Ma jednostavno moram još jednom pohvalitit naše sinoćne domaćine. Pravi je užitak bio provesti nekoliko sati u društvu odličnih stolnotenisača i jos boljih ljudi. Naravno pao je dogovor i za revanš. Rezultat nije odekvatno mjerilo prikazanog. Bilo je tu svega. O dobrih poena i srece koja je ipak budimo pošteni bila češće na našoj strani.
Orci ( ) su odlična ekipa koja će još uzeti dosta bodova do kraja prvenstva.
Svaka cast Orcima na gostoprimstvu, stvarno ste primjer domacinstva
Nažalost moji decki u svoj svojoj mudrosti su me podlo naveli da vozim na ovaj mec te nisam mogao parirati na onom pravom stolu
U unaprijed odigranoj utakmici 7 kola sasvim zasluženo smo izgubili od ORE. Što reći, nakon što smo poveli 4-3 ni u snu nisam mogao zamisliti da ćemo izgubiti. Ali eto, desilo se. Robert je napravio svoju jedinicu, Sever je odigrao jako loše (čista nula) a par smo odigrali katastrofalno. Jedan od naših najlošijih parova u posljednjih par sezona. Šteta, još jedan naš kiks. Dečkima iz ORE sve čestitke i zahvala na ugodnom druženju. Optimisti bi rekli: ajde, bar nismo odigrali još jedan neriješeni meč.
Ne brini Mali Bane talibane. Tradicionalno vi drugi dio sezone odigrate odlicno a prvi nešto lošije.
Sad kad ste prvi dio odigrali solidno mogu samo zamisliti kakav ubitačan finiš sezone će to biti.
HVIDRA: Petar Zrinski 5:5
Jako čudan meč. Trebalo ga je vidjeti. Teško mi je sad bilo što napisati o tome. Petar zrinski zaslkužuje daleko bolji plasman od trenutnog a to će i dokazati u slijedećim kolima. Čestitke, na kraju smo ipak mi koji smo jedva isčupali bod.