SOKAZ forum
7.liga proljeće 2008
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Evo upravo mi javljaju da je završilo 5:5
Pa, eto, da prvi čestitam svojoj ekipi na zasluženom prvom mjestu, stvarno svaka čast!!! Bilo je gusto do samog kraja, ali eto, uspjeli su!!!

Pehar svakako ide u Utrine...
A drugoplasiranim, našim žestokim protivnicima, čestitke, borili ste se do samog kraja! Nadam se da se za koju sezonu opet vidimo u 3, 4 ili 5 ligi...
Pa, eto, da prvi čestitam svojoj ekipi na zasluženom prvom mjestu, stvarno svaka čast!!! Bilo je gusto do samog kraja, ali eto, uspjeli su!!!
Pehar svakako ide u Utrine...
A drugoplasiranim, našim žestokim protivnicima, čestitke, borili ste se do samog kraja! Nadam se da se za koju sezonu opet vidimo u 3, 4 ili 5 ligi...
Moover, kuća stara 
Divan derbi je bio
i mislim da će mi je ovo u cjelini najupečatljivija utakmica u životu.
I to bez obzira na rezultat, koji je komotno mogao biti bilo što u intervalu od 3:7 do 7:3. Na našu sreću ovaj put je prikson Grćo pokrio moje vjerojatno najslabije izdanje ove sezone.
Poena bilo izvrsnih, petih setova na bacanje, preokretalo se mečeve, prasičarilo se, bivalo se isprasičareno, spinovi su sijevali brzinom da ih niti igrači niti sudac (
) nisu mogli pratiti očima..
Popratni dekor fantastičan
i najbolji ikad definitivno, navijači i navijačice divni simpatični i beskrajno korektni, naši budući nasljednici prepreprepreprekrasni
- Indiana Jones Mihael
i mala mudrica Josipa 
Utrine moje drage hvala vam na transparentu, stekli ste navijača za cijeli život
(a ko da ga i do sad niste imali
)
Najbolji ste na svijetu.
i moramo trenirat skupa za izazove koji naš čekaju ješčuo? 
I to bez obzira na rezultat, koji je komotno mogao biti bilo što u intervalu od 3:7 do 7:3. Na našu sreću ovaj put je prikson Grćo pokrio moje vjerojatno najslabije izdanje ove sezone.
Poena bilo izvrsnih, petih setova na bacanje, preokretalo se mečeve, prasičarilo se, bivalo se isprasičareno, spinovi su sijevali brzinom da ih niti igrači niti sudac (
Popratni dekor fantastičan
Utrine moje drage hvala vam na transparentu, stekli ste navijača za cijeli život
Najbolji ste na svijetu.
cestitke na zasluzenom prvom mjestu i od mene, moglo je otici i na vasu i na nasu stranu ali mislim da je 5:5 najrealniji rezultat jer se pokazalo da su nam ekipe dosta izjednacene i partije su bile odlicne
nadam se da se vidimo na treningu
a vi nemojte da vas isprase iz tih visih liga jer mi stizemo
nadam se da se vidimo na treningu
a vi nemojte da vas isprase iz tih visih liga jer mi stizemo
Kako vidim, svi ste pobjednici, malko mi je zao kaj utrine nisu napraviile taj iskorak, al bit ce jos prilike. Najjači topik foruma ! Zelim destinacijama takav uspjeh i dalje, a utrinama još i bolji da i dalje imamo aktivne forume i zanimljive lige. Bilo je uživancija pratiti ovu ligu. Još jednom, hvala vam
- masterinsider
- Kontakt: