| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Guga
|
Postano: ned sij 12, 2014 4:25 pm Naslov
: igrač traži ekipu |
|
|
Tražim ekipu za nadolazeću proljetnu sezonu.
Idealno bi bilo od 8-13 lige, ali koliko stvari se u životu posloži idealno ?
Molim kontakt na pm _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: ned sij 12, 2014 4:35 pm Naslov
: |
|
|
Izgleda da si ti ipak igrač za jednu sezonu _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned sij 12, 2014 4:47 pm Naslov
|
|
| Saša (napisa): | | Izgleda da si ti ipak igrač za jednu sezonu |
Znaš onu : I Got Places To Go, and People To See...
Dug je put do istinske sreće  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned sij 12, 2014 10:13 pm Naslov
|
|
Sretno, Guga, do sada si pokazao da ti pingač ide više nego dobro , držim ti fige da si nađeš ekipu igrača s kojima bi ostao pingačiti do onih dana ! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon sij 13, 2014 12:15 am Naslov
|
|
Hvala, hvala...
A tebi mogu samo staviti soli na rep, nikako da te ulovim.
Ja za korak naprijed, a ti za tri...možda te jednog dana i "nađem" u nekoj ljigi  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Carper
Pridružen/a: 21. 08. 2012. (10:28:09) Postovi: 63 Lokacija: Dubrava
|
Postano: pon sij 13, 2014 1:00 pm Naslov
|
|
Guga sretno...nadam se da ces se skrasiti
negdje gdje ce ti odgovarati a tko zna mozda
se i jednog dana nađemo u istoj ekipi.
Znam kako ti je jel sam u istoj situaciji i tesko
se odluciti pogotovo ako ne znas ekipu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: pon sij 13, 2014 1:05 pm Naslov
|
|
Ma ljudi ne brinite takva ljudina i karakter a k tome i odličan igrač.
Mislim da već danas razmišlja o ponudama jer ih ima dosta. _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Topspin
|
Postano: uto sij 14, 2014 9:31 am Naslov
|
|
Guga i ja ti želim sreću u traženju ekipe.
Ali idealne ekipe nema : (, ipak bih ti savjetovao pošto si relativno mlad : ), idi u što višu ligu igrati da više naučiš. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: uto sij 14, 2014 12:29 pm Naslov
|
|
Ima poslovica: "samo jednom se ljubi" pa shodno njoj imaš samo jednom "svoju" ekipu u SOKAZU.
Inaće, kao i kad tražiš posao poslodavci ne vole djelatnika koji ga često mijenja. Isto tako je i sa SOKAZ ekipama. Ljudi ipak traže trajnije rješenje a ne tipa za polusezonu.. _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: uto sij 14, 2014 1:10 pm Naslov
|
|
Da, istina je.A šta napraviti kada ti suigrači u ekipi prestanu igrati zbog pomanjkanja želje, ili bolesti, ili starosti ?
Da nastavim igrati sam ?
Svatko ima specifične želje i planove, a nekad možeš samo izabrati između : igrati ću ili uopće neču igrati...
Tako je i meni bilo prije godinu dana kada sam počinjao nakon duge pauze, i nitko me nije poznavao.
Upoznao sam već puno igrača koji su promjenili 10-tak ekipa u Sokazu i prema njima sam ja mala beba.
Velika je sreća kada imaš ekipu s kojom se slažeš i s kojom možeš igrati niz godina, i ako ti imaš takvu ekipu na tome ti mogu samo pozavidjeti.
A najlakše je ovako sa strane nekog procjenjivati, a da ga ustvari i ne poznaješ, jer nisi na kraju krajeva u mojoj poziciji.
A te priče o poslodavcima ti isto ne drže vode, npr. na zapadu ti je sasvim normalno mijenjati firmu svakih recimo 5 godina zbog daljnjeg usavršavanja i javljanja nove motivacije, a ovo kaj ti spominješ polako nestaje i kod nas...
I uostalom ne kužim o kakvim ti to poslodavcima pričaš.Kao da me netko plača da igram, pa nije ovo profi liga da postoje nekakvi ugovori. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: uto sij 14, 2014 2:22 pm Naslov
|
|
| Guga (napisa): | Da, istina je.A šta napraviti kada ti suigrači u ekipi prestanu igrati zbog pomanjkanja želje, ili bolesti, ili starosti ?
Da nastavim igrati sam ?
Svatko ima specifične želje i planove, a nekad možeš samo izabrati između : igrati ću ili uopće neču igrati...
Tako je i meni bilo prije godinu dana kada sam počinjao nakon duge pauze, i nitko me nije poznavao.
Upoznao sam već puno igrača koji su promjenili 10-tak ekipa u Sokazu i prema njima sam ja mala beba.
Velika je sreća kada imaš ekipu s kojom se slažeš i s kojom možeš igrati niz godina, i ako ti imaš takvu ekipu na tome ti mogu samo pozavidjeti.
A najlakše je ovako sa strane nekog procjenjivati, a da ga ustvari i ne poznaješ, jer nisi na kraju krajeva u mojoj poziciji.
A te priče o poslodavcima ti isto ne drže vode, npr. na zapadu ti je sasvim normalno mijenjati firmu svakih recimo 5 godina zbog daljnjeg usavršavanja i javljanja nove motivacije, a ovo kaj ti spominješ polako nestaje i kod nas...
I uostalom ne kužim o kakvim ti to poslodavcima pričaš.Kao da me netko plača da igram, pa nije ovo profi liga da postoje nekakvi ugovori. |
Vidim ja da si se nasekirao. Neznam jedino zašto...
Nije mi namjera niti procjenjivati ni podcjenivati. Razlog si naveo = Ne poznam te. Moja opservacija je općenita i nije usmjerena na nikoga pojedinačno.
Samo sam ti napisao kao stvari stoje. I u Sokazu i u poslu..
Sretno u potrazi.. _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: uto sij 14, 2014 4:32 pm Naslov
|
|
| Koki (napisa): | Samo sam ti napisao kao stvari stoje. I u Sokazu i u poslu..
Sretno u potrazi.. |
Ma neee, nisam se uopće nasekirao, vjeruj mi.
Ako se sretnemo na nekom turniru i upoznamo, onda buš skužil kakav sam.
A kažem ti da ti i ova teorija o poslu i poslodavcima više ne pije vodu.
Danas radnike mjenjaju kao čarape, samo menađeri ostaju.
To ti je nekad vrijedilo u bivšoj Jugi, pa pretpostavljam da si barem u srednjim godinama.
Jedino što me je zasmetalo je to da je ovo post koji je otvoren zbog potrage za ekipom, a ne u cilju životne i radne filozofije, pa bi bilo odlično da ne skrećemo s teme u neke čudne rasprave. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: uto sij 14, 2014 9:34 pm Naslov
|
|
| Guga (napisa): | | Koki (napisa): | Samo sam ti napisao kao stvari stoje. I u Sokazu i u poslu..
Sretno u potrazi.. |
Ma neee, nisam se uopće nasekirao, vjeruj mi.
Ako se sretnemo na nekom turniru i upoznamo, onda buš skužil kakav sam.
A kažem ti da ti i ova teorija o poslu i poslodavcima više ne pije vodu.
Danas radnike mjenjaju kao čarape, samo menađeri ostaju.
To ti je nekad vrijedilo u bivšoj Jugi, pa pretpostavljam da si barem u srednjim godinama.
Jedino što me je zasmetalo je to da je ovo post koji je otvoren zbog potrage za ekipom, a ne u cilju životne i radne filozofije, pa bi bilo odlično da ne skrećemo s teme u neke čudne rasprave. |
Sad ti "procjenjuješ" na temelju pretpostavki. Dio radnog vijeka sam proveo u Jugi ali ipak većinu u HR. već sam 20 godina poduzetnik (firma ove godine slavi 20 g), radim sa inozemstvom, radio sam za druge, radim za druge i za sebe, plaćam porez i o poslu sam štošta naučio.
Svrstavanje moje malenkosti u klišej "radnika jugonostalgičara" koji ima naviku da ima prava, radio bi malo i zaštićen je kao lički medvjed je totalni promašaj. Obzirom na godine i iskustvo jako dobro znam kako je bilo i kako je sada.
No pustimo posao. Duh mog posta, meni se činilo, je bio jasan. Ima igraća koji su promjenili 10, 20 ili više ekipa. Ja sam promijenio...ček da razmislim...TIS mi je četvrta ekipa u 33 godine SOKAZ-a. Oduzmi godinu u vojsci, vrijeme koje nisam igrao zbog ozlijede i vrijeme kada se zbog rata nije igralo. No od svih tih ekipa jedina moja "prava ekipa" je bila ona sa Švogerom i Vinkovićem (TMN jadran a kasnije Vatrogasci). To je jednostavno tako i mnogi stari sokazovci će to potvrditi.
Takvih homogenih ekipa ima mnogo i danas. Evo recimo kada bi se raspali Utrinaši (Kamba, Čale, Izra i IB). Takvu koheziju ne bi više nikada našli....
samo jednom se ljubi...
 _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: uto sij 14, 2014 10:45 pm Naslov
|
|
E jesi sad zabrazdio...
pa jesam lijepo rekao da je ovaj post o traženju ekipe i da lijepo molim da ne ode u nekakve čudne rasprave tipa poslodavci, tko plača porez a tko ne, prva i druga ljubav, kome je draži pjevač
Đorđe Balašević
(prva je ljubav došla tiho, nezvana sama...
za sva vremena, skrila se tu negdje,
duboko u nama...)
Ivo Robić
(samo jednom se ljubi,
sve je ostalo varka...)
ili slično.
O čemu ćemo idućem pričati ?
O pokopu cara Tutankamona ?
I sad mi reci tko se sada uzrujao ?
Naj se sekirati, ponavljam, ja tražim ekipu i ne razgovara mi se o drugim stvarima u ovom postu
A kad malo razmislim sve je zakuhao Saša s dubokoumnom izjavom da sam ja igrač za jednu sezonu.Poznavajući ga, vjerujem da je to bilo lagano podjeb...nje
ali su se na to odmah zakvačila 2-3 i ode moj post lagano u zajebanciju, a ne ozbiljno traženje ekipe  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: uto sij 14, 2014 11:31 pm Naslov
|
|
Ej, Koka bok, di si ?
Dugo se nismo čuli...
Mogu ti reći da ima ponuda, sav sam slomljen od silnih treninga i proba.
Ali nema veze, biti će nešto, vjerujem da bu sve riješeno do kraja ovog tjedna.
 _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri sij 15, 2014 1:16 pm Naslov
|
|
Potraga za ekipom je završena.
Hvala svima koji su me zvali u ekipu i na treninge.
Sada još samo čekam završni komentar od Koke  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: sri sij 15, 2014 1:51 pm Naslov
|
|
| Guga (napisa): | Potraga za ekipom je završena.
Hvala svima koji su me zvali u ekipu i na treninge.
Sada još samo čekam završni komentar od Koke  |
Drago mi je da je Gugo našao momčad.
Slijedeči oglas za očekivati je sredinom 2014.
Nemrem niš komentirat kad neznam koga si usrečio. To je tajna? _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri sij 15, 2014 2:07 pm Naslov
|
|
| Koka (napisa): | Drago mi je da je Gugo našao momčad.
Slijedeči oglas za očekivati je sredinom 2014.
Nemrem niš komentirat kad neznam koga si usrečio. To je tajna? |
E moj Koka, ovo je bila dobra bodlja.
Znao sam ja da imaš smisla za humor, samo je bio dobro i duboko zakopan u tebi pa sam ga morao izvući na površinu.
Nije tajna, Igepa Plana Papiri...13.ljiga
dečki su odlični, i vjerujem da ćemo napredovati u ljigama... _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; sri sij 15, 2014 2:20 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Carper
Pridružen/a: 21. 08. 2012. (10:28:09) Postovi: 63 Lokacija: Dubrava
|
Postano: sri sij 15, 2014 2:16 pm Naslov
|