|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
trnac
|
Postano: čet pro 26, 2013 3:49 pm Naslov
: |
|
|
Uvjeti za igru su propisani kako bi SVAKI IGRAČ MOGAO PRUŽITI SVOJ IGRAČKI MAKSIMUM.
Tu staje rasprava s argumentima tipa "može se igrati" i "nije tako strašno". |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zagten
|
Postano: čet pro 26, 2013 4:12 pm Naslov
|
|
Da, Guga, to je ako se dobro sjecam bio Culo prizor je bio anatologijski i zasluzio je neki vid medijskog pracenja. Apropo ostalog, kad se uzmu u obzir gabariti dvorane, cinjenica da pet sest ljudi moze fino sjediti i gledati mec bez da smeta igracima baca drugo svjetlo na hmm spomenuti mrak. Uostalom, brijem da neke bas ta atmosfera potice da pruze dobru igru. To ti je ko sa samom tvornicom. Neki su odusevljeni kad vide pogone i prostor koji lice na prizore iz serije koju sam gledao ko klinac 80Ih zvucnog nazivs Price iz fabrike,a neki vise vole ambijent iz Zagreb Towera, Vmd-a i slicnog (ne mislim na tebe). Stono bi se reklo, ima nas svakakvih a najvise razlicitih.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ante
|
Postano: čet pro 26, 2013 10:02 pm Naslov
|
|
Ima TOZ dvorana i svojih prednosti. Kad me u mom drustvu zezaju sto igram stolni tenis (kao, sport za curice), ja im kazem... Al' da vidite u kakvoj dvorani sam igrao...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet pro 27, 2013 12:03 am Naslov
|
|
Pinganje u gostima protiv Ronina dobija jednu novu dimenziju.
Ekstremnu.
Nisam se osobno osvjedočio, ali nema razloga ne vjerovati kolegama forumašima - uvjeti u Roninovoj dvorani su pogodni za raspolod šišmiša, a može se i pingati. Nije tako strašno. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zagten
|
Postano: pet pro 27, 2013 8:42 am Naslov
|
|
Ha ha dobro obzirom na iskazana divljenja ne preostaje nam drugo no zamrznuti do daljnjeg odluku o napustanju dvorane barem do sezone kad cemo kolegi Trnskom omoguciti full uvid u sve aspekte dvorane u 3D i 4D dimenziji, mozda se rodi ideja za American horror story season 5 pardon Toz horror story..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet pro 27, 2013 9:29 am Naslov
|
|
Mogu ti reći da vam je taj šišmišji brlog kočnica za napredovanje.
Tu i tamo ćete neku ekipu izmajmunirati, ali će polako doći pameti i dolaziti će na tekme s pomagalima (termometar, svjetlomjer).
Ako nije vas sramota imati neregularne uvjete u dvorani, zašto bi nekoga bilo sram utvrditi neregularnost tih uvjeta?
I onda u jednom času više neće biti šišmišjeg brloga i prednosti koju ste imali igrajući u njemu.
Meni niti iz džepa niti u džep.
Žao mi je što druge ekipe iz vaše lige to toleriraju.
Svim ekipama koje će igrati s vama u lizi želim toplo proljeće i dobar vid.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
unchained
|
Postano: pet pro 27, 2013 11:19 am Naslov
|
|
A brate mili, koliko kilavih baba. Pa kako drugima tako i nama. Ja sam zbilja ko pravi hercegovac inače naučen na hladnoću, imamo pripreme prije zimske sezone tako da trčimo goli do pasa po ulici a prije proljeća bacamo lopticu u prema suncu da se naučimo na odbljesak i tu je glavna naša prednost u domaćem terenu. Mislim, već sam rekao kako protivnicima, tako i nama, zbilja ne kužim ove koji misle da je to naša prednost ali kako kaže jedan kolega s posla pravoj Marici i krivi k smeta. A i ove koji se javljaju da nikad u dvorani nisu bili. U kakvim sam sve dvoranama igrao u ove tri kratke polusezone, ova naša dvorana je haos. Al mogu razumiti, uvijek se najviše bunili oni poraženi .Inače čestitao bih svim suparnicima, jedna dobra sezona, previše izgubljenih mečeva koji nisu trebali biti izgubljeni, ali ništa nezasluženo. Art Kuk i Butterfly van konkurencije. Kako je jesen nastupila nakon tri mjeseca bez reketa, očekujem bolje rezultate na proljeće... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet pro 27, 2013 12:03 pm Naslov
|
|
Teško je argumentirano raspravljati kada druga strana odbija prihvatiti moduse pravilnika koji nalaže minimalne uvjete za igru.
Ponavljam jer vidim da treba stalno ponavljati:
Pravilnik definira MINIMALNE uvjete kojim se osigurava da SVAKI IGRAČ MOŽE PRUŽITI SVOJ IGRAČKI MAKSIMUM.
Tko nasjedne na vašu demagogiju neka mu je sa srećom (i neka se toplo obuče). |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet pro 27, 2013 12:25 pm Naslov
|
|
I ovo je bio jedan od razloga zašto sam odlučio odmah preskočiti 10-tak liga od jednom.
Da ne moram igrati na takvim egzotičnim mjestima.Tajanstvenim suterenima, mračnim barakama, napuštenim tvornicama...
Mjestima bez svjetla, grijanja i ostalih "modernih čuda i otkrića".
U boljim ligama su ipak takve stvari nezamislive, i čovjek se može koncentrirati samo na pingić, pošto mu ništa ne zaustavlja cirkulaciju u ekstremitetima, a loptica je fino osvjetljena pa ju uspjevam udariti reketom (ponekad).
Mogu još reći, fala bogu da nisam ovu sezonu igrao u 21. ligi, a nebum bome ni iduću  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet pro 27, 2013 2:51 pm Naslov
|
|
Kad mi soft više nebu prolazil, rekel bum Anti da zgasi par lampi  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
unchained
|
Postano: pet pro 27, 2013 4:10 pm Naslov
|
|
| Guga, nekako kolaju price da ti je vazniji vlastiti probitak nego ekipa pa da je to glavni razlog prelaska. I ja sam mogao preci u 12u ligu ali svoju ekipu ne napustam nikad, volim rasti s njom, pizdit zbog poraza, veseliti se pobjedama, zajedno rast pa makar to trajalo godinama. A isto tako volim pametne koji pametuju o necem sto nikad nit su vidili nit osjetili... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet pro 27, 2013 4:28 pm Naslov
|
|
znači guga ti si takav, ,
Guga ti si u stvari RONIN _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Zadnja promjena: Pale; pet pro 27, 2013 4:44 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet pro 27, 2013 4:34 pm Naslov
|
|
Imam sreću da se ne moram uvijek oslanjati na vlastito iskustvo da bi o nečemu imao stav.
Ako iz više relevantnih izvora dobijem informaciju o vrlo hladnoj i mračnoj dvorani nema razloga da to nije tako.
A skretanje s teme o neregularnim uvjetima u vašoj "dvorani" na osobna prepucavanja je čisti fail, demagogija.
Klasična situacija kada ponestane argumenata pa hajde skok na drugi kolosjek, na osobnu razinu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
unchained
|
Postano: pet pro 27, 2013 4:54 pm Naslov
|
|
Guga je bio Ronin od prvog trenutka kad je usao u dvoranu i stavio traku na glavu. I vise mu nikad necemo izac iz srca i duse. Na druge stvari i osobe s "neovisnim" izvorima vise ne trosim rijeci. Gori su od Jutarnjeg lista . Al drago mi je da je nasa dvorana toliki izvor postova da sto vise ozivi ovaj forum, znaci da vrijedi.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet pro 27, 2013 5:03 pm Naslov
|
|
Istinu je često teško prihvatiti. Potpuno te razumijem.
I razumijem te što u nedostatku argumenata opet skrećeš u raspravu na osobnoj razini. Pa nemaš argumenata!
O dobrim dvoranama se ne priča. Tko je kada raspravljao o npr. dvorani Vjesnik ili Velesajam? Ja se ne sjećam. Možda post ili dva s pohvalom i to je to.
Uvijek su rasprave o dvoranama s lošim uvjetima za igru, kao što je vaša "dvorana". |
|
| [Vrh]
|
|
 |
unchained
|
Postano: pet pro 27, 2013 5:33 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet pro 27, 2013 6:05 pm Naslov
|
|
| unchained (napisa): | | Guga, nekako kolaju price da ti je vazniji vlastiti probitak nego ekipa pa da je to glavni razlog prelaska. I ja sam mogao preci u 12u ligu ali svoju ekipu ne napustam nikad, volim rasti s njom, pizdit zbog poraza, veseliti se pobjedama, zajedno rast pa makar to trajalo godinama. A isto tako volim pametne koji pametuju o necem sto nikad nit su vidili nit osjetili... |
Ha čuj, svako bira svoj put.
Kaj se mene tiče, da je bilo šanse da u dogledno vrijeme napredujemo u onom sastavu nekoliko liga naprijed, ja bi ostao.
Ali pošto nisu za to postojali preduvjeti, morao sam ići jer bi inače i moja igra stagnirala.
Moraš znati da sam ja prije 17 godina igrao 6. ligu (dobro, Sokaz je tada bio nešto slabiji), i motiv mi je da se pokušam vratiti gdje sam i bio, ako ne i više.
Ti ipak imaš solidne suigrače, a to se vidjelo i u meču Ronin-Zlarinski koralji.
Osim toga se međusobno poznajete duže vremena, a mi smo se skupili preko foruma tik pred početak sezone i nismo bili "kućni pijatelji", pa je i rastanak protekao bez suza i sasvim normalno.Stolni tenis se u Sokazu igra ekipno, ali je to pojedinačni sport.
Za stolom si sam i rijetki su slučaji da netko zbog čistog prijateljstva igra 7-8 liga slabiju ligu nego što bi mogao, a to po meni nema nikakvog smisla...
Pošto još nisam u penziji, ne mislim se zadovoljiti s time da se samo loptam i da liga nije uopće bitna, a što se tebe tiče i mogučnosti da igraš 12. ligu...hm, možda ipak trenutno preveliki zalogaj, ali recimo 15-16 to da.A ako ostanete u istom sastavu, za sezonu -dvije bi ionako mogli do tamo dogurati, a opet je pitanje dali će tvoji suigrači to moći popratiti.U svakom slučaju, ne znam kakve su vam želje i financijske mogučnosti, ali dvoranu u kojoj igrate domače utakmice fakat bi trebali promjeniti.
Nema šanse da bi vam recimo ekipe iz 15. ili 16. lige pristale tamo igrati.
U tako nešto sam se i sam uvjerio, jer je recimo naša dvorana Kristalna palača prema vašoj, pa opet ima prigovora jer nije savršena (malo je prenizak strop).
Uostalom vidjeti češ i sam kako budete išli prema naprijed
Vidiš kak je Trnski "proširio hodnik" Hrvatskim vodama i to bez lopate i pneumatskog čekića  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
unchained
|
Postano: pet pro 27, 2013 6:20 pm Naslov
|
|
| Imas pravo, ima nesto u suigracima i kako se kliknete. Ma svjesni smo i mi odredjenih nedostataka i isti ce biti ispravljeni ili kao sto rece nas kapiten mozda u novoj sezoni budemo imali novu dvoranu ali smatram da nije nasa dvorana bas tolika banana da se trosi toliko rijeci na nju. Mislim da je ove sezone jedan mec bilo bas hladnije, ostali su bili vise nego ok. Ali kao sto sam primjetio uvijek je nes smetalo onima koji su gubili ili kojima je smetalo jos 15 drugih stvari (bilo komentari suigraca, prica iz hodnika, stare tenisice ili reketi itd, itd, itd). |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zagten
|
Postano: pet pro 27, 2013 6:22 pm Naslov
|
|
| Ok momci, ovo mi je zadnji na ovu temu. Ja upravo nastojim biti argumentiran, od kada znam za sebe vise volim matematiku i egzaktno nego palamudjenje i verbalnu ekvilibristiku. Jer je tu sve jasno kao i to da smo od cetiri poraza ove sezone tri imali doma ukljucujuci i tri nerrijesena i to u dvorani koja nam je kakti prednost. Mozemo iskljuciti iz statistike art kuk ii butterfly buduci su izvan konkurencije. Ili proslosezonski polufinalni mecevi koje smo oba izgubili doma od ekipa s kojima smo u tom momentu bili tu negdje. Uvjeti nisu neregularni nego nesavrseni, a sta je savrseno. Nije savrseno ni na velesajmu kada ti doleti loptica sa suprotnog terena pa se poen prekida; da li je to bilo odlucujuce, dali je netko u tom trenutku stvorio sebi poziciju za poentiranje, da li se rjesavao set ili mec. Nikad necemo znati, kao ni to da li je presudilala temperatura, vidljivost i sl, da li na nogometu kada desetine tisuca ljudi ometa, vredja ili dekoncentrira igraca suparnicke momcadi koji je mozda zbog toga mrvicu sporiji pa je blokoran ili sutirao felsom umjesto punom nogom da li je moglo biti drugacije a nije. A svega toga nema u necem sto se zovu pravila... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet pro 27, 2013 6:28 pm Naslov
|
|
| unchained (napisa): | | Imas pravo, ima nesto u suigracima i kako se kliknete. Ma svjesni smo i mi odredjenih nedostataka i isti ce biti ispravljeni ili kao sto rece nas kapiten mozda u novoj sezoni budemo imali novu dvoranu ali smatram da nije nasa dvorana bas tolika banana da se trosi toliko rijeci na nju. Mislim da je ove sezone jedan mec bilo bas hladnije, ostali su bili vise nego ok. Ali kao sto sam primjetio uvijek je nes smetalo onima koji su gubili ili kojima je smetalo jos 15 drugih stvari (bilo komentari suigraca, prica iz hodnika, stare tenisice ili reketi itd, itd, itd). |
Ja fakat nemam nikakvog interesa pričati o toj "dvorani" jer čvrsto vjerujem da više nikada neću tamo igrati, a inače tamo ubuduće mogu navratiti samo kupiti kemijske olovke (u krug tvornice Toz).Eto, malo diskutiramo, iznio sam svoja iskustva o navedenoj lokaciji, dao par prijedloga i...pametnome dosta  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|