|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
LiChin
Pridružen/a: 24. 11. 2007. (20:49:51) Postovi: 143 Lokacija: North
|
Postano: sub stu 24, 2007 10:06 pm Naslov
: Rabljeni Sriver G2 |
|
|
Kako pise gore, trazim crveni G2, rabljeni, po mogucnosti ne duze od 2 mjeseca, ako netko ima, cijenu dogovorimo... Pozdrav |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sjurec
Pridružen/a: 21. 11. 2006. (16:06:40) Postovi: 34 Lokacija: dugo selo, HR
|
Postano: pet ožu 21, 2008 2:16 pm Naslov
: Re: Rabljeni Sriver G2 |
|
|
| LiChin (napisa): | Kako pise gore, trazim crveni G2, rabljeni, po mogucnosti ne duze od 2 mjeseca, ako netko ima, cijenu dogovorimo... Pozdrav |
jesi nabavio G2 ili još tražiš ?! Koju debljinu ?!
Javi mi se na mail sven@jurec.hr _________________ www.jurec.hr
www.lontra.hr
www.stsk-dugoselo.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
LiChin
|
Postano: uto ožu 25, 2008 6:59 pm Naslov
: |
|
|
Uf davno je to bilo... Nabavio jos davno, u medjuvremenu i prodao, ne igram vise s tim, sad sam trenutno na Tensorima...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: uto ožu 25, 2008 7:14 pm Naslov
|
|
| koji tensori? kakvi su u odnosu na g2? igram sa g2 fx pa me zanima... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sjurec
Pridružen/a: 21. 11. 2006. (16:06:40) Postovi: 34 Lokacija: dugo selo, HR
|
Postano: sri ožu 26, 2008 8:22 am Naslov
|
|
| Izra (napisa): | | koji tensori? kakvi su u odnosu na g2? igram sa g2 fx pa me zanima... |
Ja neznam, igram samo s G2, prije toga sam imao običnu sriver FX... _________________ www.jurec.hr
www.lontra.hr
www.stsk-dugoselo.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
LiChin
|
Postano: čet ožu 27, 2008 5:22 pm Naslov
|
|
Ovo vise spada u Raspravu, al da ne otvaram novi topic...
Trenutno na Joola Energy X-tra max crvena - FH;
I Tibhar Nimbus Sound max crna - BH;
Energy-ca X-tra je malo sporija od ove "normalne" Joole Energy (probao na kraju obe), ali razlika uopce nije tolika kao sto je npr na Dandoyu ocijenjeno. Vise je stvar u tome da je razlika kao izmedju npr G2 i G2 FX, ili izmedju Bryce-a i Bryce-a FX, ugl brzina malo zaostaje, spin je i veci, ali je guma meksa i za nju je potrebno vise osjecaja, sto na FH daje super efekt ako imas skolski forhend, a i dosta se brzo covjek navikne.
No meni osobno sto se bekenda tice ne pase toliko premekana guma poput Nimbusa "S" (jos ucim pravi bekend spin ), jer to ti je ona prica kao i sa naFXanim bryce-om i normalnim, u biti se FX ne preporuca igracima koji nemaju pravi skolski BH spin zato sto je za povuci tako nesto sa BH potrebno puno vise skole, osjecaja i znanja, iako je npr bryce FX malo sporiji od bryce-a.
U svakom slucaju Energy-ca mi je najbolja guma koju sam u kategoriji Tensora probao, osobito X-tra, i to ne samo zbog samog efekta ljepljenja nego i zbog toga sto je guma extremno lagana tako da i sa max debljinom ruka doslovno leti.
Sa Nimbusom nisam toliko zadovoljan, mislim efekt je tu, isto i rotacija, ali guma je jako jakoo mekana i brza, i stvarno treba imati strasan osjecaj, a i sam sam pretjerao s max debljinom! A da ne govorim koliko treba paziti kad se lijepi (cleanfixom), jer ti doslovno ostanu otisci prstiju na gumi ako samo malo (slucajno) jace pritisnes , a guma je toliko krhka da ti onda ti otisci doslovno ostanu zauvijek, kao kad ugazis u svjez beton i onda ti ostane otisak stopala kad se to osusi!
Pa onda odlijepis i ides ponovno lijepit sa Cleanfixom (strasno jako drzi gumu, treba se polako odljepljivat!!), i na svoje razocarenje vidis da su otisci opet ostali, kao da se spuzva udubila na mjestu gdje si pritisnuo prvi put!
Sto se tice usporedbe s G2, nakratko sam probao (1 trening) kod prijatelja i Andro Plasmu 380 2.0mm i mogu reci da mi najprije upravo Andro, pa onda i Joola Energy X-tra (koja je ipak malo brza), najvise lice po brzini i osjecaju na G2 FX (nalijepljeni naravno)!
No opet, sve ovisi o tome kakav tko stil igre ima, a naravno i o drvetu, ti si se vjerojatno naviknuo na G2... A ako trazis nesto poput G2-ice sa Tensor osobinama, cini mi se da cak i ima tako nesto, u butterflyu su reklamirali ove nove High Tune gume, znam da ima G2, i cini mi se da bas one imaju kao taj efekt, samo ne znam ima li ih gdje ovdje nabaviti. Jer s tim bi i ja stvarno volio probat igrat, jer G2 mi je i dalje jedna od najboljih guma s kojima sam igrao!
Vjerojatno bi se moglo nesto srediti kod Pospisa, samo racunaj na to da ce ti prvo ponuditi cijenu koja nema veze s realnom, pa ce onda spomenuti i nekakve troskove narucivanja, pa ce te na kraju sve ukupno izaci puno skuplje nego da si npr. narucio, a jos ces biti i uvjeren da si jeftino prosao!!
Zivio danasnji kapitalizam…
Ovo pisem izivciran cinjenicom da sam u Butterfly-u htio naruciti 729 Higher, kinesku gumu za koju vjerojatno svi znamo okvirnu cijenu (kao i za sve ostale kineske gume je li), a koja me je u BTY-u trebala izici, citaj: 30 (trideset, da se netko ne zabuni;)) eura, i to sa popustom je li, dragi sokazovci…
Joooooj…
I tako mi prijatelj naruci Higher preko Dandoya, i na kraju platio svojih, citaj: 10ak (desetak;)) eura, i opet bio uvjeren kako sam jeftino prosao…
Al ovaj put i jesam...
Zivio internet kapitalizam…
Ps sorry na dugom postu.........  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: čet ožu 27, 2008 6:04 pm Naslov
|
|
uz ovakvo zanje, samo se nadam da cu te izbjeci u skupinama u subotu  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
LiChin
|
Postano: pet ožu 28, 2008 1:48 pm Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): | uz ovakvo zanje, samo se nadam da cu te izbjeci u skupinama u subotu  |
U subotu se svakako vidimo , a koje sam srece, tebe ce opet Pongrac zapast u skupini, pa ces opet "osvojit utjesno" kojeg ovog puta... Ma taj dio cemo preskocit...
A tko zna, cudne su te zvijezde...
A sto se tice znanja, ma nije znanje igra, a ja i ionako puno
Pokusah pomoci, to je sve, pa se nadam da sam i bio nekome od koristi...
Til' Saturday...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|