NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

12. liga, proljeće 2014.
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mirus

PostPostano: sub ožu 22, 2014 9:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

jozhica, vidimo se u punom sastavu.
Smile ona tekma nas je spasila od ispadanja, zato smo puno popili.
secam se dobro, izgubil sam se po bregima, jedva sam nasel teren.
ajd, vidimo se.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: uto tra 01, 2014 10:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Odličan je bio večeras meč u Vjesniku!
Elektra - Jablanovec

Jedino zapisnik može predočiti dramu na terenu Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
wolf

PostPostano: sri tra 02, 2014 8:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sabljić 3 , Škripelj 2 a Mikuš 0 ... Misli Misli Misli tu nekaj ne štima Pojma nemam
trnac

PostPostano: sri tra 02, 2014 8:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da si bio na tekmi vidio bi Zubo

Mi smo povremeno prekidali pinganje kako bi pogledali završetak nekih setova.
[Vrh]
japanac

PostPostano: sri tra 02, 2014 9:42 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Je Wolfi , loš dan za Mikuša . Nikako nije mogao nametnuti svoju igru . Masu loptica ,za njega zicera , gurao ili bacao van stola . Za razliku od njega Sabljić u elementu , do zla boga neugodan , tekma protiv Sanimira na rubu živaca . Mislim da je Sanimir preživio i moždani i srčani udar ( nakon hrpe prasica) Zubo
Sve u svemu teška tekma i mentalno i fizički , protivnici svi materijalisti i u pravilu svaki poen tek nakon 5 ili više razmjena udaraca . Ne ponovilo se !
[Vrh]
55

PostPostano: sri tra 02, 2014 12:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čokljavci jedni Retaj , kukala vam majka! Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
japanac

PostPostano: sri tra 02, 2014 12:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nisu svi , gle ovak :

Jablanovec becks Retaj Retaj Retaj vs Elektra Smile Smile i jedan Retaj

Nek se zna Beljenje
[Vrh]
55

PostPostano: sri tra 02, 2014 4:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Laughing Laughing Laughing ... Guardiola, to znači da su dvije trećine utakmice sačinjavali čokljavci, tj. baš svaki odigrani meč je bio Retaj čokljomeč! Zubo
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri tra 02, 2014 5:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da si ih vidio nakon meča! Kao da idu sa teške robije Zubo Japanac nije mogao gledat partije na miru pa je zauzeo stratešku poziciju na ulazu u hodniku gdje je s pristojne razdaljine virkao patnju suigrača In love

Moram mu priznati da je smireniji od mene, ja često nemrem ni virkat nego pobjegnem skroz u hodnik Brukica

Sčokljali su i dušu i tijelo Laughing
[Vrh]
mirus

PostPostano: pet tra 04, 2014 7:30 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Odra vs Ante Starčević 6:4
Napeto do zadnjeg boda. Par odlučio.
Treće poluvrijeme do pol 2 ujutro. Nismo normalni.
Glava me boli.
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet tra 25, 2014 8:01 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

STK Elektra Thumbs up
[Vrh]
mirus

PostPostano: pet tra 25, 2014 11:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Svaka cast elektra. Malo ste ih otrijeznili. Sad budu eci peci neceri motivirani protiv tvza. :-)
[Vrh]
japanac

PostPostano: pet tra 25, 2014 11:12 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala Dražene Thumbs up Bio je naš dan , baš nas je išlo . Već se davno nisam tak osjećao u pingu , kao riba u vodi . Protivnici poznati , kvalitetni ali i oni šokirani vodstvom od 3 : 0 , pogotovo nakon velike pobjede protiv Odre u gostima ( svaka čast) . Izgleda da u ligi svaki može pobjediti svakoga odnosno izgubiti od svakoga . Zadnja tri kola super zanimljiva a za Elektru se zna , ubacujemo u forsaž . Sretno svima Cheer
[Vrh]
japanac

PostPostano: pet svi 09, 2014 10:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Rekli bi neki , nema do 12. lige niš boljeg ! Zadnja dva kola čak 6 ( slovima šest) derbija, kud ćeš bolje . Cijela sezona rješava se u zadnjim tekmama , ne pamtim da sam ovak nekaj vidil do sada . Favoriti ? Niš se ne zna !
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet svi 09, 2014 12:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Po stanju na tablici, u zadnje dvije tekme imate najjače protivnike, ali koliko mogu procjeniti imate i šanse za osvojiti bodove.
[Vrh]
jimmy

PostPostano: sri svi 21, 2014 9:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kad neće nitko onda mora uža obitelj i prijatelj momčadi. Velike čestitke ekipi TVZ na izborenoj pobjedi i 1 mjestu u 12 ligi. Sretno u 8 ligi Thumbs up Cheer Cheer Cheer
[Vrh]
japanac

PostPostano: sri svi 21, 2014 9:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nije baš tak Jimmy , tek sam sada otvorio www sokaza i vidio ( za mene očekivani) rezultat . Poznavajući TZV od prije dečki su zaista najbolji i zaslužili prvo mjesto .Stoga čestitke i držte se među velikim ribama Thumbs up
Mi u petak kontra Odre , budemo im pokušali uzeti nekaj bodova da baš ne budu drugi Zubo Osobno , ipak bi želio više revanš sa Plinarom na našem terenu .
Kako smo osigurali prolaz u 10 . ligu , s obzirom na kiks Eci peci nec-a ( mada ni HŽ nije lagan zalogaj) treba završiti sezonu sa pobjedom , baš si guštam .
[Vrh]
55

PostPostano: uto lip 03, 2014 11:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dobri i poštovani moji svi Klanja se ,

Sezona je završila pa bih samo napravio kratki pregled postignutih (ne)uspjeha u odigranoj 12. ligi.

Prvo čestitam od srca ekipi TVZ-a na osvajanju 1. mjesta Prvak , to je svakako bilo prema mojim očekivanjima, iako su me neki njihovi rezultati znali i neugodno iznenaditi Eeeek! , potajno sam navijao za njih jer su krasni i pristojni mladići, obožavaju pingać, a kako sam nešto sitno i ja osobno zaslužan/kriv za nastajanje te ekipe satisfakcija mi je još puno veća! Juhuu
Momci su pokazali što je prava vrijednost kolektivne kvalitete i timskog duha; u pojedinačnom poretku igrača u ligi njih trojica zauzimaju 5., 10. i 12. mjesto, ali to je dovoljno za osvojiti ligu! Beljenje
Slijedeće sezone oni će igrati u 8. ligi (skupa sa mnom Horor ), nadam se da ćemo se stojički držati protiv njih. Mirko

Gradska plinara me iznimno ugodno iznenadila osvajanjem 2. mjesta, no nisam znao da je mladi majstor Karažija toliko svestran i opasan igrač Clint , upoznao sam se s njime na Vodovodu i mogu vam reći da je još pet puta bolji čovjek nego što je igrač Klanja se Klanja se , redovito mi šalje rezultate s opisom meča, slika i prilika momaka koji kvalitetom u svakom pogledu obogaćuju SOKAZ! Thumbs up

Odra Mazunovi je osvojila 3. mjesto, s obzirom na konkurenciju sasvim u redu, iskreno čestitam dečkima i želim im da ostanu na okupu i nastave se probijati ka vrhu ščokljaza! ROFL ROFL

U pojedinačnom poretku gužva rijetko viđena, što zorno govori o izjednačenosti i visokoj kvaliteti igrača u ligi! Klanja se Klanja se Klanja se

Svaka čast Damiru Điviću na 1. mjestu! Cheer Juhuu Thumbs up Ima Damir konstantu, već je sezonama je u samom vrhu liga u kojima igra, ovo mu je slatka nagrada za kontinuitet igara koje prikazuje zadnjih sezona, za nastupe na turnirima, mislim da je zaslužio ponijeti ovu sjajnu titulu. Clint

Već spomenuti mladi majstor Karažija osvojio je 2. mjesto s identičnim skorom pobjeda i poraza kao i Damir Đivić, no izgubio je u međusobnom duelu pa je zato drugi... kao i ja prošle sezone od Mire Glagolića... Vrag Evil

Kruno Guvo je konačno odigrao sezonu u kojoj nije istukao skoro sve s vrha i izgubio puno tekmi od igrača iz sredine i donjeg dijela poretka pa je tako s konstantnijim igrama zasluženo osvojio 3. mjesto, iako opet... potukao je gotovo cijeli vrh lige, a poraze nakupio od bitno slabije rangiranih od sebe... ma trabunjam već i govorim svašta. Bla bla Zvrko Pojma nemam , dosta toga više! Tisina Amen

U igri parova nagrada se dodjeljuje samo za 1. mjesto, a dobit će je Oderci koji su izgubili samo dva meča u paru! Thumbs up

Čestitam i svima koje nisam spomenuo gore, tko nije zadovoljan plasmanom neka više trenira Box Macevanje Pingic , sigurno će onda biti i nešto više slavlja! Grouphug

Sretno i lijep pozdrav! Thumbs up Mah mah Leti
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.