NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Registrirani igrači
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
cvijo

PostPostano: pon vel 24, 2014 12:46 pm    Naslov : Registrirani igrači Citirajte i odgovorite

Iz novog biltena (str. 28 i 29):

Pravo nastupanja u momčadi imaju svi igrači koji su prilikom prijave momčadi za natjecanje uredno prijavljeni.

Igrači ili igračice koji su bili registrirani mogu se prijaviti za jednu od momčadi SOKAZ-a jedino na početku jesenskog ili proljetnog prvenstva, te moraju biti objavljeni u biltenu SOKAZ-a. Dok je natjecanje u toku takvi se igrači ili igračice ne mogu naknadno prijaviti.

Znači li to da registrirani igrači (u natjecanjima HSTSa i ostalim savezima) imaju pravo nastupa u SOKAZu?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: pon vel 24, 2014 1:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mislim da je kljucno ovo "bili registrirani", sto ce rec da vise nisu. nagadjam. Misli
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: pon vel 24, 2014 5:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma opet se cvijo napusio ROFL
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
cvijo

PostPostano: uto vel 25, 2014 12:05 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Simpatična opaska.... upit mi se učinio legitimnim obzirom da sam primijetio (čini mi se) registriranog igrača u biltenu, a s druge strane nisam primijetio da se negdje izrijekom zabranjuje nastup registriranim igračima. Nema veze, meni ne smeta.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto vel 25, 2014 12:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mislim da se ovo odnosi na igrače koji su recimo sada registrirani, ali nakon par kola počnu nosit brisovnice HSTS-a jer tipa nekom treba ostat u ligi ili nešto Smile

Slobodno mi šani na PM koga si uočio Mig a ja ću za par dana probat iskamčit trenutno stanje HSTS registracija.
[Vrh]
zmilko

PostPostano: uto vel 25, 2014 7:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Žagar nadrapao si.
mixer

PostPostano: uto vel 25, 2014 3:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

vidim opet je manja grupica ljudi nametnula svoje misljenje i pogurala na skupštini registrirane igrace.mada se na forumu dobro vidjelo da to bas i nije dobro doslo.
kad je trebalo rusiti casla onda su argumenti bili nema registriranih a sad kad njega nema ajmo na starom .podsjecame to na sabor i neke partije .samo za nas i samo za nas.nadao sam se da se u glavama nekih moze dogoditi promijena ,ali nis od toga .odnosno dogadjaju se promijene ali samo kad njima treba.zanima me kako se sad opravdava odluka o registriranim igracima.da se razumijemo sve te ljude ja poznam i dobar sam si sa njima nekima vise nekima manje ali jednostavno ne kuzim kak 3 godine mozes razmisljati jedno i sad si se prosvijetlio pa ti odg drugo a sve je isto samo su se okolnosti promijenile.di ce ko i za koga igrati.
osobno mi je svejedno za koga ce igrati ali nije u redu registrirani igrac je registriran i točka.zanima me misljenje veleumnih mozgova kako sad to.i nemojte mi kenjati i biti tvinsi i isto misliti samo me zanima kaj se promijenilo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ib
Site Admin

PostPostano: uto vel 25, 2014 3:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sve si krivo shvatio. In love Klanja se
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto vel 25, 2014 3:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

sve si krivo shvatio. Zubo
[Vrh]
zmilko

PostPostano: uto vel 25, 2014 4:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

sve si krivo shvatio. ali dobro misliš.
mixer

PostPostano: uto vel 25, 2014 5:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

naravno kao i vecina nemam smisao za humor poput vas dvojice .uzeti klaicev rijecnik i pogledati pod rijec licemjer ili licemjeri a da vas ne uvrijedim jer je to vas vrlo tesko..jednom nemojte biti seronje i skrivati se iza zajebancije nego normalno argumentima meni ili nama ako nekog još zanima objasnite zakaj je doslo do promijene .sa reg igracima .unaprijed hvala.samo jos cekam da se i ostali iz ekipe pojave i komentiraju.pardon iz stranke
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto vel 25, 2014 5:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

In love

A sada nam svima skupa molim te objasni do kakve je to promjene došlo.
Jer ako se radi o rečenici:

Valjda svaki bilten ikad (napisa):
Igrači ili igračice koji su bili registrirani mogu se prijaviti za jednu od momčadi SOKAZ-a jedino na početku jesenskog ili proljetnog prvenstva, te moraju biti objavljeni u biltenu SOKAZ-a.

onda te moram obavijestiti da se ista pojavljuje pred svako prvenstvo redom u biltenima 153, 151, 149, 147, 145, 143, 141, 139, 137 (to smo već u 2010.) i dalje mi se nije više dalo gledat. Rolling Eyes

A sada i ti, kako sam kažeš, "jednom nemoj bit seronja" pa se lijepo ispričaj nama licemjerima za još jedno vrijeđanje bez temelja i argumenata.
Kokice Ceka
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto vel 25, 2014 6:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

znaci, radi se o tome da se registirani igrac moze prijaviti u sokaz ako donese brisovnicu da dokaze da vise nije registriran, ali ne moze to napraviti nakon pocetka prvenstva nego samo dok traju redovne prijave. da se ne bi dogodilo da netko odigra par kola hrvatsku ligu pa se odregistrira pa nastavi u 4. kolu sokaza.

ib jesam ovaj put dobro skuzio ili ces mi opet obrisati komentar? Zubo
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto vel 25, 2014 6:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Svjež podzemni zrak ti je godio. Bit ce dobro
[Vrh]
55

PostPostano: uto vel 25, 2014 6:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mislim da se ovdje Cvijo najviše nadisao "podzemnog zraka" Evil ... sve u stilu: dođoh, strolah, pobjegoh! ROFL ROFL
[Vrh]
mixer

PostPostano: uto vel 25, 2014 10:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

duboko sam povrijeđen vasim insinuacijama da sam mislio na vas dvojicu .ponijelo me to kaj na vodovodu mogu igrati registrirani iznad 40.a ovo je bilo napisano jer sam mislio da mogu registrirani iznad 40 igrati sokaz.ili sam opet krivo shvatio.pa vec godinama neregistrirani mogu igrati ako su bili odjavljeni odnosno brisani..jos jednom isprika za nanesenu stetu vasem ugledu i dijelu tužite me
[Vrh]
cvijo

PostPostano: sri vel 26, 2014 1:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Mislim da se ovdje Cvijo najviše nadisao "podzemnog zraka" Evil ... sve u stilu: dođoh, strolah, pobjegoh! ROFL ROFL

Prihvaćam zaj***anciju na svoj račun, od Ledenog, tebe ili bilo koga. Međutim, učinilo mi se da je došlo do nečeg, slučajno ili ne, do čega nije trebalo doći. Možda i griješim, ne tvrdim da je ovdje tome tako pa iznosim dobronamjeran upit. Možda bih trebao funkcionirati po starom hrvatskom receptu - zabij glavu u pijesak, ne talasaj i jamraj tam di nema koristi od toga...
[Vrh]
zmilko

PostPostano: sri vel 26, 2014 6:42 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

jambrati=gunđati sebi u bradu da drugi čuju ali ne razmjeju kaj jambraš (tak mi veli žena).i ona čita postove.ali ne igra pingpong.
cvijo

PostPostano: sri vel 26, 2014 11:53 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

@zmilko Thumbs up
Kod mene u kvartu se koristi inačica jamrati.
A i u dijelu Zagorja od kud mi je mama, postoji izreka
Boljše je jamrat, nek scat proti vetru. To bi trebalo stajati ispod državnog grba u školama, Saboru i svim državnim institucijama kao službeni moto.
[Vrh]
zmilko

PostPostano: sri vel 26, 2014 1:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Je tocno. Zagorka na poslu kaze da se u njenom selu kaze jamrat. ali Kika iz Dubrave kaze da se kod njih u Loborincima, nisu pridoslice u dubravu vec su starosjedioci kaze se jambrati.
znaci obje varijante su ispravne? Valjda?
kao sto vidis ukljucio sam na forum i svoje djelatnice. mozda svjez vjetar pokrene novine. to ne mislim na tiskovine vec na novine(naglasak je takav kakav je). e sad je vec previse i od mene.bok
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.