NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

4. liga - proljeće 2014.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
edizg

PostPostano: uto tra 15, 2014 10:53 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

U svemu tome skoro mi je promaknulo da je mixer konacno napravio tricu Very Happy In love
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Iceman

PostPostano: uto tra 15, 2014 11:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

nije mi jasno kak se nekom da otvarat lazne profile i zajebavat ljude, a onda mi nije jasno kak ovi drugi ne skuze da lik trola? :-)
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Stip

PostPostano: uto tra 15, 2014 12:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Meni nije jasno kak se od svih liga ovo trolanje dogodilo baš četvrtoj...a valjda je Vjeko (opet!) kriv Laughing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mistreaver

PostPostano: uto tra 15, 2014 3:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tko bi rekao Sad. IB, Izra, kad ćete me bannat više da se vrati mir i red u galaksiju?
mixer

PostPostano: sri tra 16, 2014 3:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidim da je moj prijatelj krenuo mojim pute pa i on ubiljezio tricu :lvrkicol: Laughing .inace trans -vrkic7:3.usput negdje poslje tekme uspjeli su se izgubit dobirtije
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri tra 16, 2014 3:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Matthew Kwok (napisa):
I nemam veze s nikakvim tvrcom, njega sam isto sprcio u mozak, kao i dosta ljudi jos koji su se sebicno javljali sa zeljama da me pridobiju kao sparinga samo za sebe.

Brale legenda si samo taka, audio besa do nekog idućeg foruma! Mah mah Locked
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mixer

PostPostano: sri tra 16, 2014 3:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ajde odjebaus vi kosooki ini nemojte mi zatrpavati topic da nebi bila berba usiju.pa mi se ne vide ove trice od plaveca
[Vrh]
mistreaver

PostPostano: sri tra 16, 2014 6:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

hahaha samo sam čekao mixerov komentar na Plavecov performans jučer
edizg

PostPostano: sri tra 16, 2014 7:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kao pravi prijatelj morao sam se solidarizirati s mixerom In love
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
mistreaver

PostPostano: čet tra 24, 2014 4:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

:O Jalža morao 2 nula okretat?
Što je to bilo mixer? Malo su ga serve iz ruke namučile?
Stip

PostPostano: pet tra 25, 2014 8:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jučer nas je Vjeko sve pomeo sa stola u tri seta, ali ostatak partija baš zanimljiv - ništa 3:0, a čak 4 partije u 5 setova. U parovima smo mi propustili dvije meč lopte u četvrtom setu, pa oni 10:6 i još jednu prednost u petom, i na kraju 16:14 za nas.
Nakon tekme treće poluvrijeme, sve skupa jako ugodno. Posebno hvala Ediju Klanja se Klanja se Klanja se , koji je u jako gustoj situaciji priznao prasicu na traženje protivnika, iako je sam mislio da lopta nije dirala stol, ili da je bila vanjska. U cijeloj priči nije važno da li je prasica bila ili ne, nego Edijev postupak. Thumbs up Thumbs up Thumbs up Iskreno, vjerovatno ga je taj poen koštao partije...
Dečkima sretno nagodinu u drugoj ligi.
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: pet tra 25, 2014 9:46 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne kužim kako čovijek može misliti da prasica nije bila ili da je bila vanjska.
Ajd ok da de dvoumiš jel dobra ili vanjska, ali dilema jel uopće dirala stol ili ga uopće nije nije takla..... Ono "jad priznam ti da je dotakla stol ali ako i je onda je vanjska" Neznam kaj bi rekel na to.

Stip svaka čast, vidim da se polako ali sigurno profiliraš u samu elitu sokaza, jer imati takav skor u okruženju protivnika kakvi tebe okružuju zaista je za svaku pohvalu i divljenje. Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se

BRABVO VJEKO. opet trica !!!
Vjeko je i dalje moj favorit za prvo mjesto na rang listi, i vjerujem s obzirom na kretanje rezultata u njegovnim partijama da nije ponovio ponašanje sa VODOVODA.

Moramo razumijeti mlade... Lako ih ponese vjetar i lepršaju ko leptirići, al kad ih taj isti vjetar marne u zid to boli, a tko nebi jaukao kad ga boli

Vrjeme liječi rane pa će tako i ti mladi jednom odrasti.
[Vrh]
Iceman

PostPostano: pet tra 25, 2014 9:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

edo je uvijek bio gospodin:-)

pusic skoro napravio podvig...bilo bi fora, da se pokaze da u sokazu nema nedodirljivih:-P
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
mistreaver

PostPostano: pet tra 25, 2014 10:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Je, slažem se, jako lijepa utakmica jučer, Prior me igrački jako pozitivno iznenadio, ne znam kad se zadnji put dogodilo da Antunović izgubi 2 partije u jednoj večeri. O Stipu i njegovom ubojitom stilu se više manje sve zna, htio bih pohvaliti gosp. Nenadića jer nema puno 57 - godišnjaka koji mogu u serijama vući spinove na travu, svaki put kad je krenuo sam očekivao da lopta završi u mreži, međutim svaki takav poen na travu je zapravo on i dobio.
Bilo mi je toliko žao propustiti treće poluvrijeme da sam žrtvovao činjenicu da danas imam kolokvij na fakultetu (možeš misliti jako teško mi je palo).
Da Vjeverko, jučer mi je baš bio dan i igrao sam stvarno jako dobro, tako da sam samo nabijao po stolu i udarao nogom u arenu kod promašenog spina, te naravno na kraju sam strgao reket jer smo "samo" remizirali. Al nema veze, izaći ću iz puberteta i odrasti, jer je očito da samo mladi u sokazu rade neprimjerene stvari i zato je dobro da si ti tu da nas nedolične na forumu konstantno pribijaš na stup srama Thumbs up
edizg

PostPostano: pet tra 25, 2014 11:40 am    Naslov : Pemit-Prior Citirajte i odgovorite

Jučer odlična utakmica s Priorom, na kraju 5:5 u dramaticnim parovima.

Vezano uz prasicu u meču s gosp. Rališem, nije bilo dvojbe je li loptica dirala ili ne, već je li bila vanjska ili ne. U prvi tren sam na osnovu zvuka procijenio da je loptica okrznula lim s bočne strane stola, pogledao sam Nemeca koji je kratko prokomentirao "Mislim da je bila dobra", nisam se želio upuštati u nikakve daljnje rasprave, otišao sam do suca i poen dao gosp. Rališu. S obzirom da se radilo o kraju 5. seta, procijenio sam da možda ne mogu biti dovoljno objektivan, pa sam odlučio poslušati procjenu drugih.

Igor je odigrao odlično protiv Antunovića i mene, u prvom setu sam vodio 8:4, u trećem čini mi se 8:6, ali nije bilo dovoljno. Svaki moj spin redovito je završavao s tri puta većom brzinom i krajnjom odredišnom točkom na mojoj polovici stola. Što se tiče igre gosp. Nenadića, mislim da je Nemec u prethodnom postu sve rekao.
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet tra 25, 2014 12:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

vjeverko (napisa):
Vjeko je i dalje moj favorit za prvo mjesto na rang listi, i vjerujem s obzirom na kretanje rezultata u njegovnim partijama da nije ponovio ponašanje sa VODOVODA.
Moramo razumijeti mlade... Lako ih ponese vjetar i lepršaju ko leptirići, al kad ih taj isti vjetar marne u zid to boli, a tko nebi jaukao kad ga boli
Vrjeme liječi rane pa će tako i ti mladi jednom odrasti.

A ti mi baš moraš pikati g.Vjekoslava ?

Zadnja promjena: Guga; pet tra 25, 2014 12:54 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
mistreaver

PostPostano: pet tra 25, 2014 12:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja poštovanje iskazujem samo prema onome tko ga je zaslužio i prema onima koji ga iskazuju prema meni, ne prema godinama. Vas obojica ne ispunjavate niti jedan od ova dva kriterija.
ib
Site Admin

PostPostano: pet tra 25, 2014 12:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga i vjeverko, idući koji nastavi s mobingom Vjeke dobiva ben na tjedan dana.

Sori, al drugačije čini se ne ide, ovo "urnebesno šaljenje i kurenje" je bilo stalo, da bi vjeverko ponovo pokrenuo radost maltretiranja dva tjedna poslije Vodovoda, a evo i Gugi se ponovo omililo natakarit na sedamsto puta prožvakanu situaciju ili dvije.

Pozdrav.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pet tra 25, 2014 12:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mistreaver (napisa):
Ja poštovanje iskazujem samo prema onome tko ga je zaslužio i prema onima koji ga iskazuju prema meni, ne prema godinama. Vas obojica ne ispunjavate niti jedan od ova dva kriterija.

Samo potvrđuješ ono što sam već rekao dečko moj...
Meni, a sigurno ni Vjeverku uopće ne treba tvoje poštovanje.
Nas dvojica smo ti odrastali u neko drugo vrijeme za razliku od tebe i na pamet mi nije nikada palo da se tako razgovaram s nekim ko je 20, 30 i više godina stariji od mene bez obzira koliko sam ja (po meni i mojem uvjerenju) u pravu, a on u krivu.
Ja sam prvi za zajebanciju, ali ako netko nije za to i to ne prihvača, to je sasvim normalno.
I zato se nemoj puno pjeniti, jer sam rekao da te ja više ne bum diral da ti "ne remetim koncentraciju", a to sam savjetovao i Vjeverku.
Guga

PostPostano: pet tra 25, 2014 12:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Guga i vjeverko, idući koji nastavi s mobingom Vjeke dobiva ben na tjedan dana.

Sori, al drugačije čini se ne ide, ovo "urnebesno šaljenje i kurenje" je bilo stalo, da bi vjeverko ponovo pokrenuo radost maltretiranja dva tjedna poslije Vodovoda, a evo i Gugi se ponovo omililo natakarit na sedamsto puta prožvakanu situaciju ili dvije.

Pozdrav.

Benaj ak misliš da si u pravu...
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeće
Stranica 7 / 9.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.