NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

12. liga, jesen 2013.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: sub pro 21, 2013 11:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kelemen (napisa):
Guga, iskrene cestitke naosvajanju sedmog mjesta u 14.-oj. Beljenje

Hvala, hvala trudil sam se Laughing Laughing Laughing
Znam da te Petar i svi ostali zovu kapetan Miki, ali mene ova sličica na tvom avataru neodoljivo podsjeća na kapetana Marka.Jebi ga, ja sam ta generacija koja je jedva čekala svaki ponedjeljak kada je izlazio novi nastavak romana.Nije bilo interneta i ostalih čuda.
Znači da je shodno tome Petar (55-ica) ustvari Blaf (fakat i liči), a Nevidal onda jedino može biti - Žalosna Sova Laughing
55

PostPostano: sub pro 21, 2013 11:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Drunk ... Wow Wow ... Duplo ... Facepalm
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: sub pro 21, 2013 11:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Drunk ... Wow Wow ... Duplo ... Facepalm

A nije mi dobro od gulaša danas na turniru u Ritmu ROFL
Pale

PostPostano: ned pro 22, 2013 1:26 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga ti me u stvari podsječaš na Anu i 4 pištolja Zubo

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: sri pro 25, 2013 10:29 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dragi moji sudionici 12. lige lijepo vas pozdravljam! Mah mah

Prvo se zahvaljujem svima u svoje ime i ime svih Intercapitalaca na čestitkama za osvajanje 1. mjesta u ovoj sezoni. Klanja se Klanja se
Iako smo na kraju završili prvi s uvjerljivom razlikom, bilo je sve - samo ne lako Ne ne ...

Sada nas čekaju tjedni odmaranja i hedonističkih užitaka Hrana , u kojima će se odigrati i zimski kup, a onda Intercapital očekuju iskušenja 10. lige Eeeek! Juhuu , a bojim se i kraja serije tekmi bez poraza. Naime, u zadnje 3 sezone (17., 15. i 12. liga) skor nam je 31 pobjeda, 2 neriješene i 0 poraza. Wow Bis Leti ... a jutros, razmišljajući o tome, shvatih da je i moj ligaški skor u te iste tri sezone 93-6... Spring Znoj Predaja ... postao sam pravi čokljavac Retaj i tako je to u životu Pojma nemam ... nema mi više spasa... ROFL ROFL

Priključujem se čestitkama svim slavljenicima Thumbs up Cheer Juhuu za napredak u više lige (IC, Inker i Siledžije), nadam se da će i 3. poluvrijeme naprijed, igraju dečki k'o zmajevi! (od Bosne) Laughing Laughing Laughing
Čestitam od srca i Miri Glagoliću, najboljem prebijaču od svih u našoj ligi Sibom po guzi , skupio je samo 2 poraza u sezoni, kao i ja Eeeek! , ali je mene istukao Cekicem po glavi u izravnom meču pa mi preostaje samo čestitati Miri Cestitamo! i veseliti se drugom mjestu iza njega. Sad Crying Maaamaaaa Bit ce dobro
Velike čestitke i Darku Ružiću na teškom i tjesnom osvajanju 3. mjesta ispred Stipetića i Đivića, a sva trojica imaju 28 pobjeda i samo 5 poraza. Klanja se Klanja se
Posebno čestitam osvajačima 1. mjesta u igri parova, Dr. Ante Starčević Prvak , čemu se doista divim, jer mi za sada pobjeđujemo doista izvrsno, ali uspješnost igre u paru za nas je još uvijek velika enigma Zivili ...

Želim svima sreću u sezoni koja je pred nama, ma koju ligu igrali, i zahvaljujem se svima na savjesnom i brzom unošenju rezultata tekmi na web stranicu ščokljaza! ROFL ROFL ROFL

Želim vam svima sretan, blagoslovljen i svet Božić Djed Mraz , veselite se sa svojim obiteljima i prijateljima, veselo proslavite ulazak u Novu godinu pa se i dobro naspavajte Zzz , a onda se opet vidimo u kupu i na vikend turnirima! Thumbs up Mah mah
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri pro 25, 2013 12:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Guga ti me u stvari podsječaš na Anu i 4 pištolja Zubo

Jel to zato što imam u futroli 4 reketa ?
Sada sam prodao 2 komada, pa imam samo 2 Laughing
ajde 2,5 ako uračunamo onaj mali za trening...
Guga

PostPostano: sri pro 25, 2013 12:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Dragi moji, u zadnje 3 sezone (17., 15. i 12. liga) skor nam je 31 pobjeda, 2 neriješene i 0 poraza. Wow

Pred ovim podatkom treba skinuti kapu Klanja se

Osim golih brojki taj podatak također pokazuje da su se skupila Trio koja odlično igraju stolni tenis.Da su tvrdoglavi, ustrajni i da im je to nezaobilazna preokupacija u životu koju ne može omesti ni posao, ni povremene bolesti, ni povećanje obitelji i tako dalje, jer govorimo o periodu dugom skoro 2 godine u kojem se sigurno svašta dešavalo.
Baš naprotiv, naš "manijakalno-stolno teniski trio" gazi i dalje, i
"funkcioniše poput švajcarskog časovnika", pa se još ne nazire kraj velikoj seriji.
U svakom slučaju, pothvat vrijedan divljenja i serija koju će biti jako, jako ako ne i nemoguče stići ili ponoviti, jer se za tako nešto mora poklopiti puno stvari.
Svaka čast i svaka Vam dala Cheer

ps. Činjenica je da se Petar voli "malo" i pohvaliti, ali bože moj, fakat i ima razloga za to
55

PostPostano: čet pro 26, 2013 10:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Istina je, kada sam shvatio to s 93-6, doista sam dobio manijakalnu želju za samohvalu! Bis
Bogme bi i ti da si na mom mjestu... Beljenje
[Vrh]
55

PostPostano: čet sij 30, 2014 10:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Poštovani moji pripadnici 12. lige, ali i svi drugi koji vide ovaj post, imajte na umu da je petak (31.01.2014.) zadnji dan za prijavu ekipa koje će sudjelovati u proljetnom prvenstvu SOKAZ-a 2014. godine. Thumbs up

Nemojte kasniti jer ćete kod ib-a izazvati žudnju da vam udijeli jedan Banned za proljeće u SOKAZ-u, je li jasno svima? Laughing Laughing Laughing

Leti Leti Leti
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 7 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.