SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Spin travom?
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Koki

PostPostano: pet sij 10, 2014 2:55 pm    Naslov : Re: Trava koja spina Citirajte i odgovorite

geek (napisa):
U Schwechatu, na Europskom prvenstvu, Dr Neubauer me učio kako se spina s njegovom novom travom Allround Premium, što možeš sam pogledati na videu :

http://www.youtube.com/watch?v=HFMT85parjU

Ako je to za tebe spin onda teško možemo o nečemu raspravljati...
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Koki

PostPostano: pet sij 10, 2014 2:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

DALTON1 (napisa):
Svoje neznanje uopce ne pokusavam pokriti icime,nego sam otvorio ovu temu da dobijem nekakve odgovore na moj post.prvi put sam se susreo s takvim igracem koji "spina" travom ili kako god ti to nazivas.Evo i Ivek je gore naveo neke vrste trava koje mogu proizvesti vlastiti spin.Znam da nemam pojma o tome s obzirom da imam 35 meceva u svojoj sokaz karijeri pa pokusavam nesto i nauciti od starih iskusnijih igraca.

Možeš željeti naučiti nešto ili želiš potvrdu svojih razmišljanja. Pitao si iskusnije ( u Sokazu od 1981. g) pa ti kažem da nema spina travom..
točka..
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ozvacic

PostPostano: pet sij 10, 2014 2:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nema spina travom.Tko god misli da ima nek se uozbilji.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: pet sij 10, 2014 3:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):
U ligi u kojoj igraš se i ne susrečeš sa spinom jer igrači koji to dovoljno sigurno znaju tamo ne mogu izgubit partiju..

uzeti u obzir sto je ocito iz gornjeg citata, a to je da su koki i ozvacic elitisti koji spinom nazivaju samo "pravi" spin, a ne svaku loptu koja se bar malo vrti u istom smjeru u kojem putuje. Very Happy
[Vrh]
srale7

PostPostano: pet sij 10, 2014 3:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bas sam mislio napisat da pojam "spin" u 1-2-3 ligi je potpuno različit pojam u odnosu na "spin" iz 21-22-23. lige Thumbs up
[Vrh]
wolf

PostPostano: pet sij 10, 2014 3:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da , ali ako u 1,2i3 razredu nema spina travom onda ga bome nema ni u 21,22, i23. Pojma nemam Zubo
ib
Site Admin

PostPostano: pet sij 10, 2014 3:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
uzeti u obzir sto je ocito iz gornjeg citata, a to je da su koki i ozvacic elitisti koji spinom nazivaju samo "pravi" spin, a ne svaku loptu koja se bar malo vrti u istom smjeru u kojem putuje. Very Happy

I ja isto. Trio Kava

Također uzeti u obzir da će svaka trava zalovljenu ili zapimplanu loptu, ako je samo drajfneš travom, "prebaciti" u rotaciju prema naprijed (odnosno ostaviti vrtnju u istom smjeru, samo sad loptica ide na drugu stranu jel, pa protivniku dolazi rotacija prema naprijed).

Moguće da u ovom razgovoru trebamo razgraničiti pojmove - topspin rotaciju od topspin udarca. Mudri djed

Lopta opisana gore može imati topspin rotaciju po definiciji (koliko jaku, ovisi o reversal karakteristici trave - ilegalne u pravilu više, legalne manje), ali taj pokret s topspinom ima jako malo zajedničkoga.
[Vrh]
Izra

PostPostano: pet sij 10, 2014 3:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

javlja se ovaj koji moze povuc spin s travom na flahulju. Pfff doduse ta lopta se stvarno toliko slabo vrti i kut reketa je puno otvoreniji nego kod beksajda da je upitno moze li se to nazvati spinom. Misli blize je nabacenoj lopti.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet sij 10, 2014 3:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nit luk jeo nit luk mirisao. Confused
[Vrh]
srale7

PostPostano: pet sij 10, 2014 3:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Da , ali ako u 1,2i3 razredu nema spina travom onda ga bome nema ni u 21,22, i23. Pojma nemam Zubo

Kriva pretpostavka, s obzirom na percepciju igraca 21-22-23 lige Beljenje

Problem je sto u 21,22,23 ligi vecina igrača "vuče" spinove, ali to sa pravim spinom bas i nema veze. I onda kad netko dodje sa travom i povuče nešto što "look like" spin, odmah se proširi trač da je moguće povuć spin sa travom Very Happy
[Vrh]
Koki

PostPostano: pet sij 10, 2014 4:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
Koki (napisa):
U ligi u kojoj igraš se i ne susrečeš sa spinom jer igrači koji to dovoljno sigurno znaju tamo ne mogu izgubit partiju..

Ja nisam elitist. Cijenjeni kolega Ozvačić možda je..
Premda još nije naučio spin...ili možda je?... Beljenje
geek

PostPostano: pet sij 10, 2014 4:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Lopta opisana gore može imati topspin rotaciju po definiciji (koliko jaku, ovisi o reversal karakteristici trave - ilegalne u pravilu više, legalne manje), ali taj pokret s topspinom ima jako malo zajedničkoga.

Ja bih našeg webmastera opremio navedenom travuljagom, kao ekskluzivni zastupnik najdražeg mu gospodina doktora, te ga poslao u Nürnberg na šestomjesečni specijalistički studij spin udaranja i spin rotiranja, pa da nam to ovdje poslije sve lijepo izloži. Za to vrijeme barem me ne bi non-stop cenzurirao i slao ljude s mojih na neke idiotske dječje stranice. Crying
中國膠 (KINESKE GUME)

Zadnja promjena: geek; pet sij 10, 2014 4:34 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: pet sij 10, 2014 4:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nisam ja nikakav trac prosirio nego je to bio moj dojam samo pa sam i dosao s pitanjem da li to postoji uopce i kako se treba igrati protiv toga.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Koki

PostPostano: pet sij 10, 2014 4:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

geek (napisa):
ib (napisa):

Ja bih našeg webmastera opremio navedenom travuljagom, kao ekskluzivni zastupnik najdražeg mu gospodina doktora, te ga poslao u Nürnberg na šestomjesečni specijalistički studij spin udaranja i spin rotiranja, pa da nam to ovdje poslije sve lijepo izloži. Za to vrijeme barem me ne bi non-stop cenzurirao i slao ljude s mojih na neke idiotske dječje stranice. Crying

Tko bi ga učio spin? Dr Neubauer?
Bio na stranici Dr. Neubauera (jel stvarno doktor ili je ona Dr.Dre fora?) i ne vidim nikakav popis distributera. Ima li link negdje?
Ovo mi je o cenzuri za krepat.
ib
Site Admin

PostPostano: pet sij 10, 2014 4:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

geek (napisa):
Ja bih našeg webmastera opremio navedenom travuljagom, kao ekskluzivni zastupnik najdražeg mu gospodina doktora, te ga poslao u Nürnberg na šestomjesečni specijalistički studij spin udaranja i spin rotiranja, pa da nam to ovdje poslije sve lijepo izloži.

Ko što rekoh, ne znam puno o toj gumi, možda razvlači jufke i usisava. Love

geek (napisa):
Za to vrijeme barem me ne bi non-stop cenzurirao i slao ljude s mojih na neke idiotske dječje stranice. Crying

Kako ne, spajao bih se modemom ako treba. In love

ja --> Trk Trk <-- geek
[Vrh]
geek

PostPostano: pet sij 10, 2014 6:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):

Tko bi ga učio spin? Dr Neubauer?
Bio na stranici Dr. Neubauera (jel stvarno doktor ili je ona Dr.Dre fora?)

Integralni interview-u sa doktorom, koji će razriješiti "sve" dileme, a u kojem pokazuje eksplicitnu želju da u Internet Free okruženju (to ne znači da je besplatan, već da ga nema) ugosti našeg webmastera :

http://ooakforum.com/viewtopic.php?f=56&t=13880
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.