NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Zimski kup 2008
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ARES

PostPostano: čet pro 27, 2007 11:51 pm    Naslov : Zimski kup 2008 Citirajte i odgovorite

Dragi Sokazovci,

znam da mnogi izgaraju od želje da saznaju parove Zimskog kupa 2008, pa ću im uslišati želje po sjećanju (nisam zapisivao, a nisam mogao niti sve zapamtiti, zato to sve uzmite s velikom rezervom, tek onako, neslužbeno. Ionako će za par dana Igor sve to lijepo objaviti na netu).

Dakle, ždrijeb je bio vrlo sklon nekima Juhuu , a nesklon ostalima Mad (čitaj: jakim momčadima).

Ukupno sudjeluje 112 momčadi i ako bismo ždrijeb podijelili u 4 četvrtine tada bi se moglo zaključiti sljedeće:

1. u prvoj četvrtini ždrijeba Marco Polo i Opera ne bi smjeli dozvoliti nikakva iznenađenja do njihovog međusobnog četvrtfinala. Pobjedniku je dalje otvoren put u finale jer u drugoj četvrtini nema jake momčadi. Juhuu
2. u trećoj četvrtini je puno jača konkurencija. Ono što sam zapamtio je vjerojatni susret lanjskog finaliste O.Š. Kreativan razvoj i momčadi Predsjedništva Sokaza (Bauk, Komerički, Pospiš) u drugom kolu, a pobjednik ide na tatu Granta i njegove Svete Nedeljaše u trećem kolu. Confused Pobjednik toga susreta u četvrtom kolu će se nadmetati s boljim iz trolista Sloga Novoselec, KOŠK i Izviđači Dabar. Sad Najbolji iz te četvrtine ždrijeba ide na pobjednika četvrtfinala u četvrtoj četvrtini ždrijeba (sama 1., 2. i 3. liga !!!)
3. Pa da vidimo kako to ide u posljednjoj četvrtini. Prošlogodišnji i ovogodišnji prvak Sokaza i lanjski osvajač zimskog kupa u prvom kolu dočekuje prijatelje iz Podsusedskog Podolja II Cheer , a u drugom kolu je repriza prošlogodišnjeg susreta s Kačavendinom Škofinom. U trećem kolu idu na sina Granta i Knežijanac I, a u osmini finala na Čanadijev FINA-NKS.
U četvrtfinalu igraju finale prije finala (jer se Joola nije prijavila ???) s Mladost veteranima Klanja se . Polufinale je s najboljim pod točkom 3. Thumbs up , a finale s pobjednikom između Opere i Marca Pola.

Naravno, sve su to moja predviđanja koja se ne moraju ostvariti (ozljede, bolesti igrača itd.), ali dosad sam dobro predviđao (nitko mi nije vjerovao niti kad sam rekao da ćemo i Joolu i Mladost veterane ispratiti s 10:0).

Žao mi je što nisam uspio zapamtiti još neki par, ali važno je da u drugoj četvrtini ždrijeba nema jakih momčadi (1., 2. ili 3. liga) pa je put do polufinala otvoren mnogima. Juhuu Cheer Juhuu Klanja se

Pozdrav Sokazovcima i sve najbolje u Novoj godini! Cheer Cheer Cheer
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Moover

PostPostano: pet pro 28, 2007 1:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

S obzirom na ovu detaljnu analizu, zašto se ne bi odigrali samo mečevi od četvrtfinala do kraja, s obzirom da se do četvrtfinala već zna tko će doći? Very Happy
masterinsider

PostPostano: pet pro 28, 2007 10:19 am    Naslov : Re: Zimski kup 2008 Citirajte i odgovorite

ARES (napisa):
Prošlogodišnji i ovogodišnji prvak Sokaza i lanjski osvajač zimskog kupa u prvom kolu dočekuje prijatelje iz Podsusedskog Podolja II Cheer , a u drugom kolu je repriza prošlogodišnjeg susreta s Kačavendinom Škofinom.

Ha-ha-ha, ove godine vam nema Eskulića pa bu te dobili po tamburi Laughing , a skim Škofina igra 1. kolo kad si nas već gurnul u drugo? Sigurno smo ko nosioci slobodni Zubo .

P.S. Pošto smo mi lani igrali kod vas, bil bi red da vi ovaj put dođete kod nas u Oroslavje, ako treba platićemo vam i gorivo Laughing , jedino ak vas je frka pošto nemate Stanka onda je najbolje da ponudite termine kad mi nemožemo doći Beljenje , baš se veselim, naravno ak prođemo prvo kolo.
ARES

PostPostano: pet pro 28, 2007 1:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ispravno si zaključio da ste kao nositelji Klanja se slobodni u prvom kolu. Zbog toga što ste očito bolje rangirani Juhuu , ne bumo došli u Oroslavlje, već bumo se dogovorili da dojdete k nama Crying . A kaj se Stankeca tiče, Miljac ga bu valjda dostojno zamijenil Beljenje . Čujemo se, naravno ako mi dođemo do drugog kola (s obzirom da dvojiš oko toga Confused ).
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: pet pro 28, 2007 1:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ARES (napisa):
ne bumo došli u Oroslavlje

Crying Znal sam da se bojite Beljenje , ali nema veze,

P.S. Nije OROSLAVLJE, već OROSLAVJE, to bi vučitelji trebali znati Beljenje
ib
Site Admin

PostPostano: pet sij 04, 2008 9:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

op op, APDEJT

Zimski kup počinje 14.1., a bilten će danas ili za vikend najkasnije!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
masterinsider

PostPostano: pet sij 04, 2008 10:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Zimski kup počinje 14.1.,

SUPER Juhuu , čim kasnije poćne, duže smo u igri Juhuu
Moover

PostPostano: pet sij 04, 2008 10:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
op op, APDEJT

Zimski kup počinje 14.1., a bilten će danas ili za vikend najkasnije!

jel i mi igramo? Confused
ib
Site Admin

PostPostano: sub sij 05, 2008 11:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nego šta nego igramo! Osama

Evo došao je bilten! Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
antispin

PostPostano: ned sij 06, 2008 1:30 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

S velikim nestrpljenjem sam iščekivao raspored Zimskog kupa.Napokon je stigao.Otvorim stranicu ,brzo pronađem svoju ekipu ,a onda mi padne mrak na oči.Naš protivnik je Opera.Dali je moglo teže? Mislim da nije.Slijedi li nam opet duga zimska pauza?Vidjet čemo,predat se nečemo.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Iceman

PostPostano: ned sij 06, 2008 2:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

aj, konacno bilten...al da malo skrenem s teme..kaj je jedino meni glupo i nelogicno da nema nosioca u zdrijebu?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
antispin

PostPostano: ned sij 06, 2008 2:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman,u pravu si.
[Vrh]
rope

PostPostano: pon sij 07, 2008 3:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

prema mojoj kratkoj analizi mogu samo reći da je Zimski kup svojevrsni kup prvak liga (ili najboljeplasiranih)...
Od osvajača prvenstva nisu se prijavili jedino: 5. Pumal, 8. Inker I Zaprešić, 16.Transagram I, 19. Caffe bar Mondo, 20. Robni terminali ali svih ostalih 18 predstavnika je tu....
kao i većina drugoplasiranih i trećeplasiranih.....

Najmasovnija liga u Zimskom Kupu je 3. liga sa 10 prijavljenih ekipa, dok se iz 19.lige nije prijavila niti jedna (čitaj 0) ekipa.
od novoprijavljenih ekipa za jesensko prvenstvo za zimski kup su se prijavile 5 ekipe (1 u 20 i 4 u 21 ligi)....

iako nema nositelja nije ispalo tako loše, mada je ne nekim dijelovima povećana propusnost do 3 kola, ali ima dosta sudara jaki već u prvim kolima.... al što je tu je na kraju se gledaju samo prve tri pozicije...

Zadnja promjena: rope; uto sij 08, 2008 10:18 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: pon sij 07, 2008 3:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):
ali ima dosta sudara jakih već u prvim kolima

ali samo jedni imaju toliku nesrecu da odma u prvom kolu nalete na Klanja se Klanja se kalafat Thumbs up Very Happy
rope

PostPostano: uto sij 15, 2008 8:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

naknadnim gledanjem biltena 128 u elektronskom obliku primjetih da je naknadno prijavljena ekipa Joola u drugom stupu (str. 5) ... tako da su ih prema Aresu odmah mogli upisati i na slovo E
[Vrh]
antispin

PostPostano: sri sij 16, 2008 12:29 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prebrojavanjem broja momčadi u kosturu za zimski kup ustanovio sam brojku od 115 momčadi, što je za 3 ekipe više od dana kad su se izvlačili parovi (objavio Ares 27.12.2007.),što znači da su se ubacili u kostur poslije svih mogučih rokova,čak i poslije izvlačenja parova. Zar je to moguće ? Question
[Vrh]
maljac

PostPostano: sri sij 16, 2008 9:55 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Šteta je što su ekipe stavljene naknadno u ždrijeb ubačene bez ikakvog objašnjenja. Meni ne smeta toliko to što su neke ekipe ubačene nakon ždrijebanja (dešavaju se administrativne greške i propusti), nego način na koji su ubačene. I zanima me kojom su metodom te ekipe raspoređene u slobodna mjesta u kosturu - ždrijebanjem (izvlačenjem kuglica iz šešira Thumbs up ) ili odlukom Thumbs down .
Pozdrav Sokazovcima i drugim pingpongašima!
[Vrh]
robi

PostPostano: čet sij 17, 2008 3:56 pm    Naslov : Naknadna ubacivanja ekipa Citirajte i odgovorite

Antispin i maljac su u pravu...
Svakako molimo objašnjenje
Misli
[Vrh]
Brod

PostPostano: sub tra 12, 2008 9:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidim na objasnjenje bi se moglo cekati! Crying
anoniman

PostPostano: ned srp 13, 2008 6:18 pm    Naslov : rezultat Citirajte i odgovorite

Ako je čovjek perfekcoinist i ima love i svoju ekipu plaćenika šta mu zamjerate. On očito uživa u tome
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.