|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
srale7
Pridružen/a: 05. 10. 2013. (16:50:11) Postovi: 179 Lokacija: Pod stolom
|
Postano: sub vel 08, 2014 11:18 pm Naslov
: |
|
|
| Guga (napisa): |
A prošli tjedan kad sam igral cijelu grupu na tom stolu, iz prikrajka, između 2 klima uređaja i grede sa zanimanjem su sve mečeve pratila 2 goluba i jedna grlica (bez zajebancije), i cijelo vrijeme sam osječal "ugodno" strujanje zraka temperature 2 do 3 stupnja iznad nule pošto su kvalitetni prozori marke Jelovica (naravno) "izvrsno" zaustavljali nalet Sredozemne anticiklone. |
Ajde Guga, bar ti nije bilo vruće  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned vel 09, 2014 1:59 am Naslov
|
|
Da, Dabi je dokaz da možda opet dolazi vrijeme čokljavaca , sreća Vjekina što se nije drznuo doći na turnir, ješ' čuo!?
Gugulino, Dabi (Petrinić) je izbacio i Đivića, mislim u četvrtfinalu... ili možda ipak u osmini finala... nisam siguran
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: ned vel 09, 2014 11:48 am Naslov
|
|
Imamo Prvaka!
Bravo Dabi...
A imat ćemo ga i iduće subote,i opet iduće na Mastersu,ako bog da!
S obzirom da Banfićka kasni s rezultatima,onak po sjećanju put do trona je bio otprilike ovakav:
F. Kosovac 3:2
Plavec 3:1
Đivić 3:1
Počuća 3:2
Klarić(ne Dominik)3:2 _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Zadnja promjena: Brod; pon vel 10, 2014 7:26 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned vel 09, 2014 12:47 pm Naslov
|
|
Kakvo kašnjenje ja ne znam o ćemu ti prićaš
DABI!
Upoznajte novu zvijezdu u usponu naše dvorane. :motori:
Zanima me jel Miki još uvijek stoji pri onome o sljedećem turniru.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned vel 09, 2014 1:05 pm Naslov
|
|
Jučer je bio turnir kakav se zaista rijetko događa.
Od prvih osam nositelja:
- prvi, treći, šesti i sedmi nisu prošli grupu!
- samo su četvrti i peti nositelj završili kao prvaci svoje skupine, da bi (kužite? - DABI ) odmah potom ispali u razigravanju!
- samo je drugi došao do polufinala i tu zastao.
Samo najbolji turniri ovako završavaju.
Hoćemo zapaliti Zgradu Rang liste?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
cvijo
|
Postano: ned vel 09, 2014 2:43 pm Naslov
|
|
Dabi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: ned vel 09, 2014 2:57 pm Naslov
|
|
Kaj se ovdje događalo? Ovoliko čudnih rezultata(iznenađenja) još nisam vidio  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: ned vel 09, 2014 3:35 pm Naslov
|
|
Čestitke Dabiju na razvaljotki jučer! Jako dobar taktičar, bloker i držač lopte u igri, bez ekstra vrtoglavog udarca, no solidan na svim poljima u pronalaženju neugodnih pozicija smještavanja loptica = kompletni čokljavac.
Ja gotovo uvijek ispadnem u nastavku natjecanja jer mi pauza od 1,5h od igranja skupine do prvog meča u nastavku predstavlja problem, pogotovo u onako ledenoj dvorani kakva je bila u Prečkom, a Đivić je preiskusan i predobar igrač da to ne bi znao iskoristiti. Čovjek ima nezgodne serve, ljevak je i meni jučer neodgovorljivu agresiju u igri.
Al, sve u svemu, turnirček je bio odličan. Nisu došli svi najjači igrači iz predviđenih liga, no kvaliteta i rezultati su pokazali iznenađenja na svakom koraku. Wawrinka sindrom se preselio i u sokaz, bit će da su ga donijeli prečkanski golubovi!
Obratite pažnju na 10.grupu jučer. Tko tu koga i tko je koja liga...  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
agent_zero
Pridružen/a: 28. 11. 2010. (13:06:04) Postovi: 236 Lokacija: Bliski sjever
|
Postano: pon vel 10, 2014 9:20 am Naslov
|
|
Trebalo bi obratit pažnju i na grupe broj 1 i 3 i pogledat ko to tamo koga i ko je koja liga.
i na grupu 2 koja je pobrala 50% medalja  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon vel 10, 2014 10:55 am Naslov
|
|
| agent_zero (napisa): | Trebalo bi obratiti pažnju i na grupe broj 1 i 3 i pogledat ko to tamo koga i ko je koja liga.
i na grupu 2 koja je pobrala 50% medalja  |
Je, ali još nisam vidio grupu gdje je falio još samo jedan set pa da bude odigran maksimalni broj setova u 3 kola.
U našoj grupi je odigrano 29 setova od 30 mogučih ???!!!
a Vuksan, koji je bio nositelj (6.ljiga), je završio, naravno, zadnji...  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
agent_zero
Pridružen/a: 28. 11. 2010. (13:06:04) Postovi: 236 Lokacija: Bliski sjever
|
Postano: pon vel 10, 2014 11:03 am Naslov
|
|
A eto, namjerio se na krivu škvadru čokljavaca  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon vel 10, 2014 11:12 am Naslov
|
|
| wolf (napisa): | | mistreaver (napisa): | | Petrinic je osvojio |
Dabi  |
Dabi reč rekel... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon vel 10, 2014 7:20 pm Naslov
|
|
| rogi (napisa): | | Ja gotovo uvijek ispadnem odmah u nastavku natjecanja jer mi pauza od 1,5h od igranja skupine do prvog meča u nastavku predstavlja problem, pogotovo u onako ledenoj dvorani kakva je bila u Prečkom |
Zato si-si uzel i odgovarajuću sličicu bakice za Avatar
Još samo trebaš promjeniti nadimak Rogi u - Bakica  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; sub vel 15, 2014 8:14 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub vel 15, 2014 5:12 pm Naslov
|
|
Dakle, završio je i turnir u Prečkom od 2-5 ljige na kojem su nastupili "velki dečki".
Da nebu zabune to velki ne znači da su to igrači ogromnih dimenzije i jako visoki, nego
baš naprotiv, kak se približava finalni turnir ti igrači su nekak sve manji i manji (ko da su se skupili u pranju).
Kada se samo sjetim kakve grdosije su nastupale na turniru od 18-23 lige, pravi muškarci, barem 190 centimetara visine i 100 kila žive vage, bojim se kak bu izgledalo iduče subote.Sa sve manje kila, manjeg rasta, ali s više znanja u udaranju nedužne bijele loptice...
Ponovno se okupio veliki broj igrača (50-tak), i bilo je svega...
Krenuti ćemo od kraja u kojem je Mikulec dobio Švabu-Nemeca 3-2.
Iako je bilo 3-2, Miki je to, stjecao se dojam iz publike, držao "pod kontrolom" i poslje finala je (normalno) objasnio Nemecu gdje je griješio, i kako mora produžiti treninge sa 6 na 8 sati dnevno...
To je iz prvog reda slušalo puno igrača željnih znanja koji su sve te mudre savjete upijali poput spužve, a među njima je naravno bio i Lošić (nije frontmen grupe Plavi Orkestar, nego se samo isto preziva i nosi istu kačket-kapu u slobodno vrijeme, a u stanju je identično otpjevati njihov stari hit Suada...)
Znači, Mikulec je dobio u finalu Nemeca, koji je izbacio Škreblina, koji je izbacio Ledađiju-Pongraca u krasnom meču.Taj meč je bil tolko krasan da se i sam Pongrac uklopil u tu divotu (u krajnjoj liniji, imal je najbolji pogled jer je bil u prvom redu-za stolom), pa je stalno svom protivniku Škreblinu vikal bravo.
Ostali smo naravno razočarani, jer je samo 2-3 puta uzviknuo Ha-sooo i Mu-jooo, a uglavnom je vikao bra-vooo.
Ovoga puta nije nastupio u legendarnim kariranim hlačicama, nego u elegantnom adidas kompletu "lagano pastelne" oranž-oker-naranđaste boje, i nije dozvolio nikakav modni promašaj.
Škreba inače "rekreativno svira" mandolinu, tamburicu i gitaru, pa je ovoga puta Ledenom "zasviral" 50-tak grdih forhend spinova.
Zato mu je Ledeni stalno vikal bravo (ko da Škreba nije znal da je dobro odigral???), i sam samcat je nadglasao i zbunio Škreblinove navijače u publici, jer mu je više puta vikal bravo nego oni.
Vidjelo se da je i Škrebi bilo malo neugodno
Tomaca-Zovko je odigral krasan turnir, i tek ga je Miki zaustavil u polu-finalu.
Naravno, u Tomacinim mečevima nikada nije dosadno pa je i sada bilo incidenta (prije polu-finala, koje je bilo korektno), pa je i organizator morao ostaviti svoj nerazdvojni megafon kojeg ljubomorno čuva i stalno ga drži s rukom da nebi netko drugi progovorio koju riječ s njim.Znači, neoprezno ga je ostavio na stolu i ustao sa stolice zbog intervencije u areni i već su neki ljudi posegnuli za njim, ali se on na vrijeme vratio.
Na kraju je organizator skužil da već jako dugo nije skupil 4 tak fotogenična igrača u završnici (Tomaca-Zovko, Škreblin, Mikulec i Koljenko-Nemec), pa ih je odlučio i slikati jer bi bila grehota to ne ovjekovječiti  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; ned vel 16, 2014 9:12 am; ukupno mijenjano 4 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Topspin
|
Postano: sub vel 15, 2014 5:49 pm Naslov
|
|
Guga je sve vjerno i vrijedno paznje opisao . On sam je odigrao dobar pingac, prosao grupu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: sub vel 15, 2014 6:09 pm Naslov
|
|
Guga svaka baba ti dala za ovaj izvještaj!  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub vel 15, 2014 6:20 pm Naslov
|
|
| rogi (napisa): | Guga svaka baba ti dala za ovaj izvještaj!  |
A valjda bu mi i moja baba dala večeras,
kada sam već tak dobro odigral (istina poslje grupe me je na ispadanje Mihočinec natabural sa servisima, ali nema veze) i još napisal lepi izvještaj
pa da još navečer zabijem jednog "asa" i da zaključim da je ovo bil jedan lepi-herclik dan  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: sub vel 15, 2014 9:13 pm Naslov
|
|
Guga, tolko o Pongracu pričaš da se čovjek zapita . Tvoj izvještaj turnira se sveo na 2-3 rezultata i priču o njegovoj obleci, njegovim uzvicima, ponašanju
Al dobro, lijepo je bilo čuti kako navijaš za mene u pauzama od neprestanog mljenja s gorespomenutim frontmenom plavog orkestra
I da ne zaboravim, svaka čast Mikiju, nisam ništa mogao, i naravno Škreblinu koji je nanizao par skalpova i protiv mene odigrao jako dobar meč. Ako nastavi ovim tempom napredovati jadna li nam majka uskoro. _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sub vel 15, 2014 10:47 pm Naslov
|
|
ja sam vec prije skuzio da moram Gugi dat neku svoju sliku da si ju uokviri doma na zidu, ali nakon ovog, neznam dal ce samo slika biti dovoljna  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|