| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
STK Zagreb
Pridružen/a: 16. 12. 2013. (22:25:05) Postovi: 199 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri pro 25, 2013 3:05 pm Naslov
: . |
|
|
| Po meni realno, najznanimljivija opcija definitivno top 8 svak sa svakim i bok. Mislim da bi tu odlucivala i fizička snaga pojedinog igrača. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: čet pro 26, 2013 12:36 am Naslov
: |
|
|
turnir takvog tipa nije nikad pokusan...to da ljudi dodju samo gledat a ne igrat...
al mislim da bi ljude zanimalo...
8 najboljih igraca ili 12 svejedno...sjetite se kolko je ljudi doslo gledat tekmu za 1vo mjesto dok je casl igrao jer se znalo da ce bit dobrih meceva...
ja bi uvijek prije dosao gledat tak nest di znam da ce bit 10tak dobrih meceva nego neki turnir gdje ih ima samo par...pa kolko put sam doso gledat neku tudju tekmu u ligi kad me zanimalo...svakako za razradit dal bi se to moglo izvest imho...
i hvala na pohvali Tvrc, znam da sam dasak svjezine na ovom forumu  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: čet pro 26, 2013 5:08 pm Naslov
|
|
| Opet se masta da mi je samo znati ko ce izdrzati 7 tekmi zaredom a da se igra na dva dana opet je razvodnjeno i pitanje je ko bi to gledao.jos u zimskoj pauzi kako tako ali ljetni termin osudjeno na propast.pored vodovoda u dede te zimsko ljetnih turnira cini mi se promaseno.ali volim vizionare i ljude sa mastom pa nek onda organiziraju.sa srecom |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: čet pro 26, 2013 11:42 pm Naslov
|
|
ja vas ne bi dosao gledat  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet pro 27, 2013 2:59 pm Naslov
|
|
turnir se ne bi ni radio na kraju proljetne sezone...poanta i je u tome da je to prestizan turnir na kraju godine...
a mozda bi najbolji format, i za igrace i gledaoce, bio 2 grupe po 4...
dovoljno jakih partija, a opet ne predugacko...za pocetak... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet pro 27, 2013 3:24 pm Naslov
|
|
Ne može to tako
Granica naše sezone je 1. 9. koji je ujedno najbolji datum na svijetu.
Zna se kad u tenisu ide Masters - na kraju sezone, i zna se šta je Race - utrka prema mastersu!
Kalendarski prijelaz u SOKAZ-u ne znači puno, čak niti sezonu ne dijeli na dva dijela.
Tako da Top jednostavno treba ići krajem proljetne sezone u petom mjesecu, eventualno se može pogurati par tjedana negdje oko 10. 5.
Osim toga, ja stvarno mislim da bi više ljudi došlo gledat polovicom petoga, nego u periodu od 20. 12. do 10. 1.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet pro 27, 2013 9:14 pm Naslov
|
|
a nek ti bude...moze i tak...  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|