NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

17. liga, jesen 2013.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 25, 26, 27

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: pet pro 27, 2013 6:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dtrnski (napisa):
Odosmo mi na izlet u 16-tu ligu. Ako nam se svidi ostajemo, ako ne vratimo se ovdje ili niže Laughing
Nakon 3 sezone pozdravljam i voditelja lige koji me je trpio sve ovo vrijeme. Zubo

Siroti voditelj 16. ljige još niti ne sluti kakva će mu turbulentna biti 2014. godina...pa mu ja želim ugodne Novogodišnje blagdane, da napuni akumulatore i opusti živce.
Trebati će mu Laughing
trnac

PostPostano: sub pro 28, 2013 9:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma neće Zubo

I tako u 16-toj Tisina
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bduralija

PostPostano: pon pro 30, 2013 12:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

već treću sezonu završavam u ligi s najvećim brojem komentara/stranica na forumu nakon 26, 27 sada smo opet na 27...
zanimljivo
Smile
vidim da smo u ždrijebu ZK dobili ZEP koji ispada u 16u ligu... teoretski s obzirom da smo u grupi C možemo igrati finale s cvjećarima, no praktički nemoguće, jer su tu ekipe jednoznamenkastih liga... štoviše 2.
Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
mali ban

PostPostano: uto pro 31, 2013 2:27 pm    Naslov : zakašnjela analiza Citirajte i odgovorite

Blagdani u južnim krajevima su me spriječili za raniju analizu ove zanimljive sezone, no nadam se da nije kasno te da će se naći netko tko će je pročitati.
Vrlo, vrlo zanimljiva sezona sa jednom nešto jačom ekipom (mada ne prejakom koja bi pomela sve ostale) 4 jake međusobno vrlo izjednačene ekipe, 2 sasvim solidne ekipe te 4 malo slabije koje su se do zadnjeg kola borile za opstanak.
1. RUDARSKO-GEOLOŠKO-NAFTNI FAKULTET
Bez ikakve dileme, najjača ekipa u lizi. Kad imaš igrača koji može svakoj partiji napraviti 4 i pol boda, jasno je da si prvi favorit i da ti prvo mjesto teško može pobjeći. No nisu se baš prošetali ligom kao što sam očekivao. Dva neriješena rezultata pokazuju da ostatak ekipe treba još napredovati ako žele visoka mjesta u višim ligama. Poraz u zadnjem kolu utjecao je na poredak u lizi no prvo mjesto je sasvim zasluženo te im želim uspješnu sezonu u 14 lizi.

2. POČETNICI
Po mom mišljenju, zasluženo osvojeno drugo mjesto, nešto malo jača ekipa od konkurenata mada su ih cvjećari dobili u međusobnom susretu. Uz taj poraz, izgublili su još i od Bukovca te remizirali sa Limom. Sreća ih je pomazila i sa rasporedom pa su u zadnjem kolu izbjegli Maru te osvojili drugo mjesto. Sve to pokazuje da ova izrazito simpatična ekipa, poneku utakmicu odigra ispod svojih mogućnosti. Najveći problem im je bio što je odlični Kalebota odigrao samo 15 mečeva. Od svih ekipa s kojima sam igrao prošle godine čini mi se da su oni najviše napredovali. Nastave li tako trenirati i napredovati kao ekipa, siguran sam da 15-ta liga nije njihov limit . Sretno -nekad bili - početnici.

3. CVJEĆARNICA NELA
Kada imaš 3 igrača u najboljih 8, onda Ti pehar teško može pobjeći. Tri igrača skoro podjednake jačine ali različitog stila igre dozvoljavaju Ti da i kada jedan od njih ima loš dana, druga dvojica bez problema to nadoknade. Uz to, nikad ne znaš tko će od njih „poludit“ na tekmi i napraviti tricu ili dobiti nekoga sa samog vrha rang liste. Sezona bez oscilacija i što je najvažnije bez ijednog većeg kiksa. Jedini poraz od Agronoma (nadoknadili su odličnom igrom i remijem protiv rudara. Uz prosječnu formu, za njih nema problema u 16-toj lizi. A uz malo sreće i uz dobru formu mogu gledati i prema 15-ici.

4. LIMA
Odlična ekipa, slična kao i cvjećari samo što im treći igrač (Franc) ima nešto slabiji rezultat ove sezone. Ali i on zna „poludit“ pa im je njegova dvica donijela bod protiv prve momčadi lige. Teško gube ali niti ne pobjeđuju baš lagano, pogotovo u izjednačenim mečevima. Samo jedan poraz (opet Agronomi) ali 4 neriješena rezultata stajala su ih višeg mjesta na tablici. Na svakoj od tih 4 neriješene tekme izgubili su par – to je još koračić koji im nedostaje. Jedan od tih neriješenih rezultata je i protiv nas, tak da se osjećamo pomalo krivci što im je pobjegao pehar. No, zato ćemo svim srcem navijati za njih u idućim sezonama.

5. AGRONOMSKI FAKULTET IV.

Agronomi – meni najdraža ekipa i definitivno najbolji domaćini u lizi. Meč s njima nikad nije dosadan i unaprijed znam da će to biti jedno ugodno druženje. Odigrali su solidnu sezonu ali uz previše oscilacija. „Prosuli“ su par bodova a najveći kiks im je remi sa Rudešom kojima je to jedini bod u sezoni. Sve to rezultiralo je gubitkom više pozicije na tablici. Ali su zato jedini u lizi dobili Limu i cvjećare. Poznam ih iz prošlih sezona i znam da mogu bolje te da ovo nije njihov limit što će pokazati slijedeće sezone u (vjerujem) 16-toj lizi. Analiza Agronoma bila bi nepotpuna kada bih zaboravio spomenuti njihov par, najbolji u lizi, koji im je donio par vrijednih bodova. Respect.

6. BOTINEC
Ekipa sa dva fantastična igrača, dvojica u top 10. No nedostatak trećeg igrača koji bi napravio pokoju partiju preveliki je za više mjesto na tablici. U svaku utakmici startaju sa 0-3. Kada bi dobili igrača sa barem 10-tak pobjeda po sezoni bili bi ekipa za sam vrh. Da ih nije lagano pobijediti osjetili su to na svojoj koži cvjećari i agronomi ( i boanergesi). Posebno bih izdvojio Vanečeka, fantastičnog igrača „stare“ škole. Gledajući sa strane – ništa posebno, trebalo bi ga se lagano dobiti. No kada staneš za stol, poeni uredno idu na njegovu stranu. Jedini igrač u lizi od kojeg sam uvjerljivo izgubio a da ni ne znam kaj me snašlo. Nimalo atraktivan ali nevjerojatno učinkovit što se i vidi na rang listi, prvi do Mare, a njega ionako ne računamo u istoj skupini. Svaka čast Vaneček.

7. BUKOVAC II.

Solidna ekipa, tri poprilično ujednačena igrača. Odigrali su dva odlična meča te dobili početnike i remizirali sa agronomima što im je omogućilo miran završetak sezone. Pod jedini kiks može im se uzeti relaksirajući nastup sa OROM u zadnjem kolu gdje su odigrali neriješeno ali treba voditi računa da su igrali u gostima te da se ORANJE borilo za 9 mjesto. Sve u svemu, solidna sezona.

8. BOANERGES II.

Najteže je pisati o sebi, ali probati ću biti što objektivniji. Ukupno gledano, bolja sezona od prošle. Viša i jača liga od prošlogodišnje a osvojeno je isto (8) mjesto – moramo biti zadovoljni. Kiks i poraz protiv ORE natjerao nas je da opstanak tražimo u zadnjem kolu u direktnom obračunu s dugavama. Na našu sreću, dobili smo i osvojili osmo mjesto. S Limom , botincem i bukovcem odigrali smo neriješeno i to je bilo dovoljno za opstanak. Robert se probudio tek krajem sezone. Sever pomalo napreduje tako da je ove sezone par puta zabljesnuo i osvojio pokoji vrijedan „skalp“ no još uvijek ima previše oscilacija. Kao što je Trnski napisao – za nešto više od ovoga – dvojica mojih tića moraju se popraviti.

9. ORA 61-67
Izuzetno simpatična ekipa. Nezgodni igrači kojima, ako ne paziš, možeš upasti u mlin i dok se ne snađeš – odoše bodovi. Domaći teren im je velika prednost. Nisam siguran da li je to zbog uvjeta ili velike količine „vatrene vode“ kojom nimalo ne škrtare. Barem je tako bilo protiv nas. Osim nas, dobili su još samo rudeš ali neriješeno s Bukovcem u zadnjem kolu donijelo im je 9 mjesto i vjerojatni ostanak u 17 lizi. Iduće sezone trebati će im da netko od njih malo jače potegne u izjednačenim mečevima

10. DUGAVE
Naši stari znanci. Odigrali su sezonu puno lošiju od prošlogodišnje. Lošija forma te promjene u postavi tijekom sezone doveli su ih na 10 mjesto. Rekao bih da im je falilo i malo sreće – 5 utakmica izgubili su sa 4-6. Jednu od njih (Bukovac) odigrali su samo sa 2 igrača. Dobili su ORU i Rudeš što bi im čak bilo i dovoljno za 9. mjesto da mi nismo izgubili od ORE. Znam da mogu puno, puno bolje (pogotovo Kliba) od ove sezone te im želim da se iduće sezone stabiliziraju i odigraju u punom sastavu i kako znaju.

11. STK RUDEŠ
Rudeš – a što reći? Kada u ekipi imaš jednog odličnog igrača koji je puno bolji od ostatka ekipe, a taj može odigrati samo 2-3 utakmice u sezoni – onda imaš veliki problem. Jer realno, ovo je daleko prejaka liga za ostatak ekipe. Imaš samo dva rješenja – ili će Sitarić igrati sve utakmice pa si konkurentna ekipa za 17 ligu, - ili ćeš se spustiti par liga niže u kojima ostali igrači mogu osigurati opstanak a najboljeg igrača koristiti kao bonus bodove.

Eto, to bi bio jedan kratki, subjektivni presjek sezone. Nadam se da nitko neće uvrijediti zbog analize. Ekipama koje nas napuštaju, bilo gore bilo dole, želim puno uspjeha. Onima koji ostaju, vidimo se već na proljeće. Svima skupa zahvaljujem na lijepim mečevima i ugodnom druženju tijekom cijele sezone. Želim Vam sretnu Novu godinu i nemojte nikaj zamjerit.

Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mali ban

PostPostano: sub sij 04, 2014 1:34 pm    Naslov : ?? Citirajte i odgovorite

Vidim - nema komentara. Ili je analiza loša ili je nitko nije pročitao jer su svi već na odmoru Crying
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Saša

PostPostano: sub sij 04, 2014 8:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Svi uzeli odmor između sezona. Malo si zakasnio. Šteta
bduralija

PostPostano: ned sij 05, 2014 3:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Saša nikad nije kasno, a nit je analiza loša, nit da je ljudi ne čitaju (više od 100 otvaranja od objave)... već je prije da su se ljudima za blagdane napunili trbusi, a tad je mozak na rezervi...
Smile
Ili to samo po sebi sudim... rekao sam Damiru da taj post s prikazom ekipa treba sačuvat i pročitat za par godina, tak je to dobro napisano... bila jednom jesen 2013. i XVII. liga SOKAZa... nezaboravno...
Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 25, 26, 27
Stranica 27 / 27.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.