SOKAZ forum
Broj ekipa u ligama..
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- mistreaver
Po kakvom igraču? Ko dobije? Kapetan? Od koga, zašto? I onda ode skijat sa 150 kuna? 
Petak je večer, shvatit ću ovo nerazumljivo trolanje kao da pišeš pijan iz parkića pored KSET-a, prije koncerta, gdje skupa s ekipom koristiš najbolje što vam studentsko doba pruža.
Makar vjerojatno ne mogu biti dalje od istine, zar ne?
Petak je večer, shvatit ću ovo nerazumljivo trolanje kao da pišeš pijan iz parkića pored KSET-a, prije koncerta, gdje skupa s ekipom koristiš najbolje što vam studentsko doba pruža.
Makar vjerojatno ne mogu biti dalje od istine, zar ne?
naravno da nisam, samo sam gledao tablicu:-)ib je napisao/la: Plan je da ispadnu tri.
Ko što lijepo piše na drugoj stranici, jesi ti to uopće proćito?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Mogo si odma reć da bi te to veselilo, prokazao bih te i ranije umjesto strepnje i čekanja da svo eventualno razapinjanje padne na mene.
Također dijelim osjećaj da će gunđanje možda krenut polovicom prvenstva, pa te ovom prilikom odmah pozivam na Vodovod jer je termin gotovo pa idealan da čujemo u lice reakcije iz prve, druge i treće ruke!
Nikad ne bih rekao da imaš toliko godina, nema šanse da bih ti dao više od 49...Stip je napisao/la:Pa znaš da bih možda i mogao doći, pogotovo što sad mogu pobjeći u 50+ kategoriju, valjda se to neće razvući na cijeli dan. Iako se i tu puno dobrih igrača uguralo, takva su vremena došla, svaki balavac već ima 50 godina.
Vidiš, bio si mi voditelj lige, a nismo se tada upoznali.
Igrali smo u Prečkom zajedno na turniru, i prošao si mi neprimjetno, a nisam te povezao preko slavnog prezimena
Moram reći da mi se dopada kako razmišljaš, i imaš "ono nešto", što velika većina ovdje nema, a to je - smisao za humor
Kaj se tiče ovog prelaska s 12 na 14 ekipa, ja sam recimo za, i to sam već napisao, isključivo zato da se barem malo smanji ogromna pauza između polusezona.
Danas sam bio malo pogledati turnir u Ritmu, čisto da mi proradi želudac prije ručka (još traje, ja nisam igral jer smo jučer igrali navečer prvo kolo).
Čisto da se zna, Ledeni nastupa u elegantnoj crno-plavoj Interovoj kombinaciji, i "ponovno je uspio", sve ih je zasjenio (svojim dimenzijama radi - veliku sjenu).
Pomoću takve lukave, tamne kombinacije (i malo slabijeg osvjetljenja na stolu kraj šanka) uopće ne djeluje zastrašujuče i ogromno "vikingovski" (još bi mu trebal onaj šljem s rogovima) kao inače
I uglavnom, baš sam s nekoliko "slavnih" igrača slučajno malo razgovarao o toj temi 14 ekipa.Mogu reći da su mišljenja podjeljena, ali zajedničko mišljenje je da je u svakom slučaju trebalo staviti na forum anketu o tom prijedlogu, a ne samo ovako donjeti odluku, jer ispada da je to samovoljna odluka svega nekoliko ljudi (ponavljam, ja sam u ovom slučaju za).Ta samovolja očito puno igrača "iritira" (poput na primjer više uboda pustinjskih komaraca ili sličnih zvijeri).
Na ovaj način uvijek ostaje sumnja zašto, kako i zbog čijih interesa je donesena takva odluka, a ne zna se mišljenje večine.
Trebalo je to ipak riješiti na drugačiji način.
Ja osobno vjerujem da bi prijedlog prošao, i da večina ljudi želi veći broj utakmica i kraću pauzu.Uostalom, zato i igramo pingič, da ga igramo, a ne da pauziramo...
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sub ožu 08, 2014 4:20 pm, ukupno mijenjano 1 put.
The Only Way Is Up...rutinski
- agent_zero
Ja isto imam obitelj, ženu, dvoje djece i pesa (čak i zlatnu ribicu u akvariju)..pa se ipak nađe i vremena za pingič, jer vjerujem da nam je to svima u ova gadna vremena jedna vrsta psihoterapije i oporavkaagent_zero je napisao/la:Pa s obzirom na to da je jesenska sezona još najmanje pola godine od nas, ne vidim razlog zašto se ne bi postavila anketa na forum, ako ju baš ljudi toliko žele. Osobno jesam za Ligu 14, ali znam da ljudi s familijama i obavezama možda i nemaju vremena za pingić toliko koliko mi balavanderi imamo
- agent_zero
U pitanju su male Gugice i od sporta ih za sada interesira samo ples.agent_zero je napisao/la:To je zato šta je jedna želja upućena toj zlatnoj ribici bila da imaš vremena za pingić, a druga da gospođa ima razumijevanja
kada će mali Gugići krenut tatinim stopama?
Ni veliki tenis ih nije uspio zadržati iako su trenirale...a supruga je inače češće na sportu nego ja (tenis), što nije loše jer u miru pogledam doma kakav film, a i smanjuje se vrijeme odnosno mogučnost da se "zakačimo" oko neke banalne stvari (što danas nije teško zbog nervoze na poslu i slično).
Zlatna ribica je odradila odličan posao, zar ne
Inače, o odluci lige sa po 14 ekipa rzgovaralo se na sastanku voditelja liga i predsjedništva (30-ak ljudi), svi su bili suglasni s prijedlogom o povećanju broja ekipa po ligama.
Razlog proširenja liga s 12 na 14 ekipa nije nikakva tajna; voditelji dvorana su molili pomoć jer se dvoranu mora održavati 12 mjeseci godišnje, a dvije sezone traju niti 6 mjeseci godišnje...
Ipak, iako je odluka već donesena, ja bih rado da se organizira anketa na forumu pa da barem nas 200-300 koji dolazimo relativno redovito na forum možemo reći svoje mišljenje o prijedlogu.
Zapravo bi moj prijedlog bio da voditelj svake lige nazove svih 12 kapetana lige koju vodi i upita za mišljenje, jesu li za proširenje ili su protiv proširenja liga. Bilo bi to jako brzo gotovo
Doduše, Stip bi nadrlj'o obzirom da je voditelj dviju liga...
Ma šta dvajes-trijes metara... dvjesta-trista metara... Meha!... Letim!
p.s.- bila jednom jedna "audicija"
Ima puno forumaša koji se pojave po jednom-dvaput tjedno i vide što ima. Pa da ih je i 100 (a jamačno ih ima više) bilo bi dobro saznati što misle.
Potpuno sam siguran da je većina ljudi za proširenje liga iz više razloga:
1. Očuvanje naših dvorana za igranje od krucijalnog je značaja za opstanak kvalitete u SOKAZ-u u dogledno doba,
2. Mnogi bi radije igrali dva tjedna duže, pauza je stvarno preduga,
3. Mnogim ekipama šansa da se popnu numerički u malo bolju ligu... istina je da je i dalje jednak broj ekipa rangiran bolje od tebe, ali ti bolje zvuči da igraš 15. ligu nego 17., noumetrvot!

p.s.- bila jednom jedna "audicija"
Ima puno forumaša koji se pojave po jednom-dvaput tjedno i vide što ima. Pa da ih je i 100 (a jamačno ih ima više) bilo bi dobro saznati što misle.
Potpuno sam siguran da je većina ljudi za proširenje liga iz više razloga:
1. Očuvanje naših dvorana za igranje od krucijalnog je značaja za opstanak kvalitete u SOKAZ-u u dogledno doba,
2. Mnogi bi radije igrali dva tjedna duže, pauza je stvarno preduga,
3. Mnogim ekipama šansa da se popnu numerički u malo bolju ligu... istina je da je i dalje jednak broj ekipa rangiran bolje od tebe, ali ti bolje zvuči da igraš 15. ligu nego 17., noumetrvot!
Ne vidim zašto se spominje" samovolja nekolicine ljudi",ako je odluku donjelo Predsjedništvo koje po Statutu SOKAZ-a ima pravo donositi takve i slične odluke.Eventualno da se stvar iznese na idućoj Skupštini,pa da je ona potvrdi (ili odbije)!
Na prošloj Skupštini išlo se sa konkretnim prijedlogom,većina je kimala glavom odobravajući,Predsjedništvo je promišljalo i donjelo odluku!
Anketu može otvoriti bilo tko,čisto informativno,ali u principu - sve se zna i bez nje!
Na prošloj Skupštini išlo se sa konkretnim prijedlogom,većina je kimala glavom odobravajući,Predsjedništvo je promišljalo i donjelo odluku!
Anketu može otvoriti bilo tko,čisto informativno,ali u principu - sve se zna i bez nje!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Ja nemam niti malo sumnje
, ali sam anketu predložio zbog onih "dušebrižnika" kojima je predsjedništvo uvijek krivo za nešto (naravno da nikada nije zaslužno za nešto dobro
).
Nikada nisam sumnjao u rezultat ankete, no bolje izgleda kada je ovako javno vide i gore spomenuti pravdoljubivi "dušebrižnici"...

Nikada nisam sumnjao u rezultat ankete, no bolje izgleda kada je ovako javno vide i gore spomenuti pravdoljubivi "dušebrižnici"...