| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Leteći Medvjedić
Pridružen/a: 03. 10. 2012. (15:55:20) Postovi: 290 Lokacija: Od stola
|
Postano: sri tra 09, 2014 10:28 pm Naslov
: |
|
|
Čestitke dečkima na odličnoj borbi fakat je bilo napeto svaka čast
Danas je senior Korman stvarno bio loš,danas je bio noćna mora samome sebi
Mario je danas bio samo dobar
A Nikica je ZAJEBANT u igri i izvan igre
 _________________ Guga na turnirima pušta medonjama mečeve  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: čet tra 10, 2014 8:47 am Naslov
|
|
Šliper-Ady Endre III-1:9.
Konačno jedna pristojna i miroljubiva ekipa, koja nije izražavala preveliku želju da nas mlati. Pa smo onda mi njih. Toliko od nas ove sezone. Naime, sada nam slijede susreti s mlatiteljima poput Plankera, Daltona i sličnim agresivcima. Spokoj našim dušama.
Dinko Šimatović, kap. Ady Endre III 
Zadnja promjena: Dinko Š.; čet tra 10, 2014 9:13 am; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: čet tra 10, 2014 8:58 am Naslov
|
|
Gosp.Dinko ima se jos za igrati i cestitam na uvjerljivoj pobjedi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: čet tra 10, 2014 10:35 am Naslov
|
|
Nakon "malo" odmora da se i ja javim
Hah, pa susret je bio prilično iscrpljujući
A mali motivacijski problem nam je bio i to što smo pretpostavljali da ćemo izgubiti, pa je ostalo samo dobro odigrati.
Juraj vozi u ekonomičnom modu, ako mu set ode u minus ne trudi se pretjerano da ga preokrene nego pojača na početku idućeg.
Za Hrvoja znamo da je u formi, međutim ono što ga je izvuklo od 0:5 u 5. setu protiv Zlatka nije igra nego glava
Ako se uzme da je i David igrao bolje nego smo očekivali, ovo je bilo prejako izdanje Daltona.
Meni po stilu igre nitko nije odgovarao
Tako da sam se dosta mučio i došao do svog kondicijskog plafona. Za mene su mečevi od 3 seta, a ne 5 .
Da sam drugi meč odigrao sa Hrvojem, lagano se moglo dogoditi i da napravim negativnu tricu
što bi bilo za 22. ligu
Sljedeći susret protiv Amarene I, .. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dalton david
|
Postano: čet tra 10, 2014 10:29 pm Naslov
|
|
Danas smo igrali mec 7.kola sa Šliperima,ovim putem im se jos jednom zahvaljujem sto su nam izasli u susret iako su sinoc imali
mec sa Ady Endreom,ali su unatoc tome pristali odigrat tjedan ranije jer se mi nebi uspjeli skupit iduci tjedan.I danas smo dosli samo dvojica (Hrvoje i ja),ali ispostavilo se da je i to bilo dovoljno.
Prvi mec su odigrali gospodin Pavic i Hrvoje,igralo se opusteno,bez nekakvog pritiska i napetosti i to je rezultiralo mnostvom odlicnih poena.
Iduci smo na redu bili gospodin Marinic i ja,iako bi se po rezultatu zakljucilo kako sam igrao jako dobro,zapravo odlicno,vise je uzrok tomu veliki broj promasaja gospodina Marinica.
U mecu s gospodinom Bokulicem je Hrvoje jako dobro igrao i odnio pobjedu.
I sad dolazimo do mog meca s gospodinom Pavicem koji cu jako dugo pamtit jer je bilo prekrasnih izmjena i otvorene igre s puno kontri koje je uvijek lijepo vidjet.Mec gospodina Marinica i Hrvoja je bio slican prvom mecu dana te je Hrvoje upisao i novu pobjedu.Ako cu mec s gospodinom Pavicem pamtit dugo,koliko cu onda pamtiti mec s gosp.Bokulicem,pogotovo 5.set...gubim 10:8,gosp.Bokulic pogada mrezu i loptica prelazi na moju stranu medutim nekako stignem i vratim visoku lopticu i sva sreca da je moj protivnik tu lopticu poslao u mrezu,napokon sam dobio nagradu za sve svoje promasene mec lopte...do kraja meca sam spasio jos 4 i dobio 17:15,kakvo je to olaksanje bilo...nemoguce za opisat.
I za kraj su ostali parovi koji su bili sazetak svih meceva prije,lijepi poeni i opustena igra.
Sto se ekipe Sliper tice,presimpaticna ekipa i meni osobno jedna od najdrazih s kojima smo imali priliku igrat. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: pet tra 11, 2014 9:10 am Naslov
|
|
Da,Decki su stvarno legende
jedno od boljih druzenja u sokazu
igracki dobri,ali se vidi da im fali treninga da bi postigli bolji rezultat.Bilo je prekrasnih meceva pogotovo Milic-Pavic i Bokulic-Milic  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pet tra 11, 2014 1:30 pm Naslov
|
|
Sada mi više ništa nije jasno. Daltoni me, naime, redovno mlate skoro s nulom, a onda sam ja, inače totalni početnik i luzer, prekjučer skoro isto tako s lakoćom namlatio cijenjene Flipere (uzeli su mi svega jedan set), a sada odjedanput ti isti Daltoni hvale iste te Flipere na sva usta i uzdižu ih u nebo. Pa, gdje sam tu ja? Totalna zbunjoza.
Dinko Šimatović, kap. Ady Endre III |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dalton david
|
Postano: pet tra 11, 2014 2:33 pm Naslov
|
|
| gospodine Simatovic,u razgovoru sa Sliperima dosao sam do zakljucka da im nikako ne lezi igra protiv materijala tako da je to glavni razlog takvih rezultata,ali ako se pogledaju njihovi rezultati u prijasnjim kolima,lako se zakljuci da je to dobra ekipa.Posebno bih istaknuo pobjede Bokulica protiv Vedrana i Tomislava Brleka te Gordana Vidica,a svi znamo da su navedni odlicni igraci. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
srale7
Pridružen/a: 05. 10. 2013. (16:50:11) Postovi: 179 Lokacija: Pod stolom
|
Postano: uto tra 15, 2014 3:06 pm Naslov
|
|
Jucer se ekipa Europak nije pojavila, tako da je HUCUK upisao lagana tri boda i dodatno nam zakomplicirao ionako vec kompliciranu situaciju
Danas je derbi kola, bar sto se tiče ekipa koje se bori za ostanak u ligu, PP Klinika -HUCUK, 19h Amarena |
|
| [Vrh]
|
|
 |
KileFZ6
|
Postano: uto tra 15, 2014 4:25 pm Naslov
|
|
Ekipa Hucuka je vec krenula ali je zapela u jednoj birtiji putem ali sve je pod kontrolom stizemo na mec pola sata prije  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
KileFZ6
|
Postano: uto tra 15, 2014 11:47 pm Naslov
|
|
6:4 za kliniku, zasluzena pobjeda mada je vrlo lako moglo bit i obratno samo sto sam ja danas igrao kao lajbek pa izgubio sve 3 sto naravno ne umanjuje vrijednost pobjede cura i decki,cestitke jos jednom, takoder cestitke i mojim deckima na borbenosti pogotovo Gordanu koji je uspio okrenut Ejlinu prednost od 2:0 te na kraju pobjedit 2:3, Takoder izabran najljepsi par 22.lige i sire, i to Ivana i Mia u tandemu protiv mene i Gordana koji smo u 5 setova jedva izvukli pobjedu
Cestitke i tebi srale sto si odlicno otvorio utakmicu protiv mene i poveo svoju ekipu do pobjede
Sretno dalje!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
Pridružen/a: 03. 10. 2012. (15:55:20) Postovi: 290 Lokacija: Od stola
|
Postano: sri tra 16, 2014 10:04 pm Naslov
|
|
Plankeri vs Ady Endre III 9:1
Dečki su super,super igraju,super su zajebanti,uglavnom sve je bilo super
Dečkima na borbi
Sretno dalje od čokljo Plankera  _________________ Guga na turnirima pušta medonjama mečeve  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: čet tra 17, 2014 9:16 am Naslov
|
|
Dobili smo, kao što smo i očekivali, od Plankera teške batine koje jako bole naše stare kosti, tako da smo svi u zavojima i flasterima. Ali, ipak hvala ljubaznim velemajstorima na (nezasluženim) pohvalama, a pogotovo na onom da smo mi navodno "dečki" (a ne starkelje). Nadam se samo da ih više nikada nećemo imati za protivnike. Ali, zato će nas sada lijepo dokusuriti nemilosrdni Daltoni i Amarene. Obiđite nas na Mirogoju koji put.
Dinko Šimatović, kap. Ady Endre III, cry:  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet tra 17, 2014 10:12 am Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
srale7
Pridružen/a: 05. 10. 2013. (16:50:11) Postovi: 179 Lokacija: Pod stolom
|
Postano: čet tra 17, 2014 5:27 pm Naslov
|
|
| KileFZ6 (napisa): |
Cestitke i tebi srale sto si odlicno otvorio utakmicu protiv mene i poveo svoju ekipu do pobjede
Sretno dalje!! |
Hvala na čestitkama, nadam se da cete i vi ostat u ligi tak da se vidimo i sljedece sezone
A kod nas u ekipi je postalo pravilo da ja kao igrač sa najmanje iskustva uvijek igram prvi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: čet tra 17, 2014 5:53 pm Naslov
|
|
Daltoni-Ady endre III. 26.4 11:00 u Merixu
okrsaj protiv starih znanaca.Nakon dugo vremena opet igramo protiv travuljage i bas me veseli to  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Smile
|
Postano: čet tra 17, 2014 10:10 pm Naslov
|
|
| Večeras Agenti - Amarena II 4:6. Dečki su ekipa i pol, za stolom i oko njega. Da je svaki put ovako, SOKAZ bi bio daleko ljepše mjesto za život (bez obzira na pobjede i poraze). |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stric
|
Postano: čet tra 17, 2014 10:46 pm Naslov
|
|
Odlicna, napeta tekma u super atmosferi..hvala deckima iz ekipe Agenti na gostoprimstvu i odlicnom druzenju .... i naravno, sretno do kraja  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stric
|
Postano: uto tra 22, 2014 9:40 pm Naslov
|
|
Amarena 2 - Plankeri-Long -> 4:6
Ponovo su nam meštri iz Dubrave očitali lekciju
Svaka čast na odličnoj tekmi, (uobičajeno) ležernoj atmosferi i zdravoj zajebanciji...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: uto tra 22, 2014 9:52 pm Naslov
|
|
| Pivica (napisa): | Svaka čast Daltonima i Plankerima na pobjedi, rekao sam ja da će Plankeri bit 1., a Daltoni najvjerojatnije 2.
btw, Daltone ako ovako nastaviš, nadmašit ćeš Gugu što se pisanja postova tiče  |
Ne znam zasto ali sam ovo tek sad vidio...
Plankeri su 1. To se i znalo kad smo kretali u sezonu,a mi odlucujemo slj tjedan a Amarenom 1 u njihovom ambijentu o 2.mjestu vrlo vjerovatno jer bodove ne planiramo nigdje prosuti do kraja
hahaha a kad mi se da napisem dulji tijek meca da se ima nesto za citat,ali daleko je to od Guge jos  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|