| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Guga
|
Postano: pon tra 21, 2014 9:53 am Naslov
: |
|
|
Ha čuj, sve je meni jasno.
Ja sam takav kakav jesam i "malo" sam prestar da se mijenjam.Volim se zezati i na tuđi i na SVOJ račun i nikad se ne vređam ako neko bubne dobru foru na moj račun.
Naravno, ima puno ljudi koji se vole smijati, ali samo dok oni sami nisu predmet zezancije.
Nema veze, od takvih se "lagano" maknem u trenutku odmah, a izgleda da su dosta osjetljivi oni koji fakat inače igraju šah i osim toga igraju i stolni tenis...
Na sreću, uvijek nam ostaje npr. Ledeni
koji spada u top igrače Sokaza, a ipak "kuži spiku" i zato sve pohvale Ledađiji.
Recimo, ja sam njega puno pita piknul (da vidim i kak bu reagiral) i nikada nije stigla negativna reakcija nekakve velike zvijezde (što on u rangu Sokaza sigurno - je)
Na sreću, Sokaz je masovka pa će se naći i dosta ljudi spremnih na otvorenu zeku.
Žao mi je što relativno malo ljudi piše tu na forumu, jer bi moglo biti još puno veselije i interesantnije.Kaj se tebe tiče, upoznali smo se relativno nedavno na zadnjim turnirima u Prečkom i za razliku od nekih ljudi kojima se ne dopada tvoja priča i nastup (jebi ga, tak i o meni mnogi misle, to je njihovo pravo...), meni si odmah bil simpa,
a nekak mi se čini da si i ti prestar da se mijenjaš  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon tra 21, 2014 11:02 am Naslov
|
|
Dali se ovdje nazire neka nova "ljubav"
Znači Gugu bi mogli očekivati na jesen u ekipi Operatora II  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: pon tra 21, 2014 11:43 am Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Dali se ovdje nazire neka nova "ljubav"
Znači Gugu bi mogli očekivati na jesen u ekipi Operatora II  |
Kaj mogu kad su padobranci jo malo preslabi
A sa ledenim sa super jos iz vremena kad je bio daleko od toga da bude zvijezda sokaza.
Jel tak, Ledeni?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon tra 21, 2014 11:48 am Naslov
|
|
 _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
agent_zero
Pridružen/a: 28. 11. 2010. (13:06:04) Postovi: 236 Lokacija: Bliski sjever
|
Postano: pon tra 21, 2014 12:28 pm Naslov
|
|
trebali bi uvest mogućnost taganja, kao na facebooku, da se Ledenom olakša praćenje topika u kojima je spomenut  _________________ Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: sri tra 23, 2014 11:51 am Naslov
|
|
Obaveze i posao, kumovale su ne javljanjem, a činjenica da smo prošlo kolo odgodili, nije se imalo bog zna kaj za reći.
Eto, danas u Vjesniku ugošćujemo TRA-MONT, a sutra palimo u goste Dragovoljcima.
Kako stvari stoje, obje tekme bi trebali odigrati kompletni . _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: sri tra 23, 2014 12:04 pm Naslov
|
|
| kelemen (napisa): | Obaveze i posao, kumovale su ne javljanjem, a činjenica da smo prošlo kolo odgodili, nije se imalo bog zna kaj za reći.
Eto, danas u Vjesniku ugošćujemo TRA-MONT, a sutra palimo u goste Dragovoljcima.
Kako stvari stoje, obje tekme bi trebali odigrati kompletni . |
Mozda dodjemo spijunirati. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: čet tra 24, 2014 2:42 am Naslov
|
|
Pa i nema potrebe za ovom temom na forumu kad zainteresirani ionako novosti saznaju uzivo.
Bez ozira na sve ipak molim izvjšće sa klizališta kod Dragovoljaca. Ako smijem prognozirati Kapitalci se nebi smjeli poskliznuti.
Zadnja promjena: vjeverko; čet tra 24, 2014 9:07 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet tra 24, 2014 8:57 am Naslov
|
|
| vjeverko (napisa): |
Bez ozira na sge ipk kolim izvjsce sa klizalista kodcDragovoljaca. |
 _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: čet tra 24, 2014 9:08 am Naslov
|
|
Kaj smo se vratili na znakovno pismo ?? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet tra 24, 2014 9:29 am Naslov
|
|
Ne, samo ti hoće utaljigat naočale.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
jimmy
|
Postano: čet tra 24, 2014 12:57 pm Naslov
|
|
Pozdrav čokljavcima i ostalim znalcima stolnoteniske znanosti.
Ne pišem često ali ekipa INTERCAPITALA me zadužila športski, prijateljski, a bogme i ljudski. Jučer odlična utakmica, dobra atmosfera, fair play poteza (Nevidal - svaka čast) i odličnih igračkih duela. Nakon tekme druženje uz bogatu trpezu (INTERCAPITAL - hvala još jednom). Uglavnom pišem ovo zbog toga što momčad INTERCAPITAL je primjer jedne ekipe koja osim što je dobra igrački, ima i onih ljudskih kvaliteta zbog kojih uživamo igrajući u SOKAZ-u. Hvala Vam INTERCAPITAL - ovci.
I još nešto, ovo je i prvi naš poraz na šanku. Svaka čast.
Nadam se i skorom revanšu. I sportskom i ovom drugom.
P.S. Pozdrav i navijačima (motriteljima) - Operatorima |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: čet tra 24, 2014 1:04 pm Naslov
|
|
Bogme Boris , s fiftifajvom se još da borit ... za šankom al s Mikijem rijetko ko ima šanse . _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet tra 24, 2014 1:07 pm Naslov
|
|
Vidim da je bila dobra tekma, a profesor vam je očito pokazal malo kak se to igra
Šteta, jer je vaš "ubojica" Bujto bil dobar, a i ti nisi podbacio iako sam mislio da možeš s tim svojim softom pružiti puno jači otpor profesoru.
Vidi se da je odlučujuči meč bio Kapetan Mark-Beli u kojem je Beli "rutinski" prosuo vodstvo 2-0 u setovima i...ode bod  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: pon tra 28, 2014 3:25 pm Naslov
|
|
| jimmy (napisa): | Pozdrav čokljavcima i ostalim znalcima stolnoteniske znanosti.
Ne pišem često ali ekipa INTERCAPITALA me zadužila športski, prijateljski, a bogme i ljudski. Jučer odlična utakmica, dobra atmosfera, fair play poteza (Nevidal - svaka čast) i odličnih igračkih duela. Nakon tekme druženje uz bogatu trpezu (INTERCAPITAL - hvala još jednom). Uglavnom pišem ovo zbog toga što momčad INTERCAPITAL je primjer jedne ekipe koja osim što je dobra igrački, ima i onih ljudskih kvaliteta zbog kojih uživamo igrajući u SOKAZ-u. Hvala Vam INTERCAPITAL - ovci.
I još nešto, ovo je i prvi naš poraz na šanku. Svaka čast.
Nadam se i skorom revanšu. I sportskom i ovom drugom.
P.S. Pozdrav i navijačima (motriteljima) - Operatorima |
Namjerno sam quotao sve(sorry banfićka) jer mi je ugodno pročitati post!
HVALA BORIS i TRAMONT bojs!
 _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: uto tra 29, 2014 7:15 am Naslov
|
|
Eto i to smo odigrali.
Nema se tu kaj puno za pričat.
Laura izvan konkurencije, ostale partije na nož, ali fer sportski i korektno.
Šteta kaj smo igrali doma, jer da smo gostovali sigurno bismo se žalili kako su uvijeti igranja krivi za naš poraz, a ovako nam jedino ostaje da se pokrijemo ušima. Tko je bolji, bolji je.
L.p. do slijedećeg puta. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: uto tra 29, 2014 1:52 pm Naslov
|
|
Kako stvari stoje, tekma s operaterima će ipak biti važna, istina ne za prvaka, ali za podjelu peharčeka
Obzirom da smo 10-tak dana fraj, očekujem da mi se zalječi stopalo i onda na svježinu furiozno završim sezonu
Da, baš se veselim
Vujasiću, drž gaće!!!  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: uto tra 29, 2014 2:15 pm Naslov
|
|
VELIKI VOĐO !!!
Molim te da interveniraš jer su tu počele padati prijetnje. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
agent_zero
Pridružen/a: 28. 11. 2010. (13:06:04) Postovi: 236 Lokacija: Bliski sjever
|
Postano: uto tra 29, 2014 2:35 pm Naslov
|
|
jedini ko kod nas ima nešta za izgubit je Branko, njemu ide ovosezonska kanta, tako da i o mojoj igri ovisi kolika će kanta biti, ali sve moje ovosezonske ambicije su sinoć pale u vodu.tako da sam opušten koliko pušten čovjek može biti i nemam straha za gaće. a ko ih želi neka kaže pa ćemo se dogovorit  _________________ Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|