NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

TT Master Insider

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
55

PostPostano: ned pro 29, 2013 10:06 am    Naslov : TT Master Insider Citirajte i odgovorite

Bi li mi netko od bolje upućenih znao odgovoriti zašto je travuljaga TT Master Insider povučena s ITTF liste dozvoljenih guma? Confused

U dvije stvari sam potpuno siguran:

1. ta trava svakako ima trenja, što znači da nije "frictionless", a najčešće zato "ukinu" neku travu
2. dužina čepića je normalna, ništa duža nego kod dozvoljenog Sauer&Troeger Hellfire-a... Rolling Eyes

Svakako hvala Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
dario-zg-zapad

PostPostano: ned pro 29, 2013 11:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sused, stolnoteniska mafia ROFL
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned pro 29, 2013 12:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hihihi Ruga se 55
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: ned pro 29, 2013 3:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Strolaše mi temu od prvog posta... Azdaja
[Vrh]
petar

PostPostano: ned pro 29, 2013 4:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

i mene zanima zasto je zabranjena
[Vrh]
55

PostPostano: ned pro 29, 2013 4:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Smije se igrati SOKAZ s tom gumom, ali doista me interesira što je kod nje naopako... načuo sam da je TT (kao mala firma) doista odbio platiti nekakvu članarinu u ITTF-u te da je guma zato povučena s liste... Ne znam je li TT proizvodio neke druge gume, no sada više nemaju niti jednu gumu na popisu dopuštenih guma za ITTF natjecanja. Pojma nemam
[Vrh]
geek

PostPostano: ned pro 29, 2013 6:55 pm    Naslov : TT Master Insider Citirajte i odgovorite

TT Master (Švicarska) je, kao sada Spinlord, prije par godina bio hit. Onda je došlo do zabrane frictionless trava. To ih je jako pogodilo. Ali, izbacili su nove, ne tako dobre kao prethodne. Onda su im (ITTF) zabranili neke nove. Nakon toga su odustali, jedan od uzroka je bilo i plaćanje članarine po svakoj registriranoj gumi. Proizvodnja je bila u Kini, tako da se, od tamo, još uvijek mogu nabaviti Insider i Fireproof.

Kinezi su tu lukaviji. Npr. firma Darker prodaje cca. 8 modela guma Vlon-S. Ali, na svim topsheet-ima piše isto, tako da plaćaju samo jednu članarinu. Slično je sa Galaxy-jem (Milky Way, Yinhe). Postoje 3 bitno različite Apollo gume, I, II i III, ali kako je na topsheet-u napisano samo Apollo, plaćaju samo jednu članarinu.

Neki u Sokaz-u su "pojačavali" Insider cijanofix-om. Beljenje
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: ned pro 29, 2013 9:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

He he he... čuo sam za to Evil , a mislim i da znam tko je taj igrač Zubo ...

No stvarno mi to nije bitno, protiv mene možete igrati i s komadom pašticade preko drveta, neću se buniti. Cursing Vrag Brukica

Hvala ti, herr geek, znači ipak je ta hebena članarina u pitanju, jer ta trava sasvim sigurno nije frictionless No no ... ali nema veze Pfff , u SOKAZ-u ionako nije zabranjena, samo sam htio provjeriti koliko bi me morale mučiti moralne dvojbe u vezi s nedostatkom trenja na vrhu čepića ukoliko bih, recimo to tako, odlučio malo čokljati s njome. ROFL ROFL

Svakako, budem li je i isprobao, sasvim sigurno neće biti podvrgnuta nikakvim kulinarskim Mikroval ili manikirsko-pedikerskim Hekla Raspa nokte tretmanima... Laughing Laughing
[Vrh]
a_marko

PostPostano: pon pro 30, 2013 2:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

imam ti ja insidera Yesss! , posudit cu ti. Pingic Sasvim normalna trava. Čak sam počokljao dvojicu u 8. ljigi ž njon. Cheer Ali sam zato od Grgeca dobio po pičci Sibom po guzi samo tako. Rolling Eyes Meni isto nije jasno zašto je zabranjena. Pojma nemam
Ali, nisam ja baš kompetentan za iznositi ocjene o travuljagama. Samo ću reći da sam igrao i protiv puno "gorih". Ali jbga... nije isto igrati protiv i s njom.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.