NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

22.liga proljeće 2014.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Stric

PostPostano: čet ožu 20, 2014 2:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

@D1 -> to je interna Amareničanska za*ebancija Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
wolf

PostPostano: čet ožu 20, 2014 3:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dsimat11 (napisa):
Hvala, ali od kuda je došao termin "čokljati". Porijeklo te riječi? Parove smo igrali protiv Panić-Stromta 11:6, 11:5, 11:6.
Dinko Šimatović

Kolko ja znam , prvi ga je koristio naš precednik (Brod sr. uglavnom ga upotrebljavajući kao epitet u opisu svoje igre ROFL) a zahvaljujući ponajviše forumu postao je općeprihvaćen u Sokazu. Thumbs up
Izra

PostPostano: čet ožu 20, 2014 4:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma to je jedan od izraza koje ljudi od boktepita kad koriste za cudne i nepravilne udarce, u zadnjih par godina je popularniji sto kod nas u jazbini, sto na forumu, sto sire. kontekst se toliko prosirio da moze biti upotrebljeno i u negativnom (losa tehnika) i u pozitivnom (nestandardna ali efektivna igra) smislu. porijeklo stvarno ne znam. Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Stric

PostPostano: čet ožu 20, 2014 10:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kapa dolje Daltoni....ocitali ste nam lijepu lekciju veceras i sasvim zasluzeno uzeli 3 boda....za Tonkovica je svaki komentar nepotreban - decko igra velebno...Kusta - i dalje bum te zval DALTON1 Wink....mad dog David, na nasu srecu, nije.imao svoj dan ali je od naseg zadnjeg meca napredovao bar za dva koplja....

sve u svemu, odlicna tekma i odlicna atmosfera....hvala decki Klanja se
[Vrh]
dalton david

PostPostano: pet ožu 21, 2014 12:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

haha mad dog je ovaj put bio mali maltezerić,ali nema veze,potpuno zaslužena pobjeda i @Strica,Ivana i Filipa Thumbs up
moja sreća što sam imao jake suigrače iza sebe pa se nadam da ću lakše prebolit ovo,ali sve u svemu,odličan susret Klanja se
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: pet ožu 21, 2014 12:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala Amareni 2. na standardno odlicnoj zezanciji ali ništa druge si ne ocekuje od njih...stvarno jedna prekrasna atmosfera s puno dobrih poena i meceva.
A2 je izvukla deblji kraj ovaj put.
Sto se meca tice:
otvorio sam ja sa Ivekom i kako to obicno biva kod mene izgubio sam 1.set 12-10 nakon vodstva 9:4 Confused Confused
Stao sam i poceo razmisljat o porazu,2.set sam tijesno dobio. igralo se poen za poenom do 7:7 kada sam ja iskoristio svoje dvije serve i održao to do kraja kako spada,a nakon toga Ivan mi je dao u ruke ostala 2.seta sa svojom brzopletošću i nervozom.Nakon toga Juraj je rutinski sredio Vedrana i onda smo mogli svi uživati u mecu izmedu Filipa i Davida 3:1.David je igrao krasno i uspio je osvojiti 1.set no nakon toga Filip je pogodio par loptica vise nego u 1.setu i to je bila ta bitna razlika koja je odlucila ishod meca.Juraj je onda odigrao s Ivekom te prva 2 seta osvojio bez problema no 3.se malo opustio,ali i Ivek je fino odigrao te je bio nadomak seta no uz malo sreće Juraja je to priveo kraju nekako.David je namjeravao Vedrana pobjedit no Vedran je sjajno odigrao i nakon toga ga je Ivek psihicki dokrajcio.Ja sam sa Filipom odigrao jako dobar mec zao mi je radi 4.seta di sam došao sa 6-10 na 9-10 i fulao sam servu Crying Crying Juraj je odigrao onda sa Filipom i dobio ga je 3:0 ipak je za par stepenica iznad Filipa makar je mlađahni Amarenac pružio jako dobar otpor.Rezultat je 4:4 i ja sam imao pritisak pobjede nad Vedranom 1. i 3. set sam stalno bio u vodstvu,ali drugi sam izvukao 1:5 i Vedran može stvarno žaliti za tom prilikom jer bi nakon toga sigurno dobio krila i više hrabrosti.I na kraju parove smo odigrali Juraj i ja protiv Filipa i Ivana,jednosmjerna ulica s obzirom da je Juraj osvojio 90% poena u našu korist.
Vrlo teška izborena pobjeda protiv ekipe koja ce sigurno u prvoj četvorci,zadovoljstvo i samopouzdanje nam raste iz kola u kolo Beljenje

Zadnja promjena: DALTON1; pet ožu 21, 2014 10:44 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
srale7

PostPostano: pet ožu 21, 2014 2:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

DALTON1 (napisa):

Vrlo teška izborena pobjeda protiv ekipe koja ce sigurno u prvoj četvorci,zadovljostvo i samopouzdanje nam raste iz kola u kolo Beljenje

Vjeru mi, raslo bi svakoj ekipi koja se pojacala J. Tonkovicem Laughing Beljenje

Ali to naravno ne umanjuje vas rezultat Thumbs up
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: pet ožu 21, 2014 11:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hahaha javio se momcadski kolega dvije bivše cetvrtoligasice Beljenje
Barem ja imam osjecaj da nas Juraj tjera da igramo bolje i da se vise potrudimo Thumbs up
[Vrh]
Leteći Medvjedić

PostPostano: sub ožu 22, 2014 2:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Danas Plankeri vs Amarena 1 Pingic
Ajmo čokljo Plankeri iz niže lige Beljenje Cheer Cheer Cheer
[Vrh]
ivan512

PostPostano: sub ožu 22, 2014 2:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bit će to zanimljiva tekma
Ajmo Plankeriii Cheer Cheer uz vas sam Zubo
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: sub ožu 22, 2014 3:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ako Plankeri igraju s tri igraca onda prognoziram 7:3 ili 6:4 u vasu korist Cheer
[Vrh]
ivan512

PostPostano: sub ožu 22, 2014 3:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

DALTON1 (napisa):
Ako Plankeri igraju s tri igraca onda prognoziram 7:3 ili 6:4 u vasu korist Cheer

Koliki je koeficijent na točan rezultat 7:3? Very Happy Beljenje
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: sub ožu 22, 2014 7:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

1.5 ahhaha
[Vrh]
Leteći Medvjedić

PostPostano: ned ožu 23, 2014 12:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Plankeri vs Amarena1 6:4 Evil
Danas naši čokljavci nisu bili neš raspoloženi Confused čak ni ja ni moj suigrač čokljavac psyho drle nismo ih uspjeli probuditi i jako su nas razočarali pogotovo čokljavac po imenu Niko Thumbs down Jako ljut Thumbs down
Došlo nam je da samo zbrišemo iz dvorane Trk i odemo na jednu hladnu pivicu Smoking
Ak ovak nastave budemo ih se odrekli Banned jer se Plankeri ne ponašaju tako Prenerazena banana
Ali sve u svemu čestitamo dečkima na dobroj odigranoj tekmi pogotovo g.Sklepiču što je napravio tricu na našim današnjim mlohavim Laughing Laughing Laughing Plankerima Hihihi
Dečki su super ekipa Klanja se
Sretno dalje od čokljo Plankera
Cestitamo!
DALTON1

PostPostano: ned ožu 23, 2014 12:54 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Realno takav rezultat se i ocekivao...
6 bodova na ostalim igracima Amarene 1 je bilo sasvim normalno za ocekivat kao i trica Silvia osim mozda u mecu s Nikom ali ni to se nije desilo.
Ovaj susret je odlucio prvaka i Plankeri nece vise nigdje prosut bodove Klanja se Klanja se
[Vrh]
ivan512

PostPostano: ned ožu 23, 2014 10:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Očito da Niko nije bio na razini kad je tako uspio izgubit jer za njega znam da je vrlo kvalitetan igrač i kad nema Strah ili loš dan ubija sve redom...
Ne znam sada, možda mi se samo čini, ali rekao bih da ga je njegov bivši suigrač psyho drle prestigao jer se kod dečka stvarno vidi veliki napredak iz sezone u sezonu Klanja se Klanja se i ako tako nastavi, uskoro bi mogao igrati od 1-5 lige ako ga u međuvremenu ne obuzmu Cice ili neka Azdaja pa potpuno
Retaj Lud

Citat:
Došlo nam je da samo zbrišemo iz dvorane Trk i odemo na jednu hladnu pivicu Smoking
Ak ovak nastave budemo ih se odrekli Banned jer se Plankeri ne ponašaju tako Prenerazena banana

Vjerojatno vas je bila Brukica i došlo vam je da sredite Niku Visi Laughing
No bit će još loših dana, ali vjerujem isto tako da će biti još više dobrih dana i velikih pobjeda. Zato glava gore i u nove pobjede! Wink Amen
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: ned ožu 23, 2014 12:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Silvio Sklepic je igrao 9.ligu i tamo je imao vise pobjeda nego poraza tako da ovaj poraz uopce ne cudi jer Niko uopce ne trenira nego samo dolazi na tekme...
Ovo za 1.-5.ligu pod uskoro valjda misliš za10-ak godina ako ce se malo vise posvetit treningu i dic svoju igru na visu razinu
realno on ne bi sad mogao igrati ni 10.ligu a kakvo spominjanje od 1.-5. Pa tamo ljudi treniraju po 2-3sata dnevno(naravno ima i onih koji ne trenkaju ali igraju sokaz 30 godina ili su ozbiljno trenirali)
Niko krasno igra i mogao bi igrati 14.-15.ligu al vise od toga tesko trenutno...
[Vrh]
ivan512

PostPostano: ned ožu 23, 2014 12:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Realno, Niko je bolji igrač od Sklepića, samo što nije u treningu i nije mu bio dan... A ja sam pisao da Antuna da će uskoro (4-5 godina) ako tako nastavi napredovati moći igrati od 1. do 5. lige jer se on stvarno posvećuje pingiću i trenira jako puno, a što je još važnije, ima odlične učitelje i odlične sparing partnere te ide po svim turnirima gdje stiče veliko iskustvo. Kažem ti da njemu fali samo još iskustva, sigurnosti i naravno da posloži svoju igru do kraja i bit će mašina, a 4-5 godina je puno, možeš si sam izračunati koliko će treninga odraditi do tada i koliko će tekmi i turnira odigrati...
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: ned ožu 23, 2014 12:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Niko je sigurno talentiraniji od Sklepica to je sasvim drugo nesto jer da je bolji pobjedio bi ga onda bez obzira kakav mu je dan bio...
Da Antun puno trenira makar mi se i 4-5 godina cini premalo da bi dospio od 1.do 5.lige ljudi tamo dolaze nakon 20-ak godina treniranja tako da treba i vise za to...
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned ožu 23, 2014 1:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

DALTON1 (napisa):
realno on ne bi sad mogao igrati ni 10.ligu a kakvo spominjanje od 1.-5. Pa tamo ljudi treniraju po 2-3sata dnevno(naravno ima i onih koji ne trenkaju ali igraju sokaz 30 godina ili su ozbiljno trenirali)

Isuse daj razmisli ponovo. Facepalm
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Sljedeće
Stranica 6 / 15.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.