| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Izra
|
Postano: pet tra 11, 2014 9:08 pm Naslov
: |
|
|
| mistreaver (napisa): | Kamo sreće, ti ćeš me fino poštopati u grupi i onda lijepo stignem na finale playoffa u Dom Sportova. Jel dogovoreno?  |
pa u tom scenariju valjda ja prolazim grupu i ne stizem u dom sportova.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet tra 11, 2014 9:14 pm Naslov
|
|
| cvijo (napisa): | Evo mi opet Pere u grupi  |
Nije nemoguće...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet tra 11, 2014 11:02 pm Naslov
|
|
| Izra (napisa): | pa u tom scenariju valjda ja prolazim grupu i ne stizem u dom sportova.  |
Čovjek se stvarno zapita jesi gori u kombinatorici ili ovom drugom.
EDIT: A skupa smo zakinuti u hrvatskom napisao je "lijepo stignem na finale". |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: sub tra 12, 2014 7:41 am Naslov
|
|
| sux (napisa): | Kaj Drazen nije vise clan Odre  |
naravno da je ali je ozlijeđen.htjedoh reći da je knjiga opet spala na dva slova.
naravno da je i josip petrovic clan ekipe ali je na nogometu ozlijedio koljeno i nemoze igrat. i tako od pet igraca dva pokusavaju igrat. _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sub tra 12, 2014 12:09 pm Naslov
|
|
Ima par rezultalta i to, pokušat ću bit ažuran.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sub tra 12, 2014 6:25 pm Naslov
|
|
Petre svak čast  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: sub tra 12, 2014 7:37 pm Naslov
|
|
Samo bih htio napisat da mi je zao sto sam se u mecu s viktorom ponasao ko razmazena zvjezdica i time na neki nacin umanjivao njegovu potpuno zasluzenu pobjedu. Sad kad sam smirio dojmove mi je jasno da nema opravdanja za raspucavanje loptica iblupanje reketom u arenu i opcenito za svu nervozu prikazanu u tom mecu.
Inace, odlican turnir, cestitke osvajacima. Zivili. _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub tra 12, 2014 8:22 pm Naslov
|
|
| mistreaver (napisa): | Samo bih htio napisat da mi je zao sto sam se u mecu s viktorom ponasao ko razmazena zvjezdica i time na neki nacin umanjivao njegovu potpuno zasluzenu pobjedu. Sad kad sam smirio dojmove mi je jasno da nema opravdanja za raspucavanje loptica iblupanje reketom u arenu i opcenito za svu nervozu prikazanu u tom mecu.
Inace, odlican turnir, cestitke osvajacima. Zivili. |
Nemoj biti tako kritičan prema sebi.
Recimo, primjetio sam da kada si sudio jedan meč u svojoj skupini, u više navrata si krasno, smireno i autoritativno (s odlično odabranom jačinom glasa) viknuo STOP kada je ušla loptica iz susjedne arene i takvim vrhunskim suđenjem si smirujuče djelovao na igrače.
Turnir je bil krasan...Tomaca Zovko je jednostavno ponizio i posramio dosada neprikosnovenog Ledenka Pongraca u modnim kreacijama jer je praktički u svakom meču istrčavao za stol u novoj kreaciji (pod prozirnom isprikom da ga bole leđa i da mora imati suhu odjeću na sebi), a išao je u takve detalje da mu se i boja žniranaca na tenisicama poklapala s bojom majce.Inače, molbe organizatora prema igračima da na turniru ne igraju s tuniranim gumama su urodile plodom, pa je recimo Ledeni svoje gume čistio s krpicom koju je umakao u Coca Colu, u kafiću ispred dvorane
A šta reći na meč Cvitković-Šunjić u kojem je Cvitković vodio 11-9, 11-6, 8-0 (osam-nula) i naravno izgubio 11-9, 11-6, 8-11, 4-11, 6-11 nevjerojatno...  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; ned tra 13, 2014 6:14 pm; ukupno mijenjano 4 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sub tra 12, 2014 8:25 pm Naslov
|
|
konacno da odem na turnir na kojem je Guga i ni ne znam da je tamo.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sub tra 12, 2014 8:29 pm Naslov
|
|
a on je inace sramezljiv u zivo...
kad dodje doma za komp, odjednom se raspojasa...  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sub tra 12, 2014 8:38 pm Naslov
|
|
| Izra (napisa): | konacno da odem na turnir na kojem je Guga i ni ne znam da je tamo.  |
Jako ti je slićan vjekoslavu nemecu,,, konstrukcijskii, ima fudbalerku i zavezanu maramu oko vrata. Danas je imao na sebi yassa gaćice crvene sa bijelom prugom , i rozu majcu bez rukavq simod za zagijem na prsima. Čudi me da ga nisi primjetil. Da i na nogama je imal bjele startasice. Za ručnik nisam siguran pa nebum baljezgal. Drag dečko  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
cvijo
|
Postano: sub tra 12, 2014 9:27 pm Naslov
|
|
| Guga (napisa): |
A šta reći na meč Cvitković-Šunjić u kojem je Cvitković vodio 11-9, 11-6, 8-0 (osam-nula) i naravno izgubio 11-9, 11-6, 8-1, 4-11, 6-11 nevjerojatno...  |
Jednostavno nije bio moj dan. Ni sa Šunjićem, ni sa Kavurom. Jedina svijetla točka je kaj sam imao čast odigrati meč sa legendarnim Gugom  _________________ Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub tra 12, 2014 10:55 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | a on je inace sramezljiv u zivo...
kad dodje doma za komp, odjednom se raspojasa...  |
Jebi ga, tamo skupljam informacije.
Pa te sirove inpute preoblikujem u jedno pitko i nedužno, lagano štivo za prije spavanja  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub tra 12, 2014 11:18 pm Naslov
|
|
| mistreaver (napisa): | | Samo sam htio napisati da mi je žao što sam se u meču s Viktorom ponašao kao razmažena zvjezdica i time na neki način umanjio njegovu potpuno zasluženu pobjedu. Sada, kada sam smirio dojmove, jasno mi je da nema opravdanja za raspucavanje loptica i lupanje reketom u arenu. |
Taj meč bi mogao dobiti ime po onom starom poznatom filmu :
"Viktor i Viktorija"
Pošto nakon svakog tvog turnira slijedi tvoja javna isprika na forumu, to već poprima oblik tradicije...
Znamo tko je Viktor, a pogodi tko si ti u naslovu
Razmažen jesi, ali to očito znači i da te mama i tata jako vole i uvijek su ti kupovali sve autiče i igračke koje si htio...a Stanetu-Loši i meni si drag pa nam je čak i simpatično to tvoje divljanje.
Uglavnom, možeš se učlaniti u dječji zbor zbor "Zvjezdice" (bio bi vodeći vokal)
Ne brini, proči će te to...već za jedno 20-25 godina hehe, a inače se to zove i pubertet.
Inače, moram spomenuti i Miličića od kojeg sam izgubio 2-3 u utješnom koji ima fascinantan, ali učinkovit stil igre, koji bi mogao nazvati "blok-brisač" (neviđen na ovim prostorima ) i nevjerojatno me podsječa na brisač stakla na starom modelu Mercedesa (samo je jedan brisač) pa sam bio kao hipnotiziran
Svi koji su ga vidjeli kako igra ili igrali protiv njega, znaju o čemu pričam.
Ušao je u finale utješnog turnira, ali ne mogu otvoriti rezultate pa me interesira dali je osvojio utješni turnir ?
U svakom slučaju, čestitke na rezultatu... _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; ned tra 13, 2014 6:11 pm; ukupno mijenjano 3 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sub tra 12, 2014 11:25 pm Naslov
|
|
Je, osvojio je!
A Gugu normalno da ne moš vidjet na turniru kad je sve manji i manji! Gukson, kolko si kalao, jedno 20 kila otkad smo te prvi put vidjeli? Kako to radiš?
A Vjeko je najaći s ovim svojim ispričavanjem i meni se došao ispričat radi nečega nakon šta me napljuskao.
EDIT: Sad sam se sjetio - lik zapravo ima jednu pametnu stvar za ispričat se za. A to je set na nuli.
Idem sad dodat ove preko sedamdeset, nekim čudom nitko nije skužio da njihova grupa fali.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub tra 12, 2014 11:43 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | A Gugu normalno da ne moš vidjet na turniru kad je sve manji i manji! Gukson, kolko si kalao, jedno 20 kila otkad smo te prvi put vidjeli?
Idem sad dodat ove preko sedamdeset, nekim čudom nitko nije skužio da njihova grupa fali.  |
Nisam baš 20, i još imam daleki put do poprimanja normalnog, ljudskog obličja jer sam trenutno ipak bliže izgledu onog žutog čovječuljka za Michelin gume
Zadnji puta sam normalno izgledao 1999. kada sam imao točno 25 kila manje nego sada i bio sam "brz ko struja"
Za ove preko sedamdeset, normalno da nitko nije primjetio, jer čudno ali istinito, ima vrlo malo navijača koji prate tu kategoriju pošto su u največem broju u staračkim domovima i moraju već u 20 sati pojesti obavezan puding za večeru, ugasiti svjetla i na spavanac...
Serem malo, jer im se ustvari divim.
Jednostavno mi je veliki upitnik iznad glave koliko će se igrača od nas moći još baviti stolnim tenisom kada dođemo u te godine
Ajde, možda neki i hoće, na primjer moj frend Trnski koji je i danas u meču protiv Wolfa pokazao zavidan rad nogu dostojan profesionalnog plesača Kazačoka.
Kao i obično bil je više u zraku nego na zemlji, pa bi ga osim Nježna Panda mogli zvati i "leteča tvrđava B52"  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: ned tra 13, 2014 12:17 am Naslov
|
|
Jel'da mi dobro ide skakutanje?
Sada kada sam savladao poskakivanje možda naučim i ostalo
BTW, Murvaj me bacio u depru, morao sam pod hitno otići na tretman na Gredice kod dr. Ante.
Šteta Guga što si odmah u prvom kolu naletio na osvajača utješnog dijela. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: ned tra 13, 2014 2:00 pm Naslov
|
|
Pozdravljam ovim putem Vedrana Maljkovica definitivno najsimpaticnija osoba koju sam upoznao u kratkoj sokaz "karijeri".Hvala na savjetima i popustanju u igri da se mogu i ja pohvalit da sam uzeo set drugoligasu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: ned tra 13, 2014 7:51 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): |
EDIT: Sad sam se sjetio - lik zapravo ima jednu pametnu stvar za ispričat se za. A to je set na nuli.
|
Nije, stvar je u tome što mi je dosta stalo (vjerojatno i previše) i onda kad osjetim da u meču ne odigram ono što znam, pogotovo zbog glave počnem to kompenzirati neprikladnim ponašanjem. I bude mi neugodno odmah poslije meča. Pogotovo protiv Viktora, koji je pravi sportaš i vjerojatno najkorektniji igrač s kojim sam imao prilike igrati.
I Guga pretpostavljam da me tvoj komentar više ide zato jer ti govorim da ne pričaš za vrijeme mojih mečeva, osobno me to užasno smeta, u SOKAZU općenito fali neke ozbiljnije stolnoteniske atmosfere, mislim da je to minimum koji mogu tražiti i nema nikakve veze s "pubertetom".
I ovo Bućo nisam ja kriv, Rakić je fulao servu na 10:0.  _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned tra 13, 2014 8:16 pm Naslov
|
|
Malo si pobrkao lončiće jer ovo nije Euroliga, nego Sokaz, koji večini od nas služi za liječenje svakodnevnog stresa i bavljenja sportom koji volimo.
Zato uopće ne vidim razlog za nekakvu mrtvačku tišinu za vrijeme igre, jer ovo isto tako nije liga u šahu koji ti jako voliš.
Ali, ako netko (kao ti na primjer ili netko drugi) insistira na tišini kao u Tutankamonovoj piramidi (valjda da se bolje čuje kada se počneš uzrujavati zbog neke greške) to je isto ok.
Ljudi su različiti, i ne vole svi imati kontakt s gledateljima za vrijeme dok se bave ovim "napetim i surovim sportom" hehe.
Kao što si tražio, nismo više ništa komentirali za vrijeme tvojih mečeva, i dapače premjestili smo se za drugi stol gdje igrači nisu bili napeti kao da su spojeni na 220 volti, da ti "ne rušimo krhku koncentraciju u meču na život i smrt" (u kojem si jedan set, budi uzgred rečeno, dobio 11-0 !!! kao što je Banfićka spomenuo).
Vidiš, s druge strane ako tražiš takvu tišinu, logično bi bilo da si i ti sam smiren i tih.
I da ne gubiš tako često samokontrolu, pa da se uvijek poslije moraš ispričavati ??!! _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|