Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned sij 12, 2014 12:38 pm Naslov
: Vino i stolni tenis.. |
|
|
nadam se da vlasnik ove stranice neće zamjeriti na ovom tekstu..
Kao što će te ubrzo vidjeti naslov ima samo djelomično veze sa ovim postom.
Oni koji me poznaju znaju da se bavim sa 4 posla. Po mojim predviđanjima za ovu godinu jednostavno za sve nemam vremena pa jedan mora otpasti. Odlučio sam se da to bude trgovina vinom...
Već tri godine radim vina iločkog vinara Ivana Knezovića. U ovom trenutku imam na lageru stanovitu količinu njegovog vina koju bih zbog napuštanja posla htio što prije prodati. U tom smislu bi mi dobro došla pomoć ljudi koji me poznaju na ovom forumu ili onih koji imaju svoj interes da zarade ili znaju nekoga tko želi zaraditi. Plaćanje po prodaji (odjavi) što znači nema rizika. Dakle dobro mi došla mogućnost da vino plasiram u maloprodaje, kafiće, restorane, za svadbe ili privatnim korisnicima koji žele dobiti dobru butelju za malo novaca. Svatko tko nekim svojim poznanstvom može pomoći je dobro došao. Cijena prodaje je moja nabavna cijena.
na lageru još imam:
Pinot Bijeli (0,75) vrhunsko vino..............35,5 kn (sa PDV)......13 kartona
Graševina (0,75) kvalitetno.....................21,5 kn.....................9 kartona
Frankovka (0,75) kvalitetno.....................21,0 kn....................6 kartona
Chardonnay (0,75) kvalitetno..................23,0 kn.....................3 kartona
Graševina ( 1 L) kvalitetno......................23,0 kn....................10 kartona
Frankovka (1 L) kvalitetno.......................20,0 kn....................12 kartona
Unaprijed hvala na pomoći..
099-6608-417. drazen@sound-news.net
Pozdrav!
Koki _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|