SOKAZ forum
7.liga proljeće 2008
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Mislin da neće doć treći, mora radit ćovjek (sitarić)...bućo dogovori tekmu sto ranije mozesMoover je napisao/la:Jel to tamo u školi na voltinom?ČUPKO je napisao/la:nažalost loša prognoza dr.Ante Starčević-UTRINE 5:5 (loš stol koji ne prima rotaciju i parket ko da si na ledu)![]()
Eh, ekipa a. starčević pretposljednja... igraju bolje kad su dvojica nego kad su trojica... onda, nadajmo se da će za nas bit kompletni...
ma dobit ćemo mi njih...samo da ja opet ne ostanem bez jedne noge, i da se bućo još više ne udeblja.....bude to dobro
di je lisec, oćmo bit u punom sastavu?
ping pong
Naletiše Utrine na "gostujući teren"igrcic je napisao/la:opop krivnja se pocela svodit na vanjske utjecajeČUPKO je napisao/la:nažalost loša prognoza dr.Ante Starčević-UTRINE 5:5 (loš stol koji ne prima rotaciju i parket ko da si na ledu)
Što bi tek bilo da ste protiv KUD Goluba igrali u gostima (u pošti o Branimirovoj)
Znam kako je to! Nije da branim Čupka, ali na nekim je stolovima (i dvoranama) gotovo nemoguće igrati normalan pingać!
Među najvećim "crnim rupama" koje znam su npr.:
- pošta u Branimirovoj (Noć vještica - udaljiš se više od pola metra od stola i proguta te mrak)
- osnovna škola u Sopotu (sve je prestrašno - stol, pod, dimenzije, osvjetljenje,...!!)
- hodnik širine cca 2,5 m u zgradi Hrvatskih voda u Vukovarskoj (čistačica u fiksu petog mete pod pola metra od stola
- (ne bi vjerovali) zadnji stol (do tribina) u dvorani "Lovro Ratković" na Mladosti (sve je dobro osim "ćelavog" stola na kojem se neda igrati, partija hokeja na ledu je zagarantirana!)
- "preko nekoliko" stolova u Domu sportova (isto kao prethodno)
itd.
Glavni problem među navedenim su "ćelavi stolovi" tako da svaka loptica čudno odskače (obično prođe ispod reketa, a uništi i svaku rotaciju).
Nakon takvih utakmica prvo dođe nevjera, pa onda frustracija što vas je dobio slabiji igrač, a onda kad prespavaš shvatiš da se moraš pomiriti sa prednošću domaćeg terena!!
pa dečki nisu izgubili tekmu od proljeća 2006 od 5. kolaib je napisao/la:Kako to misliš "i"?
zapisnik izderan olovkom
da se sjete tih dana....