22.liga proljeće 2014.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
55

#161 Post Postao/la 55 »

Hebiga, Dinko :ne zna: ... bogme Vas je onda Ejla dobro počokljala! :lol: :lol:
Naime, ona i jeste imala pravo od Vas tražiti zapisnik da vidi postavu :top: , ali isto tako (i još više) Vi ste imali pravo zapisnik joj ne pokazati, tj. ne dati joj da vidi postavu Vaše ekipe. :E:

Za ubuduće Vam dajem savjet kako mislim da je najkorektnije postupati prema obijema ekipama: domaćin upiše svoju postavu, nakon toga obavijesti goste kako je redoslijed igranja domaće ekipe postavljen i zaveden u zapisnik, te da onda oni izdiktiraju i svoju postavu. :lux: :lux: :lux:

Ejli :s: :s: za potrolavanje. :vrag: :E:
ib
Site Admin
Kontakt:

#162 Post Postao/la ib »

Spin je napisao/la:Rezultat 5:3 za nas, Zlatko vodi 2:0 u setovima i 10:7 u trećem setu.
(ostaju dva meča - Zoki protiv travaša i par u kojem nismo bajni)
Ovdje je nešto krivo :mikroval: :OCD:
KileFZ6

#163 Post Postao/la KileFZ6 »

Cestitke kao prvo Sinni-u, kao drugo zao mi je zbog g.Dinka i njegovih decki sigurno ih je Krešo za zapisnikom dodatno zbunio i to je bila prevaga za pobjedu cini mi se :cry:

I kao trece molio bi postovanu i nadasve prijateljsku bracu Daltone da ne pretjeruju sutra da se slucajno ovdje na forumu ne bi nasle njihove explicitne slike koje se cuvaju kod glavnog tajnika Hucuka :B:

Zivjeli svima
Kristijan
Hucuk
srale7

#164 Post Postao/la srale7 »

dsimat11 je napisao/la:Moja isprika Čiviću glede, u svezi, tajnosti zapisnika. Na krivi put me navelo prošlogodišnje gostovanje PP Klinike kada je Ejla Grantverger tražila na uvid naš postav, pročitala naš sastav, te mi je tek nakon toga rekla svoj sastav. Stoga molim sve kritike takvog ponašanja uputiti Grantvergerici.
Dinko Šimatović, kapetan Ady Endre III.

Realno, Ejla je tako mogla trazit 500€ :lol:

Ako se dobro sjeećam, ona je pitala jel moze vidjet domaću postavu i vi ste joj (dobrovoljno) pokazali. Isto tako ste mogli ne pokazat.

Uglavnom, sve je rijeseno i za ubuduće se zna :top:
Izra
Kontakt:

#165 Post Postao/la Izra »

ejla stara sokaz iskusnjara :D
dalton david

#166 Post Postao/la dalton david »

haahahhahahahaha mislim da sutra u 7 imam nekakav pregled ili nesto slicno pa nemogu doc na mec
KileFZ6

#167 Post Postao/la KileFZ6 »

Eto vidis znao sam da je nesto, jos samo Hrvoje i Juraj nađu ispriku i to je to hehehhe :lol:
DALTON1

#168 Post Postao/la DALTON1 »

Kiki sutra dolazim nabrijan pa se pripremite :rofl:
Pale
Kontakt:

#169 Post Postao/la Pale »

Izra je napisao/la:ejla stara sokaz iskusnjara :D
Pošto je sudac , uvid u zapisnik prije meča je profesionalna deformacija :lol: :lol:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Spin
Kontakt:

#170 Post Postao/la Spin »

@ib - popravljeno ..

Najava idućeg kola;
ponedjeljak 18:00 gostujemo kod Šlipera.
DALTON1

#171 Post Postao/la DALTON1 »

Evo i druga pobjeda za redom je u dzepu. :top:
Mec je bio genijalan,u 1.planu je bila zagrebancija ono nije ni na trening licilo haha svaka cast decki. :s:
sto se igre tice: Juraj lagano trica i igra koliko mu treba.Pohvaljujem Vidica koji je odigrao odlican mec protiv Juraja.Par puta ga je zablokirao i uspio napasti,svaka cast :top:
David je odigrao vjerovatno najbolji mec ovog proljeca protiv Vidica...2 fiksa na Davidovu stranu i 3.set je bio formalnost.Protiv Kristijana solidno,ali mlako i rezultat takve igre se vidi na papiru.Dok je sa Dinom opušteno igrao.
Ja sam Dinu brzo rjesio jer sam bio jako nabrijan na igru i promašio sam samo 2 udarca u cijelom mecu(ne sjecam se da se to ikad desilo).S Gordanom prva 2 seta super i 3.se on raspucao i prilicno me je dobio.Onda drama u 4. vodim 10-8 i imam dvije serve(naravno ne iskorištavam to).Vida je poveo 11-10 i imao je balon koji mi je trebao zabit i on umjesto toga zabije sebi u mrezu i nakon toga njegov raspad i 14-12 za mene :cheer:
zadnji singl protiv Kristijana koji je ocito ovog proljeca odlucio postati 1.igrac svoje momcadi :s:
3-2 na jedvite jade(spasio sam 8-9 u 5.setu) mec je bio fantastican i mogao je otic na bilo ciju stranu jer smo obojica dali sve od sebe :lux:
I na kraju parovi 3-0 medutim svaki set smo gubili 2-3 razlike dok se decki nisu sami spetljali,ali igraju jako dobar par :cheer:
Ja sam jedini hrabro ostao na 3.poluvremenu s deckima iz Hucuka,sva sreca pa smo svi pametno odlucili otic kada je bilo vrijeme jer kasnije tko zna sta bi bilo :zivili:
Super tekma i super drustvo,cast mi je igrat sokaz u ovakvoj atmosferi :s: :s: :top:
DALTON1

#172 Post Postao/la DALTON1 »

Pon 31.3 Daltoni-Ericsson Nikola Tesla u 20:00 :s: :cheer:
KileFZ6

#173 Post Postao/la KileFZ6 »

Cestitke dragim prijateljima Daltonima na izvanrednoj igri i pobjedi, Kusta je bio odlican sparing partner a Davidu sam vratio stare dugove iz prosle sezone :B:

Decki odlicni kao i uvijek, predvidam 1 ili 2 mjesto u skupini.. :top:
ivan512

#174 Post Postao/la ivan512 »

Ne znam baš da će biti 1. mjesto, smatram da su ga Plankeri već osigurali :B: :zubo:
DALTON1

#175 Post Postao/la DALTON1 »

Da Plankeri nece ni boda prosut do kraja...šteta jer da sam ja Zvonka pobjedio sad bi mi imali glavnu rijec o tome tko ce biti 1. Ali ovako se moramo zadovoljit medu prvom trojkom ili cetvorkom sto je vise nego dovoljno :top:
KileFZ6

#176 Post Postao/la KileFZ6 »

Plankere nisam ni racunao, kad decki osvoje prvo mjesto deset liga iznad nas mislim da ce to onda bit pravi uspjeh i zadovoljstvo, mi lajbeki iz 22. nismo bas neki sparing partneri :rofl:
ivan512

#177 Post Postao/la ivan512 »

Moje prognoze su: 1. Plankeri i onda borba za 2. mjesto između Daltona, SINNI-a II i Amarene I.
KileFZ, haraju Plankeri i u 13. ligi, pogledaj si malo ;)
DALTON1

#178 Post Postao/la DALTON1 »

Ma daleko je za prognozu ali se vidi vec da ce Plankeri bit 1.
Mislim da ce se i Amarena 2. Grcevito borit za neko od ta tri mjesta koja vode u 18.ligu,a i u boljem su polozaju od Sinnia s obzirom da su ih pobjedili 6:4 u 1.kolu.
Za donji dom je izvjesno da ce Šliperi bit zadnji i da onda preostaje grcevita borba Hucuku,Agentima i Europaku da izbjegnu to predzadnje mjesto,a Ericsson Nikola Tesla, Ady Endre i Klinika ce mirno zavrsit u sredini tablice...
Izra
Kontakt:

#179 Post Postao/la Izra »

zasto se mistreaver jos nije ovdje javio? razocaran sam. :D
mistreaver

#180 Post Postao/la mistreaver »

Hmm sorry, bio sam zauzet matematičkim problemom;naime mučilo me je li zbroj tvojih poena u dva današnja meča s Tonkovićem bio dovoljan za jedan set, ilitiga jednak broju 11. Ali zapeo sam, možda mi ti možeš pomoći : 1+2+... (nastavi niz).
Ali dobro, ako ništa drugo nakon današnjeg dana postavlja se legitimno pitanje je li to najteži poraz uz ujedno i najveću razliku među sokaz ligama. Bilo bi zanimljivo kad bi netko "khm Bućo khm" kurtoazije radi počeo vodit statistiku o sličnim slučajevima.
I zanima me je također je li ovo najteži poraz prvog nositelja na nekom turniru. Ikad. Na cijelom svijetu. :B: :B: :B:
Tonči, riječ je tvoja.
If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov
Odgovorite