| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
LiChin
Pridružen/a: 24. 11. 2007. (20:49:51) Postovi: 143 Lokacija: North
|
Postano: pet svi 09, 2008 11:54 am Naslov
: Finale Doigravanja VECERNJI LIST - DONAT |
|
|
Mislim na uzvrat u Zagrebu...
Malo sumnjivo mi je sve to skupa izgledalo...
Mislim, da me se slucajno ne shvati krivo, ali, ruku na srce, Donat nije odigrao ni priblizno koliko je mogao. Dobro, prvi mec, ubijanje Zubcica je bilo jasno. Ali onda izidju Kolarek i Kinez, krene zagrijavanje, Kinez nije prebacio ni dvije loptice, okrene se sa bolnom grimasom na licu, ne moze se pomaknut , prvo zatrazi pauzu, onda legne na pod, gdje Karlovic preuzima ulogu fizioterapeuta. Ovaj kao da je vidio duha, a ne zove se profesionalni fizioterapeut koji je samo 10 min prije bio u dvorani. A finale prvenstva Hrvatske. I tako Karlovic nesto kao masira Kineza, ovaj pravi bolne grimase na licu, i nakon 15 min vraca se ovaj za stol.
Pocne mec, ubijanje Kineza u prvom setu , djeluje sve u redu, povede s 7:2 ili tako nesto, i onda odjednom stane.
Pocne bacati spinove kilometar od stola, na svaku Kolarekovu servu dize balone, Kolarek ispaljuje rakete na sve strane, i Kinez izgubi 3:1. Sjede, napravi neku tupu facu kao da mu je apsolutno svejedno, na kraju ni parove ne odigra. Svaka cast Kolareku na odlicnoj partiji , da ne bi bilo nesporazuma.
Karlovic isto na elemente super djeluje protiv Surbe, i onda podivlja i ne moze se smirit. Surba dobije 3:1. Al eto nek je i to ocekivano zavrsilo, naravno svaka cast Surbi na odlicnoj igri , opet kad se sve zbroji, Donat cijelo vrijeme djeluje izrazito neuvjerljivo. A prva utakmica u Zadru zavrsila 4:1 za Donat.
I tako ja dodjem, i kao nepristrani i objektivni promatrac zelim uzivati u pravom stolnom tenisu, ocekujuci dramu i odlicne meceve, kad tamo neka nategnuta atmosfera i ubijanje Zagreba koje objektivno nitko nije ocekivao. Cestitke Vecernjem na odlicnoj igri prije svega, da ne bi bilo nesporazuma, ali zar nisu svi ocekivali ako nista bar malo neizvjesnosti??

Zadnja promjena: LiChin; pon svi 12, 2008 6:52 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet svi 09, 2008 1:11 pm Naslov
: |
|
|
stvarno mi nije jasno sto je bilo s kinezom... a sto se tice karlovica, bilo bi cudno da odigra mec u kojem bar malo ne izgubi zivce.
sve skupa razocaranje, po mom misljenju cak se ni mali stipe zubcic zbog treme ili neceg treceg nije pokazao u pravom svijetlu. gledao sam prvu utakmicu u zadru i kinez je je bez vecih problema dobio i kolareka i zubcica, karlovic zubcica isto relativno lako ali najvece ubijanje je bilo u paru gdje zubcic i kolarek nisu nista mogli karlovicu i kinezu. jedina partija za vecernji bila je pobjeda surbeka nad stipom zubcicem. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
LiChin
|
Postano: pet svi 09, 2008 10:39 pm Naslov
|
|
| Izra (napisa): | | ali najvece ubijanje je bilo u paru gdje zubcic i kolarek nisu nista mogli karlovicu i kinezu. |
E pa zato mi i nije bilo jasno, zavrsio mec Kineza, covjek se obukao, poslije hoda, sve normalno, nije mi jasno da bar nisu probali odigrati s njim u paru. Nego umjesto toga gurnut mali Zubcic u par s Karlovicem, i onda normalno da nije bilo nikakve sanse. No dobro tada je vec bilo 3:0, a i znalo se da mali Zubcic mora odigrati jos jedan mec, tako da pobjeda Zagreba nije dosla u pitanje. Ali pristup cijelom mecu od samog pocetka i svih dogadjanja (od strane Donata) mi nije bio jasan.
Po meni bi prevaga mogla biti u parovima, a tu je Donat uvjerljivo jaci, prvo comb ljevak-desnjak, i plus penhold-shakehand.
Predvidjam pobjedu Donata u Zadru, osim ako se opet ne umijesaju neke cudne okolnosti...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon svi 12, 2008 3:55 pm Naslov
|
|
u zadru 4:0 za vecernji. umijesale su se neke cudne okolnosti.
kinez opet naglo dobio bolove i odmah nakon meca zbrisao na put, nemam pojma hoce li ga zadar opet vidjeti...
karlovic je bio hladne glave i cvrstih zivaca kao i uvijek pa se u jednom trenutku krenuo tuci s navijacima i navodno udario nekog klinca iz zagreba.
nisam bio tamo pa bih volio da mi netko detaljnije opise dogadjanja. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
LiChin
|
Postano: pon svi 12, 2008 6:50 pm Naslov
|
|
Ne mogu vjerovat...  _________________ Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned svi 18, 2008 3:30 pm Naslov
|
|
| ispravak netocnog navoda: nitko nije nikog udario, samo su nekog zaustavljali da tako nesto ne napravi |
|
| [Vrh]
|
|
 |
haba
|
Postano: uto svi 20, 2008 7:28 pm Naslov
|
|
O meču nebi baš puno jer neznam kakve su se igre igrale...
Žalosno je to da već godinama isti igrači rade probleme na meču u Zadru,te prođu nekažnjeni,a u Zagrebu šute i glume velike prijatelje...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: uto svi 20, 2008 9:29 pm Naslov
|
|
| haba (napisa): |
Žalosno je to da već godinama isti igrači rade probleme na meču u Zadru,te prođu nekažnjeni,a u Zagrebu šute i glume velike prijatelje...  |
Hmm pa ta 1. liga sve više vuče na sokaz  _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
haba
|
Postano: uto svi 20, 2008 9:53 pm Naslov
|
|
Ako već poznaš Dr. NEUBAUER onda ga pozdravi u moje ime jer se osobno poznajemo, pa smo čak i igrali službeni meč u kojem baš i nije briljirao.
Ali mu skidam kapu jer je majstor za svoje godine.
Nadam se da ću ga vidjeti na Europskom veteranskom u Poreču te uživati u njegovim čarolijama... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: uto svi 20, 2008 11:24 pm Naslov
|
|
| haba (napisa): | Ako već poznaš Dr. NEUBAUER onda ga pozdravi u moje ime jer se osobno poznajemo, pa smo čak i igrali službeni meč u kojem baš i nije briljirao.
Ali mu skidam kapu jer je majstor za svoje godine.
Nadam se da ću ga vidjeti na Europskom veteranskom u Poreču te uživati u njegovim čarolijama... |
Nažalost "Doktor" više nije moj prijatelj , zbog glupe depeše koja kaže da od 1. 8. 2008. većina njegovih guma neće biti važeća, ali nema veze ,kaj se mene tiće novi "Doktor" je u gradu a zove se TSP CURL P1R
Haba reci ti njemu kad ga vidiš u Poreču da ima jedan tip u Zagorju koji je navlekel brdo ljudi na njegove gume, mislim da bi mi trebal biti sponzor do kraja života
Baš mi je žal kaj nisam u mogučnosti skoknuti do Poreča da vidim njegov pingač u živo.
P.S. nek potpis ostane do 1. 08. do kad mu valjaju i gume  _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri svi 21, 2008 7:20 am Naslov
|
|
| mommo (napisa): |
zbog glupe depeše koja kaže da od 1. 8. 2008. većina njegovih guma neće biti važeća
P.S. nek potpis ostane do 1. 08. do kad mu valjaju i gume  |
samo mala ispravka: do 1.7 2008. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: sri svi 21, 2008 8:43 am Naslov
|
|
| rope (napisa): | | mommo (napisa): |
zbog glupe depeše koja kaže da od 1. 8. 2008. većina njegovih guma neće biti važeća
P.S. nek potpis ostane do 1. 08. do kad mu valjaju i gume  |
samo mala ispravka: do 1.7 2008. |
Ista kita, tak i tak do 1. 9. nebum videl reket za pingać, sad uzimam u ruke malo veći reket. _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|