzacionalno, ne misliš li i ti tako?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: ned pro 22, 2013 10:12 pm Naslov
|
|
Po meni je to nepotrebna rasprava jer je sezona završila, tablica je takva kakva je. Osobno sam prezadovoljan 16. ligom, moji suigrači žale za 15-om.
Već za dva mjeseca počinje nova sezona, nova uzbuđenja. Vrlo brzo ćemo saznati gdje smo, je li žal bila opravdana  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon pro 23, 2013 9:04 am Naslov
|
|
| Guga (napisa): | I gledaj sad ovo, u zadnjem kolu Rudari igraju s 2 igrača i izgube protiv Početnika.
Imaju osigurano 1. mjesto i odigraju "laganini" bez svog nepobjedivog 1. igrača.
Po meni, da je sve bilo do kraja kako je trebalo cvjećari bi bili 2. i išli 2 lige gore, a ne 1... |
Ma da, baš gledam. Koja sramota!
Isto tako u onoj 16toj, Bridževci, seronje, cijelo vrijeme nešto moraliziraju a odigraju zadnja dva kola bez najjačeg igrača i cijelu ligu prevrnu naopako.
Ili oni iz 14te, kako se zovu Riz Art Kuk...najjači igrač im se ne pojavi dvije tekme, i učine prvenstvo skoro neregularnim.
Ja bi sve takve odmah izbacio iz SOKAZa i zabranio im držat reket i na zidu kao ukras a kamo li u nekom natjecanju. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: pon pro 23, 2013 9:31 am Naslov
|
|
@Dren
ma sve je to super... nego vidim da u slučaju ispadanja tj. odustajanja najmanje 2 ekipe iz gornjih liga, slijedeću sezonu možemo biti zajedno u 16oj...
obzirom da nas tamo već čeka dtrnski, mogli bi imat zanimljiv forum... a opet ako ne odustane niti jedna ekipa tada smo zajedno s Bridževcima u 17oj...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon pro 23, 2013 10:18 am Naslov
|
|
opa, vidiš
aaaa, jedva čekam jagode  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: pon pro 23, 2013 10:24 am Naslov
|
|
@Dren
ako odustane samo jedna ekipa, ništa od jagoda, jer ste vi onda u 16oj, a mi u 17oj...
jagoda će biti ali tek negdje od 6. ili 7. kola, jer je u ožujku još prerano za naše domaće... ako budemo zajedno, ovisit će i o ždrijebu...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon pro 23, 2013 10:28 am Naslov
|
|
A ne.
17. liga je cool, opuštena, gospodska. Zajebancija na svakom koraku.
16-ta je već ozbiljna liga, mora se trenirat i zato u 16-toj šutim k'o riba  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: pon pro 23, 2013 10:31 am Naslov
|
|
kažeš 16a ozbiljna liga, a Dren je igrao i najvjerojatnije će opet igrat u njoj...
dobra šala...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon pro 23, 2013 10:31 am Naslov
|
|
dražene. ne provociraj.
vidiš da umirem od samoće tamo
ima da trkeljaš sve u 16. ( pun intended ) _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon pro 23, 2013 10:52 am Naslov
|
|
16. ligu shvaćam ozbiljno. Prije početka sezone odigrali smo prijateljsku s Hvidrom i završilo je li-la. U parovima bi se dijelili bodovi.
Vidim kako je njima bilo veselo, meni to dovoljno govori.
I ovdje bi bila pustinja, samo se ja nisam dao omesti. Drugi su vidli da ne popuštam pa su se i oni uhvatili pisanja.
U 16-oj su omanuli mnogi igrači koji su u nižim ligama bili aktivniji na forumu. Kažem vam ja, 17. liga je prijelomna. Manje priče, više treninga.
Evo, da se vidi koliko sam ozbiljno shvatio 16. ligu naručio sam novu gumu. Trebala bi me danas čekati u Vjesniku.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon pro 23, 2013 11:10 am Naslov
|
|
@bduralija
Vi ste napravili fer zamjenu, jagode za bodove
Mi nismo imali jagoda pa su nas natamburali  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: pon pro 23, 2013 1:26 pm Naslov
|
|
@dtrnski
baš si lijepo napisao:
5. AGRONOMSKI FAKULTET IV.
Tri radilice koje marljivo skupljaju poene u partiji. I jako su uspješni u tome.
gledam broj igranih poena:
http://www.sokaz.hr/stats.php?oblik=html&kat=ig&tip=brptst&natjecanja=1111111&spol=M&lg=17&n=1&vrijeme=god&kv=1
imamo 3, 4 i 6og igrača lige... pa ti reci nešto
dobro piše Dren, u 16oj ćeš dtrnski igrati sve u 16... ako ne u meču, a onda barem na Forumu 16e... čudi me da nisi već otvorio topic 16. liga proljeće 2014... mi smo u isčekivanju raspleta situacije s prijavama...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|