Bez brige, raspitao sam se ja na koje turnire Veger ide pa da na te ne dođem.
Iako uzevši u obzir nova saznanja o travama postaje mi upitna njegova izjava da neće igrat spin na spin samnom.
If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov
mistreaver je napisao/la:
BH? Kaj ne igra on penholder?
To se tebi samo čini.
Njegov štop tvojih spinova s logično iznenada nestajučom lopticom u zraku je potpuno prirodan jer on koristi tu najobičniju domesticus vulgaris svuda prisutnu travu za koju provjereno znam da ju je ove godine koristio i jedan igrač na prvenstvu ulice Slom-spin-chan u Singapuru
Ni a ni b o danasnjem turniru, bilo je dosta igraca i igracica puno vise nego prosle godine. Zanima me ko je dobil na kraju u finalu. Gledo sam do folufinala cvetkovic-losic, vidi se da je cvetkovic bacio kondiciske pripreme i poboljso igru dosta cestitam na dobrom rezulzatu
I mislim da bi trebalo malo te turnire modernizirat sa tehnologijom fotoaparata im ko u prici pa slikat prva tri igraca sa medaljama, pa napisat neki sazetak sa turnira iznjet neke podatke zanimljivosti.itd a mislim da bi bilo odlicno snimit polufinala i finale i stavit na you tube, malo reklame za sokaz. A i za pogledat dobre meceve. Mislim opcenito na sokaz turnire.
dario-zg-zapad je napisao/la:I mislim da bi trebalo malo te turnire modernizirat sa tehnologijom fotoaparata im ko u prici pa slikat prva tri igraca sa medaljama, pa napisat neki sazetak sa turnira iznjet neke podatke zanimljivosti.itd a mislim da bi bilo odlicno snimit polufinala i finale i stavit na you tube, malo reklame za sokaz. A i za pogledat dobre meceve. Mislim opcenito na sokaz turnire.
Ima nekih mečeva sa vikend turnira na youtube-u, ali iz puno viših liga... znam da sam tako gledao meč između Komljenovića i Žuvele , ali bez izvrsne aparature gledanje te snimke je čisto mazohističko mučenje...