rezultati nam se poboljšavaju kako mi članovi ekipe prebacuju igru na brljotronic! Konkretno jučer je Siniša dobivao 0:2, nakon prvog "šusa" je dobio set, a nakon drugog je samo nastavio pobjednički niz za 3:2! : ))))
znaš za ono: za lagan hod i sjaj u očima koristite kozmetiku Badel! brljica je zakon!
samo opušteno
Istina da nas najteže tekme tek čekaju pa je ovo možda i malo nestvarna situacija. Između tih je i ona kojoj se silno veselim sa Hvidrom slijedeći tjedan i to doma!
hehe moj kramp(ovi) - baš mi je jučer došel još jedan. drvo za trening djece, 68grama sa ugrađenom bremzom, prištevi sad već standardno: milky way aero 955 i od njih se neko vrijeme nebum odvajal! ich liebe prishtewi!
U večerašnjoj zanimljivoj utakmici Boanergesi su još jednom prekinuli niz pobjeda favorita lige. Završni rezultat 5-5 Sever i Banić po 2-cu+par. Za nas, bod ko kuća. Istina vodili smo 4-3 ali i gubili 4-5. Mi zadovoljni. PS. Poruke su više nego jasne:1. Protiv Bonargesa nitko ne može unaprijed upisati bodove jer gubimo rijetko 2. Pobjeđujemo još rjeđe
Ove ste sezone ozbiljno počeli po Xićima.
Nama je išlo slično jedne sezone - imali smo 5 ili čak 6 X-a i na kraju jedva opstali. Mislim da je taj bogec od boda nepravedan. Nepravedno mali. Zakidajuć. Već sam to pitanje potegnuo tada i ponovo bi sada. 4-2 bodovanje bi svakako bilo pravednije.
Ili neka uvedu ono sa 11 metara!
čestitke Boanergesima na X protiv vodećih, no trebate ući u seriju pobjeda da ulovite barem 6o mjesto i prelazak u 14. ljigu u kojoj po kvaliteti pripadate...
baš bi bilo dobro da se družimo sljedeće sezone... zato ubacujte Boanergesi u višu brzinu... pratimo i ostale ekipe, recimo da navijamo i za ORA 61-67, Bukovac II... da završe s nama na jesen...
i moram dodati kako i Hvidra svakako spada u ovu grupu, što znači da ćemo sa zahvalnošću prihvatiti njihovu (već današnju ) korekciju igre kojom bi nas napustili