domači teren je definitivno ..... puno
nakon dvije domaČe runde, idemo u goste, a nakon toga - HVIDRA! I to doma. Imamo nekakav dug prema dečkima, pa da odmah pitam:
kaj pijete?
Još mi je u sjećanju ugodno druženje nakon, zato.
Vanja je došel zmučen od dnevnih aktivnosti, sad je očito u boljoj formi.
Veselim se tekmi!
pilimo ponedjeljkom i četvrtkom u Gajnicama (niceGaj ) i to bumo probali opravdati za vrijeme i nakon, narafski
Bilo je zaista napeto.
Naravno sudeći po zapisniku. Ja na žalost osim što nisam igrao nisam ni gledao jer sam imao nekih obaveza.
A i veliko pitanje je da li bi bilo mjesta u gledalištu za mene s obzirom na veliki broj navijača koji su čak iz Dubrave došli do Črnomerca.
Da, stvarno je bilo napeto. Odličan meč u kojem smo zadovoljni s krajnjim rezultatom. Napeto do kraja. Ako sam dobro brojao, čak 12 setova završilo u fixu. Par je bio posebna priča. HVIDRA je imala 2-0 u setovima i jedno 3 ili 4 meč lopte, no tada smo sreću (a i prasice) privoljeli na svoju stranu Još jednom potvrđujem, dečki iz HVIDRE su odlična ekipa i uvijek se rado družimo. Jedino razočarenje nam je priuštio Saša koji se nije pojavio na tekmi, iako ga je, usprkos prepunoj dvorani, čekalo mjesto u VIP loži. Zato smo mu ostavili veliki račun na šanku koji treba podmiriti
sam da znate:
neću biti prijatelj sa onima koji očekuju da sa tekom jedem nešto sa oznakom "light", misle da je meso u mojoj ishrani suvišno i kreme rade od margarina!
i - narafski - oni koji mi nedaju maznuti brljicu dok igram pingač!
Dom Medveščak ima ozbiljnu namjeru da bude među prve tri ekipe
Frendovi s Bukovca se još i dobro drže s obzirom da su odigrali s tri prvoplasirane ekipe.
Studio Thalia je potonula. Igraju na parove razbrojse. Jedna sezona za zaborav, jedna odlična, onda opet jedna za zaborav,... Ova ima sve karakteristike da se zaboravi. Šteta jer Lojen igra jako dobro. Na turniru u Prečkom sam poene protiv njega mogao izbrojati na prste.
Prošlosezonska receptura više ne vrijedi - Baniću njegovo kao i parovi, a pobjediti ostalu dvojicu. E pa neće moći Sever i Đini imaju drugačije planove.
nema tu slabih ekipa
samo je pitanje kak se bažul posloži
osim par igrača, svi ostali spadaju u kategoriju da svaki može dobiti prvog ali i izgubiti od zadnjeg.
super! uvijek igraš!