NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Stk Zagreb prvaci Hrvatske!
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
MUNJA1

PostPostano: pet tra 18, 2014 10:39 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dečki, bio sam razumljiv za onoga tko me želi razumjeti.
Nemojte da se sada ispričavam što me niste razumjeli.
Nisam nikoga napadao već sam izražavao svoje neslaganje sa ovakvom
situacijom u glavama navijača obje momčadi. Ne želim se svstavati ni uz koga. Nešto mi miriši na stav "Tko nije sa nama taj je protiv nas".
Za mene je ovo zaključana tema. LP.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
55

PostPostano: pet tra 18, 2014 10:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Grozno je što izražavate neslaganje s "ovakvom situacijom" i što uopće vidite navijače s obje strane. Eeeek!
Ja vidim samo ljude koji se bore protiv kancerogenog tijela u hrvatskom stolnom tenisu. Thumbs up
Niti je nužno da uopće izražavate svoje mišljenje o nečemu u što uopće niste upućeni. Brukica
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ozvacic

PostPostano: pet tra 18, 2014 11:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

MUNJA1 (napisa):
situacijom u glavama navijača obje momčadi. Ne želim se svstavati ni uz koga. Nešto mi miriši na stav "Tko nije sa nama taj je protiv nas".

Bio si razumljiv ali Te mi nerazumni ne možemo razumjeti...oprosti nam na tome šefe...više sreće drugi put...ćao Cheer
[Vrh]
mistreaver

PostPostano: pet tra 18, 2014 11:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

MUNJA1 (napisa):

Neslaganje za koje nisi naveo nikakav argument, a nakon što sam ti pokušao svojim postom objasniti kako je došlo do te situacije u glavama navijača si se uvrijedio Confused Confused
LP
ozvacic

PostPostano: pet tra 18, 2014 11:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

https://www.youtube.com/watch?v=auZiF0qgzKM&feature=youtu.be
[Vrh]
Izra

PostPostano: pet tra 18, 2014 12:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

jos ce ispasti da casl ima navijace. Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
dada

PostPostano: pet tra 18, 2014 7:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
ali neću se pretvarati da mi je bilo pitanje života i smrti kako će ta serija završiti.
Međutim, to se sve promijenilo kad sam na svojoj koži osjetio ponašanje dr. Časla, dotada sam slušao uglavnom po pričama starijih Sokazovaca o njemu, ali nisam hti oništa suditi dok ne upoznam čovjeka.
Međutim kad je krenuo s naplaćivanjem ulaznica, arogantnim ponašanjem, cenzuriranjem natpisa po fejsbuku uz istovremeno veličanje svojeg lika i djela (4-godišnja dominacija, dvostruka kruna, naši igrači uvijek uspjevaju) kao da je on osobno sve te igrače razvio, a ne samo pokupovao sve najbolje u hrvatskoj što ima, to me je već malo naoštrilo na ishod, a definitivan podstrek je bila apsolutno nenormalna nesportska atmosfera na majstorici, kao što sam napisao i gore, tako nešto nikad nisam vidio i vjerujte mi da nisam bio jedini zapanjen početnom atmosferom koja je više sličila uvjetima da se igra u pare na kamenim stolovima u kvartu uz lokalne huligane nego ozbiljan stolnoteniski meč.
Zato mi je neizmjerno drago što je jedna takva persona napokon skinuta s trona kao što mi je uvijek bilo drago kad "mali" dobiju "velike", i kao što je svima u sokazu bilo drago kad ih je Trans Agram tukao i izbacio iz Sokaza. Vjerujte mi, sudeći po reakcijama nikad nije hrvatska stolnoteniska javnost bila toliko ujedinjena, mislim da to najviše i govori atmosferi koju je dr. Časl stvorio u hrvatskom stolnom tenisu.

Potpisujem sve sto je receno od strane mistreavera i ozvacica... Sve sto rekli, sve je jasno ko dan.

Ista stvar se dogodila kod mene kao sto je napisao mistreaver...

Ne znam sto reci vise, razocaran sam ponasanjem tog aktera i to nije nikakva promocija stolnog tenisa, ozvacic je prelijepo to napisao i zakljucio. Ovo je unistavanje sporta, ne znam koje su ovlasti sudaca, ali da sam bio na njihovom mjestu, sigurno ne bih to dopustio, trebali su odmah na pocetku tijekom tih dobacivanja ustati i prekinuti to. Ne moze to navijac gstk-a Zagreba, ali ima sudac te ovlasti, i moze istjerati iz dvorane svakog navijaca... Za gospodina Casla nemam vise komentara, svasta sam cuo, sad sam se i sam uvjerio u to...
Nakon ovoga, necu vise tamo odlaziti na trening iako sam svega bio desetak puta, i to je puno, previse.

Ma, to nema veze sa sportom i to je sramota koja se ne smije vise nikad ponoviti. Cilj ne opravdava sredstvo, i da imas neke zamjerku sportskom rivalu gstk, (p)ostani fer, budi posten do kraja, da je takav ostao, njegovi bi neki komentari mozda bili i drugacije gledani...

Nazalost, nasa paznja je usmjerena na potpuno krivu osobu. Naklon do poda su zasluzili gstk-ovci (svi-igraci, treneri...) koji su ulozili ENORMAN trud da bi postigli sve te pobjede, sav taj rezultat, i to s vlastitim igracima, prije svega bez niskih udaraca. Svaka im cast.

Munju, nazalost, ne razumijem...
[Vrh]
STK Zagreb

PostPostano: sub tra 19, 2014 9:23 am    Naslov : Osvrt Citirajte i odgovorite

Evo kratak moj dojam. Prva dva meča sam se tresao od straha jednostavno, huligani su nam govorili da ne smijemo trubit jer im to smeta za uši, ali najviše sam se usrao kad sam vidio kako se jedan od njih zgrcio zeljlovom tati, zadnjem čovjeku s kojim se stvarno moraš bit sposoban zakačit. Sve u svemu nakon meča i pol svima njima ponestalo je snage, "zaspali" su na tribinama i osjećao sam se sigurnije.
    [Vrh]
    agent_zero

PostPostano: sub tra 19, 2014 6:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Današnje Sportske novosti, 30. stranica. Pola stranice je posvećeno finalu. Čak su spomenuti i neredi na tribinama. Naravno, krivnja je obostrana Very Happy
    Koki

PostPostano: pon tra 21, 2014 11:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

S jedne strane dobro je da postoje individue koje su spremne uložiti u stolni tenis jer ih danas nažalost ima premalo. No s druge strane nije dobro ako su motivi za to u domeni namirivanja kompleksa.
    Nije potrebno biti veliki psiholog da razumiješ kakav tip ljudi firme ili klubove naziva svojim imenom i zvanjem te gledaju da trofeji na slikama budu u njihovom naručju. Kažu da se veliki vide u porazu a kvalifikacije vlastitih igrača nakon poraza (pitcke, šupci, kukavice) više govori o njemu nego o njima. No ne treba se zavaravati da, bez obzira što mu uzimaju pare, oni nešto slično ne misle o njemu, mada njihov namješteni smiješak u pobjedama i porazima naizgled to ne odaje..

yebi ga...poštovanje ne možeš dobit parama....

Zadnja promjena: Koki; pon tra 21, 2014 7:08 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.
    [Vrh]
    Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
    wolf

PostPostano: pon tra 21, 2014 11:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nekako mi se čini da se sokazovci (ne samo forumaši) jedino uvijek slože u temama vezanim uz Časla Thumbs up
    dada

PostPostano: pon tra 21, 2014 2:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Uvedite like na postove, na Kokijev komentar i wolfov zaključak da mogu lajkat Smile

Inače, nije lijepo ružno pisati o nekome, nažalost, neke stvari su prekoračene, i trpi se, trpi, i onda jednom pukne film...
    [Vrh]
    55

PostPostano: pon tra 21, 2014 3:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tako je, dada... Igram s tvojim NSD-om k'o zmaj! Mirko , morat ćeš mi još jednoga nabaviti! Thumbs up
    [Vrh]
    Koki

PostPostano: pon tra 21, 2014 7:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kiks
    zmilko

PostPostano: pon tra 21, 2014 8:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kiks on rute 66
    Prethodni postovi:   
    Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
    SOKAZ forum - Početna
    -> Igrači i natjecanja
    Vremenska zona: GMT + 01:00.
    Idite na Prethodno  1, 2
    Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir: