Brod je napisao/la:Nego,priča se po gradu da se ipak odričeš svog kapetana!?
ma priča se i da sam proigrao...lažu, što da ti kažem...lažu, ne vjeruj svemu što čuješ...pa baš sam danas uočio da je većina igrala pingać dok su bili mali, dočim ga je moj kapetan igrao mlad...
samo da podsjetim da hstk juzna tresnjevka jos trazi ekipe da popunimo dvoranu.
ako vam dobro zvuci mogucnost neogranicenog igranja u bilo koje doba dana i noci (osim kad su tekme na sva 3 stola), druzenje i trening s ljudima iz svih liga, javite se.
Sretan Uskrs svim starim i novim članovima Južne Trešnjevke te potencijalnim novim s obzirom da još uvijek možemo primiti nekoliko ekipa .
Nadam se da Vam se sviđaju slike dvorane ...koje Tonči još nije postavio
Tonči
jos uvijek nam fali par ekipa da popunimo kapacitete, pa cu citirati wolfa:
wolf je napisao/la:Prvenstveno tražimo ljude koji se mogu uklopiti u ovu našu "družbu" potpuno neovisno o ligi koju igraju ili trenutačnom stupnju umješnosti baratanja reketom i ping pong lopticom.
Dakle, ako ste bolji od nas , dobrodošli ste , naučiti ćemo nešto od vas.
Ako ste slabiji od nas , vjerujte nećete dugo , ovo je dvorana u kojoj se napreduje brže nego igdje drugdje .
Važno je još samo napomenuti , za one koji neznaju , totalno smo neprofitabilni i sve što radimo , radimo samo za sve nas zajedno.
Za sve ostale informacije nazovite mene na tel. 098/234-624 ili Broda na 091/4566-771