7.liga proljeće 2008

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Moover

#121 Post Postao/la Moover »

tekma je upravo u tijeku i vrlo je napeto... :pingic:
:biggun: :rlaunch:
Moover, kuća stara :)
rope

#122 Post Postao/la rope »

Moover je napisao/la:tekma je upravo u tijeku i vrlo je napeto... :pingic:
:biggun: :rlaunch:
moj navijač je izdržao do trećeg seta četvrtog meča (Grčić - Gregov 1:1) pa smo krenuli na spavanje...
rope

#123 Post Postao/la rope »

a najbolje od svega je to što kreće ZAGI PING i stolovi za stolni tenis su postavljeni u sve tri dvorane doma sportova... Trebali su tražit Bilića da susret nastave u Ledenoj dvorani.....

KAKAV BI TO DERBI BIO BEZ TRANSPARENATA
Moover

#124 Post Postao/la Moover »

svaka čast na transparentima. Navijači su stvarno bili za čistu desetku!!! :top:
Moover

#125 Post Postao/la Moover »

Evo upravo mi javljaju da je završilo 5:5

Pa, eto, da prvi čestitam svojoj ekipi na zasluženom prvom mjestu, stvarno svaka čast!!! Bilo je gusto do samog kraja, ali eto, uspjeli su!!!

:s: :cheer: :lux: :top: :grouphug: :potrckanko: :cestitamo: :grli: :banana: :skace: :woohoo: :cice: :prvak: :frajer:

Pehar svakako ide u Utrine... :)

A drugoplasiranim, našim žestokim protivnicima, čestitke, borili ste se do samog kraja! Nadam se da se za koju sezonu opet vidimo u 3, 4 ili 5 ligi... :top:
Izra
Kontakt:

#126 Post Postao/la Izra »

ne mogu opisivati preumoran sam.. bilo je napeto do samog kraja, od 19:30 do 23:00 igrale su se odlicne partije.
ČUPKO

#127 Post Postao/la ČUPKO »

čestitke destinacijama na osvojenom prvom mjestu :prvak: ali dva peharčeka idu u UTRINE(tekma je bila neizvjesna do samoga kraja)
ib
Site Admin
Kontakt:

#128 Post Postao/la ib »

Divan derbi je bio :lux: i mislim da će mi je ovo u cjelini najupečatljivija utakmica u životu.

I to bez obzira na rezultat, koji je komotno mogao biti bilo što u intervalu od 3:7 do 7:3. Na našu sreću ovaj put je prikson Grćo pokrio moje vjerojatno najslabije izdanje ove sezone. :O:

Poena bilo izvrsnih, petih setova na bacanje, preokretalo se mečeve, prasičarilo se, bivalo se isprasičareno, spinovi su sijevali brzinom da ih niti igrači niti sudac ( :bonk:) nisu mogli pratiti očima..

Popratni dekor fantastičan :s: i najbolji ikad definitivno, navijači i navijačice divni simpatični i beskrajno korektni, naši budući nasljednici prepreprepreprekrasni :cerek: - Indiana Jones Mihael :cerek: i mala mudrica Josipa :cerek:

Utrine moje drage hvala vam na transparentu, stekli ste navijača za cijeli život :top: (a ko da ga i do sad niste imali :O: )
Najbolji ste na svijetu. :grouphug: i moramo trenirat skupa za izazove koji naš čekaju ješčuo? :azdaja:
Izra
Kontakt:

#129 Post Postao/la Izra »

cestitke na zasluzenom prvom mjestu i od mene, moglo je otici i na vasu i na nasu stranu ali mislim da je 5:5 najrealniji rezultat jer se pokazalo da su nam ekipe dosta izjednacene i partije su bile odlicne :top:

nadam se da se vidimo na treningu :pingic:

a vi nemojte da vas isprase iz tih visih liga jer mi stizemo :lux:
zoko007

#130 Post Postao/la zoko007 »

Moje iskrene cestitke :lux: :lux: :woohoo: :tulum: :tulum: :pobjeda: :pobjeda: :jumping: :jumping: :pivo: :rofl: :rofl: pa se nadam da se svi osjecaju ko pobjednici, tim vise kad su to tici iz istog dvorista :top: :top: :lux: Nadam se da se danas vidimo na festi :cheer: :cheer: :cheer:
rope

#131 Post Postao/la rope »

Kako vidim, svi ste pobjednici, malko mi je zao kaj utrine nisu napraviile taj iskorak, al bit ce jos prilike. Najjači topik foruma ! Zelim destinacijama takav uspjeh i dalje, a utrinama još i bolji da i dalje imamo aktivne forume i zanimljive lige. Bilo je uživancija pratiti ovu ligu. Još jednom, hvala vam
masterinsider
Kontakt:

#132 Post Postao/la masterinsider »

Čestitke prvaku i od Škofine :top:
ib
Site Admin
Kontakt:

#133 Post Postao/la ib »

Hvala rope i mommo, čestitke obojici na uvjerljivim osvajanjima svojih liga :cestitamo: :s:

I da, tužno je što više nismo s Utrinama u istom topiku :(
Al koga briga spemaće se okolo! :lux: :usama:
ČUPKO

#134 Post Postao/la ČUPKO »

ib :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: od UTRNA
Odgovorite