22.liga proljeće 2014.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
DALTON1

#81 Post Postao/la DALTON1 »

Šliper-Hucuk 4:6
bas mi je drago da su decki napokon proigrali,a pogotovo Kiki koji je tricu napravio :s: :s:
Stric

#82 Post Postao/la Stric »

:top: HUCUKi :top:
KileFZ6

#83 Post Postao/la KileFZ6 »

Hvala decki,hvala, morali smo napravit dobar rezultat s obzirom da nam braca Daltoni dolaze na noge sa teskog gostovanja kod Strica i kompanije pa da malo zakompliciramo situaciju :blabla:
DALTON1

#84 Post Postao/la DALTON1 »

Moli se postovani IB da unese u Daltone novog igraca Juraja Tonkovica sutra od kada ima i pravo nastupa...mislim da je voditelj dobio prijavnicu a druga zjapi u kaslicu od sokaz ureda haha :rofl:
Stric

#85 Post Postao/la Stric »

poštovani IB se uopće ne mora žuriti....ima vremena i drugi tjedan.....samo polako :D
DALTON1

#86 Post Postao/la DALTON1 »

Hahaha dobra dobra :top:
Smile

#87 Post Postao/la Smile »

Europak - Agenti 5:5.
DALTON1

#88 Post Postao/la DALTON1 »

Bravo Agenti,samo polako i bodovi ce doc :s:
bas me zanima zapisnik da vidim kak je to izgledalo
DALTON1

#89 Post Postao/la DALTON1 »

@srale7 daj nam prokomentiraj mec malo
Spin
Kontakt:

#90 Post Postao/la Spin »

Samo kratko o našem susretu sa ENT.
Zlatko je kasnio sat vremena ali su nam protivnici izašli u susret i nisu si pisali pobjedu bez borbe kad je došao njegov red nego smo igrali druge susrete.
Treba reći i da smo mi izašli njima u susret prije i igrali u ponedjeljak jedini dan koji im odgovara,
tako da,
nitko se nije ciganio i sve je odigrano :)

Sam susret, .., Zlatko kako je kasnio i igrao nezagrijan, te meč za mečom, nije odigrao na svojoj razini,
pa smo se morali vaditi u parovima.
Inače mi smo u paru :brukica: :ajooj:
Srećom se Krešimir Gluhak skroz potrošio u singlovima (sve lupa punom snagom) i u parovima je lipsao,
pa smo to nekako dobili :woohoo:
srale7

#91 Post Postao/la srale7 »

DALTON1 je napisao/la:@srale7 daj nam prokomentiraj mec malo
Ady Endre-PP Klinika 7-3

Izgubili smo, onak pošteno :lol: Dosli smo, sticajem okolnosti u dosta lepršavom tj oslabljenom sastavu, tak da osim Ejle, nitko nije uspio upisat pobjedu. Ja sam bio jako blizu, ali isksutvo je presudilo :zubo:

Ejla standardna, (vratila se starima navikama) iako je dosla bolesna na meč, Ivana ne loše, ja srednja žalost, Luka nas nije uspio izvadit :D

Ekipa Any Endre-a standardno dobra, kako u igračkom tako i u društvenom smislu :top:
DALTON1

#92 Post Postao/la DALTON1 »

Eriksoni su gadni...ne griješe puno i to im je najveca prednost :top:
ovo vam je bila dobra prilika za uvjezbavanje para haha :cheer:

@srale7 sumnjam da je Ejla bila prava s obzirom da je sa Stipeticem odigrala 5 setova :confused: :confused: :confused: ,a on se tesko krece i kad ga provozas jednom,dvaput lijevo-desno gubi poen vrlo vjerovatno...
KileFZ6

#93 Post Postao/la KileFZ6 »

Cestitke Sinni-u kao prvo a kao drugo cestitke g.Šimatoviću i ekipi ,koji nece s nama na pice, na uvjerljivoj pobjedi, podrska klinici bez obzira na poraz jel znam da sigurno nije bilo lako protiv starih iskusnih cokljavaca i nadam se da ce bit u istom sastavu kad im mi dodemo u goste
:top:
I ajde vise cekamo rezultate iz Amarene nestrpljenje vlada u nasim redovima :rofl:
DALTON1

#94 Post Postao/la DALTON1 »

Hahaah ma budu otisli na pivu ovaj put sigurno,pa tko bi vas dva puta odbio? :top:
A1 igra u subotu s Plankerima,baš me zanima kako ce to zavrsit :cheer:
Stric

#95 Post Postao/la Stric »

samo da kažem kako je sva komunikacija između A2 i DALTONA prestala do sutra navečer....ušli smo u silenzio-ekipa mode.... :funj:

a evo jednog prigodnog smajleka za određenog voajera koji redovito prati forum XXII. lige, ali se ne oglašava ------> :afro:

:D
Dinko Š.

#96 Post Postao/la Dinko Š. »

Molio bih porijeklo termina "čokljati" jer ga nema u Rječniku stranih riječi.
Stari čokljavac Dinko Šimatović, Ady Endre III.
srale7

#97 Post Postao/la srale7 »

Dinko legendo :s: :s:

Glagol "čokljati" je nastao od imenice "čokljavac" koja opisuje ne školovanog igrača stolnog tenisa, odnosno samoukog igrača koji u svojoj igri ima dosta tehničkih grešaka, a takvih je Sokaz pun :zubo:

"Čokljati"= igrati kao čokljavac :lol:

P.S.

Nazalost niste upisali rezultat parova u zapisnik koji sam slikao, ja sam to tek poslije vidio, pa ako nije problem posaljite mi rezultate da se mogu upisat na web.
Dinko Š.

#98 Post Postao/la Dinko Š. »

Hvala, ali od kuda je došao termin "čokljati". Porijeklo te riječi? Parove smo igrali protiv Panić-Stromta 11:6, 11:5, 11:6.
Dinko Šimatović
Spin
Kontakt:

#99 Post Postao/la Spin »

Dogovoreno je iduće kolo u utorak, 19h, dvorana Merix, Sinni II vs Ady Endre III.

Čestitke Kristijanu na trici,
Doktor je napokon pogodio pravi omjer mješavine koja ublažava bol i daje energiju :D
Šalim se, bravo :top:

Sve se guštam, biti će u ovom kolu jako zanimljivi susreti između najjačih igrača lige; Silvia i Nike, i Filipa i Juraja.
:)
DALTON1

#100 Post Postao/la DALTON1 »

Vedrane a ko je vojaer? :rofl: :rofl:
Odgovorite