| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Jeste li za lige sa 14 ekipa? |
| Ne, prvenstvo je predugo |
|
7%
|
[ 4 ] |
| Da, zbog pomoći dvoranama da opstanu |
|
27%
|
[ 15 ] |
| Da, preduga mi je ljetna pauza i igra mi se više |
|
64%
|
[ 35 ] |
|
| Ukupno glasova : 54 |
|
| Autor/ica |
Poruka |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub ožu 08, 2014 9:34 pm Naslov
: Lige sa 14 ekipa |
|
|
Aj da vidimo šta će ispast!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: sub ožu 08, 2014 9:38 pm Naslov
: |
|
|
Prvi. _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sub ožu 08, 2014 11:15 pm Naslov
|
|
Svaka ti čast... pravi si ... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned ožu 09, 2014 12:07 am Naslov
|
|
Vjerujem da sam i ja pridonio otvaranju ove ankete svojim postom tako da je sada vjerojatno svima srce na mjestu.Uglavnom, ja glasam za (igra mi se više i preduga mi je pauza)  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned ožu 09, 2014 12:08 am Naslov
|
|
17:1 za sad... izgleda da je predsjednistvo ispravo procijenilo misljenje vecine i da anketa nije bila potrebna.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned ožu 09, 2014 12:29 am Naslov
|
|
Ima nešto i u tome koga se pita.
Moram priznat da nisam očekivao ovako snažnu (inicijalnu) podršku "Ligama 14", ali sam bio prilično siguran da će više od polovice biti za, budući da je došta izjašnjavanja "palo" i na onom drugom topiku, a i u dosadašnjem osluškivanju (forumaša) unatrag nekoliko mjeseci.
A to je zato jer je forumski živalj možda najviše glavom i duhom u SOKAZ-u, ovdje se mahom okupljaju ljudi koji obilaze većinu događaja i turnira, i nekako je za očekivati da će se oni prvi solidarizirati sa svakodnevnom borbom dvorana, jer uživaju provoditi vrijeme u njima.
S druge strane, SOKAZ se sastoji i od onih drugih ekipa, "povučenih" u četiri zida svog atomskog skloništa, vatrogasnog doma ili dvoranice u firmi koja još nije propala s novim vremenima.
Njih bi vjerojatno manje bilo briga i za Dedu i za Vodovod i za Vjesnik, a budući da im se ne ide na turnire, pitanje bi bilo jel im se da igrati dva kola više.
Tako da se sve opet svodi na to koga (i koliko njih) smiješ natjeravati po dva kola više, zato da bi neki drugi uživali u lijepo organiziranom Pojedinačnom prvenstvu SOKAZ-a. A to si samo moj avatar smije priuštiti procijeniti naglas (ja sam trenutno u drugom alter egu pa ću bit tiho).
Bilo kako bilo, ovo zasad izgleda odlično za opravdati prelazak.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: ned ožu 09, 2014 9:26 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | | Ima nešto i u tome koga se pita. |
Pa koga bi se trebalo pitati , one koji i graju zato jer ih to veseli ili one koji igraju po inerciji ( tipa , pa kad bu to sranje već jedanput završilo ) ....  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned ožu 09, 2014 9:56 am Naslov
|
|
Pa zna se kog se pita u toj tzv. demokratiji.
aaaA!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
agent_zero
Pridružen/a: 28. 11. 2010. (13:06:04) Postovi: 236 Lokacija: Bliski sjever
|
Postano: ned ožu 09, 2014 2:35 pm Naslov
|
|
Trebalo bi oformit Ligu 16 i dati da se zadnja dva kola igraju u Prečkom. Tako da konačno srede grijanje i rasvjetu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: ned ožu 09, 2014 2:56 pm Naslov
|
|
| I širinu naravno |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: uto ožu 11, 2014 1:46 pm Naslov
|
|
Mogu li i ja učestvovati u raspodjeli provizije koju će platiti oni koji drže dvorane onima koji im omogućuju 20% dulje iznajmljivannj.
Ak uletim u raspodjelu nagovorit ću i susjeda da glasa ZA !!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: uto ožu 11, 2014 4:35 pm Naslov
|
|
| wolf (napisa): | Lako je bit duhovit na jednom topicu ...al na dva  |
Ipak je on već lagano "zašo u godine”, pa je valjda zaboravil da je to već negdje napisal.
Tako je isti post već stavio i u 23a i 23b ligu...
A možda se drži onog vica o Muji :
Pitali Muju, jeli Mujo jel bi ti rađe opalio jednom Fatu ili dva puta Hasu ?
Razmisli Mujo malo, pa kaže - Fata je stvarno dobra, ali dvaput je dvaput
Ali Vjeverici treba odati jedno priznanje, a to je da nije imao copy-paste sistem, nego je kao svaka vrijedna Vjeverica koja skuplja lješnjake 2 puta pisao isti post pa je u
Sokaz teme napisao - iznajmljivaNJE
a ovdje je napisao - iznajmljivaNNj
A to opet znaći da su to dva potpuno različita posta  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; uto ožu 11, 2014 5:02 pm; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: uto ožu 11, 2014 4:54 pm Naslov
|
|
Najtužniji vic svih vremena :
Plavuša se pofarbala u crno,
Mujo i Haso odselili u Australiju,
a Ivica je odrastao... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sri ožu 12, 2014 9:02 am Naslov
|
|
ma lako sta je to zaboravio, nego izgleda da je zaboravio i da mu je Stip odlucio velikodusno dati dio zarade.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri ožu 12, 2014 4:37 pm Naslov
|
|
I jedan ozbiljna...
SOKAZ nije socijalna ustanova i nije dužan poduzimati nikakve radnje koje bi bile na korist nekom pravnom subjektu. Ja se bavim distibucijom audio opreme pa molim svekoliko SOKAZ pučanstvo da više kupuje zvučnike i kabele da bih mogao preživjeti i da mi se isplati...
Ta premisa kao razlog da se poveća broj ekipa je jedna od večih gluposti koju sam čuo na ovom forumu (a čuo sam ih dosta). Trebalo bi je izbacit iz ankete (koja je ionako besmislena jer je ionako sve prije odlučeno). _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: sri ožu 12, 2014 4:59 pm Naslov
|
|
| Guga (napisa): | Najtužniji vic svih vremena :
a Ivica je odrastao... |
Pitam se zašto je ovaj post dovoljno ozbiljan da ostane a moj (uz želju da imamo samo jednu ligu) treba obrisati?
nemamo smisla za humor ili? _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sri ožu 12, 2014 5:14 pm Naslov
|
|
Ja te nisam brisao, a s obzirom na sadržaj, čisto sumnjam da je itko. Da nisi sam sumanuto klikao miješajući i pogledavajući ručak da ne zagori ili nešto?
| Koki (napisa): | | Ta premisa kao razlog da se poveća broj ekipa je jedna od večih gluposti koju sam čuo na ovom forumu (a čuo sam ih dosta). |
S obzirom na Članak 8. Statuta SOKAZ-a, prilično je jasno da je SOKAZ-u u interesu i čuvati dvorane i povećavati broj članova. Zvučnici i kabeli se ne spominju.
| Koki (napisa): | | Trebalo bi je izbacit iz ankete (koja je ionako besmislena jer je ionako sve prije odlučeno). |
Besmisleniji je stav da "se ne smije izglasati ako nije bilo ankete na forumu". Em smo ne baš impresivan uzorak, em možda ni skroz reprezentativan, kako sam već negdje prije odlamentirao.
Anketa je dobro došla makar i nakon izglasavanja, jer će dio zlih jezika možda utihnuti nakon ovakvih rezultata. Ne svi, naravno, ali barem oni koji suštinu vide u brojkama, a ne tajmingu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: sri ožu 12, 2014 5:24 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | Ja te nisam brisao, a s obzirom na sadržaj, čisto sumnjam da je itko. Da nisi sam sumanuto klikao miješajući i pogledavajući ručak da ne zagori ili nešto?
| Koki (napisa): | | Ta premisa kao razlog da se poveća broj ekipa je jedna od večih gluposti koju sam čuo na ovom forumu (a čuo sam ih dosta). |
S obzirom na Članak 8. Statuta SOKAZ-a, prilično je jasno da je SOKAZ-u u interesu i čuvati dvorane i povećavati broj članova. Zvučnici i kabeli se ne spominju.
 |
Aj ne prcaj. Znam da si bistar dečko. Gdje se to u članku 8. spominje da SOKAZ treba "čuvati" dvorane? Pogotovo "čuvati" privatne dvorane i nečiji biznis? Ako propadnu postojeće pojavit će se nove dok god ima interesa. Tako je "crko" Dom Sportova i odmah su se pojavile nove dvorane. Onaj tko otvori dvoranu za pingić i računa na milostinju Sokaza nije mi baš neki poduzetnik..
Po anketnom pitanju to bi trebalo bit otprilike ovako: "Povečajte broj ekipa da bi ja mogao bit više vremena pun. Ako to ne uradite kihnul bum a vi nebute imali gdje igrat i SOKAZ bu propal"...moš mislit..  _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri ožu 12, 2014 5:29 pm Naslov
|
|
| Koki (napisa): | | Guga (napisa): | Najtužniji vic svih vremena :
a Ivica je odrastao... |
Pitam se zašto je ovaj post dovoljno ozbiljan da ostane a moj (uz želju da imamo samo jednu ligu) treba obrisati |
Zato jer je u Koreji prisutan istančan, poseban oblik humora (pošto se tu radi o Korejskom odredu za čudoređe), koji ti očito "nisi pogodio", a ne interesira ih audio oprema, zvučnici i kablovi  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; sri ožu 12, 2014 5:32 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|