13. liga proljeće 2014

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
ivan512

#181 Post Postao/la ivan512 »

PlAnKeR je napisao/la:Nije mi baš do humora,trenutačno prevladava velika tuga kod Plankera svi smo jako,jakoooooo tužni :cry: :cry: :cry: :pehar: :flop: :ljut: :darkevil: :funj: :zmurko: :lud: :closed: :facepalm: :banned: :moli: :azdaja:
Normalno da sam imate razdoblje tuge i žaljenja zbog propuštenog, jer je toliko truda propalo zbog 2 seta, ali treba nastaviti dalje i privesti ovo kraju, na koncu konca, ako ne kiksaš više od jednog meča, što ne vjerujem da će se desiti, bit ćeš 1. igrač lige i to bi tebi mogla biti, ajmo reći, nekakva utješna nagrada. Ali sjetimo se da još ništa nije gotovo, još su 2 kola do kraja i postoje šanse od 0,1% da se nešto iskrsne rubinu i da moraju meč odigrati npr. bez pavleka ili s 2 igrača, tako da vam ostaje da se nadate ;) u nadi je spas :top:
trnac

#182 Post Postao/la trnac »

Plankeri, jeste li razmišljali o pojačanju za iduću sezonu?

Nije da se nudim, ali kak igrate i ja bi vam bio pojačanje. :zubo: :lol: :lol: :lol:
Leteći Medvjedić

#183 Post Postao/la Leteći Medvjedić »

dtrnski je napisao/la:Plankeri, jeste li razmišljali o pojačanju za iduću sezonu?

Nije da se nudim, ali kak igrate i ja bi vam bio pojačanje. :zubo: :lol: :lol: :lol:
Može sljedeće sezone ćemo imat novu ekipu u 23 ligi,pa nam treba treći igrač da radi dvicu ili jedinicu,pa će mo te zvat :top:
Guga na turnirima pušta medonjama mečeve :five:
ivan512

#184 Post Postao/la ivan512 »

PlAnKeR je napisao/la:
dtrnski je napisao/la:Plankeri, jeste li razmišljali o pojačanju za iduću sezonu?

Može sljedeće sezone ćemo imat novu ekipu u 23 ligi,pa nam treba treći igrač da radi dvicu ili jedinicu,pa će mo te zvat :top:
Ne zna se tko je koga bolje skurio :D sad se samo čeka Guga nabaci svoj komentar pa da vas skuri obojicu :zubo:
trnac

#185 Post Postao/la trnac »

PlAnKeR je napisao/la:Može sljedeće sezone ćemo imat novu ekipu u 23 ligi,pa nam treba treći igrač da radi dvicu ili jedinicu,pa će mo te zvat :top:
Kažem ti ja, ovi Plankeri nisu dobri ni za dvicu u 23. ligi... :D
Guga
Kontakt:

#186 Post Postao/la Guga »

Ja sam se lani dokazal u 23 ljigi :B:
Imal sam 29-4
Od toga su 3 poraza bila od Kukonja iz Art Kuka, pa ih praktički ne računam.
2 od "lisice" Dadića i 1 od prefriganog Perina (njemu sam uspio "vratiti dug" u doigravanju kada sam ga RASTURIO 11-9 u 5. setu, a protiv Dadića sam imao 8-3 u 5. setu i popušio).
To su igrači koji su godinama igrali od 1-5 ljige Sokaza i baš te sezone su se odlučili malo našaliti s "majstorima u 23. ljigi".
Vidim da njih dvojica sada imaju u 19. ljigi 24-0 i 20-0
Znači da sa mnom u ekipi možete računati na tricu + par u 9 od 10 mečeva u 23. ljigi.
Tako barem kaže statistika :lol:
The Only Way Is Up...rutinski
ivan512

#187 Post Postao/la ivan512 »

dtrnski je napisao/la:
PlAnKeR je napisao/la:Može sljedeće sezone ćemo imat novu ekipu u 23 ligi,pa nam treba treći igrač da radi dvicu ili jedinicu,pa će mo te zvat :top:
Kažem ti ja, ovi Plankeri nisu dobri ni za dvicu u 23. ligi... :D
Pa zato će i uzeti tebe kao pojačanje da rade tricu :rofl: :lol: :hihihi:

nego odo si ja kupiti :kokice: vidim da će tu biti zanimljivo :B:
Leteći Medvjedić

#188 Post Postao/la Leteći Medvjedić »

Ok,onda sljedeče sezone igramo ja,Guga i Trnac 23 ligu i psyho zamjena i budemo se zvali Zajebani Plankeri :D
ivan512

#189 Post Postao/la ivan512 »

PlAnKeR je napisao/la:Ok,onda sljedeče sezone igramo ja,Guga i Trnac 23 ligu i psyho zamjena i budemo se zvali Zajebani Plankeri :D
Prije bih rekao da ti, Guga i Psyho igrate, a Trnac vam gazi zelje za sarmu : :rofl: :rofl: :rofl:
trnac

#190 Post Postao/la trnac »

Ne znam tko bi jeo zelje nakon što ga ja zgazim... :zubo:

slika

A od ove trojice samo priznam Gugu, ostali nisu ni za gaziti zelje :rofl:
Leteći Medvjedić

#191 Post Postao/la Leteći Medvjedić »

dtrnski je napisao/la:Ne znam tko bi jeo zelje nakon što ga ja zgazim... :zubo:

slika

Da mora se priznat da ti i Guga imate specifičnu igru,teško je vašu igru skopirat,ja sam bio pokušo al jednostavno nejde :cry:
ivan512

#192 Post Postao/la ivan512 »

dtrnski je napisao/la:Ne znam tko bi jeo zelje nakon što ga ja zgazim... :zubo:

slika

Dobro, Korm(or)an nije za gazit zelje jer je previše sitne građe za taj posao, ali vjerujem da bi Psyhu to dobro išlo pošto je on krupnije građe :D

Ne moraš ti priznat njih dvojicu, ali bih se na tvome mjestu nadao da neću naletjeti na jednog od njih dvojice da te ne bi Psyho rasturio kao beba zvečku ili da ne bi, kako je to opisao Guga (samo skraćeno), bio progutan od strane pravog, velikog i gladnog Korm(or)ana kao g. Pavlek (Big Fish) :D

Evo tu i slike kao dokaza :zubo:

slika

Samo što si ti u odnosu na g. Pavleka jako sićušna ribica
Guga
Kontakt:

#193 Post Postao/la Guga »

Moj frend Trnski, igrač-Panda je u odnosu na Pavleka Srdelica ili čak Inčun (nisam ni ja puno bolji jer je Pavlek jak igrač), ali je jako napredovao i da kojim slučajem zaigra 23. ljigu o njemu bi se pričale zastrašujuče priče oko logorske vatre.Te priče bi se prenosile s koljena na koljeno i vjerojatno bi dobio i pokoji novi nadimak tipa - Loptolomac, Prigušitelj, Isisavač života ili nešto slično.
Njegova moć eksponencijalno raste i nerealno ga je očekivati u tako slabim ligama (barem ne idučih 20-tak godina).Štoviše, očekujem da će i iduće polusezone u 13. ljigi (vjerujem da će Cvjećari tamo završiti) biti u plusu :top:
Istina je da je Kormoran jači od Pandice, ali u meču Panda-Psyho bi bilo
povuci, potegni :lux:
Zadnja izmjena: Guga, dana/u ned svi 04, 2014 8:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.
ivan512

#194 Post Postao/la ivan512 »

volio bih vidjeti taj meč psyho vs panda, svakako da je prednost psyha što je mlad i što je u jačoj ligi pa samim tim i igra s jačim igračima te ima odlične sparing partnere za trening, dok je prednost pande u tome što je nešto malo dulje u sokaz vodama i ima vjerojatno više iskustva, sve u svemu bio bi to vjerojatno vrlo izjednačen meč
Guga
Kontakt:

#195 Post Postao/la Guga »

Pivica je napisao/la:dok je prednost pande u tome što je nešto malo dulje u sokaz vodama i ima vjerojatno više iskustva
A ima i robota doma :top:
pa trenira skroz dok mu se ne pregrije gefufna ili pukne cincilator na njemu :lol:
Inače je Pandica redovito svaku subotu u Vjesniku na igračkom treningu,
pa ako Psyho navrati...
Zadnja izmjena: Guga, dana/u ned svi 04, 2014 8:20 pm, ukupno mijenjano 1 put.
trnac

#196 Post Postao/la trnac »

Pivica je napisao/la:... u tome što je nešto malo dulje u sokaz vodama i ima ...
Misliš Sokaz granama? :zubo:

Psycho i ja imamo jednak sokazovski staž. Sjećam se piramide u Koloniji kao da je jučer bila :top:

E, to su bili dani... :zubo:
ivan512

#197 Post Postao/la ivan512 »

dtrnski je napisao/la:
Pivica je napisao/la:... u tome što je nešto malo dulje u sokaz vodama i ima ...

Psycho i ja imamo jednak sokazovski staž. Sjećam se piramide u Koloniji kao da je jučer bila :top:

da, mislio sam granama :lol:
Guga je napisao/la:A ima i robota doma :top:
pa trenira skroz dok mu se ne pregrije gefufna ili pukne cincilator na njemu :lol:
jadan onda taj robot s njim, nema nimalo predaha :D
Stane
Kontakt:

#198 Post Postao/la Stane »

Nakon svih ovih pročitanih postova jednostavno guga je genije njega je gušt čitat stvarno Neznam gdje je načuo pisat te postove čestitam
trnac

#199 Post Postao/la trnac »

To se ne može naučiti. On to jednostavno ima u sebi :D
ODANI1986

#200 Post Postao/la ODANI1986 »

dtrnski je napisao/la:

ehh trnski to ti je stari psyho :B: :B: :B:
ZDRAVKO PUSI K**U
ZTVORSKOM CUVARU
Odgovorite