NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Prijedlog za razmišljanje/doradu – LJETNI KUP 2015.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Slick

PostPostano: čet svi 08, 2014 1:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Po meni je jedino nepotrebno da SOKAZ bude organizator, jer onda to povlači pitanja "obaveznosti" i dal se koga dotikavlje ili ne.
Moje osobno viđenje je da nam nešto obavezno i službeno preko ljeta ne treba, jer dobar dio ljudi sigurno cijeni pauzu i odbija ulaziti u dvoranu na 25+ stupnjeva u hladu.

Konačno na istoj valnoj duljini, potpisujem, respect Thumbs up

Sokaz je svoje napravio, produljio sezone i omogućio dvoranama bolji život, no to ne znači da taj Sokaz uvijek mora biti organizator i promotor, sada je na voditeljima dvorana da se pokažu.

Organizirajte pojedinačne i davis cup turnire, na ispadanje i u sistemu malih vikend liga. Super ideja iz Pešće koja se više puta pokazala izuzetno interesantnim za gledanje i igranje - "parovi trojki". Nitko ne kaže da to mora biti isključivo po ITTF pravilima. Zašto ne bi probali odigrati hard bat turnir ili tko bolje igra onom drugom rukom. Vola oko stola, pa to nisam 20 godina igrao, a vjerujem da i danas ima veliki krug obožavatelja.

Ljetnu pauzu shvaćam kao vrijeme za odmor i zahebanciju, a ovo vodi upravo tome Cheer
Plok plok!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ib
Site Admin

PostPostano: čet svi 08, 2014 2:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hardbat, hardbat! Juhuu Juhuu Juhuu

Itko? Pojma nemam
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ČUPKO

PostPostano: čet svi 08, 2014 2:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Može Gitara Headbang Pingic
[Vrh]
bduralija

PostPostano: čet svi 08, 2014 2:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ak se ne varam ovo je bio dobar brainstorming... svi komentari su doprinijeli da se iskristalizira što bi moglo biti idealno za one željne pinganja i druženja... od ledenog sam očekivao zamrzavanje pa sam se ugodno iznenadio komentarom, dok je pilar naopako dtrnski skoro sve sasjekao u korijenu...
ideja je izvorno bila da se postojeće dvorane iskoriste neposredno nakon proljetne, odnosno prije jesenske sezone... a o ljetu nije bilo riječi osim po nazivu LJETNI indirektno se dotikavajući ZIMSKOG...
bio sam naivnog uvjerenja da svaka ekipa može okupit 2 igrača za ovakav KUP, koji bi trajao 4 susreta, te da postoji omjer dvorana tj. prostora za igru 1:4, jer četiri ekipe igraju u jednom prostoru... također sam bio naivan po pogledu rekreiranja i zaposlenosti ljudi, neki jedva čekaju da pređu na veliki tenis, nogomet i sl., a drugi da zbrišu na školske ljetne produžene blagdane od 4 mjeseca...

odlučio sam bez smajlića, da bude ozbiljno...

ib je više od "predsjenika"
http://www.digitaltrends.com/computing/three-ways-kim-jong-un-couldve-threatened-south-korea-tech-savvy-way/#!KYrQj
on je "kralj"
http://atlantablackstar.com/wp-content/uploads/2013/12/king-Hannibal1.jpg

lkota je poentirao, iako je izvorna ideja da to bude predvečer nakon posla kada su temperature debelo ispod 25+, moglo bi to biti i subotom iako bi odaziv bio puno manji jer vikendom se bježi s family van grada... no dvorane rade i u tjednu, a na 4 stola u cca 3 sata odigra 16 ekipa... netko će bolje izračunati koliko bi to koštalo po ekipi i jednom terminu i tako četiri puta...

Slick je prava venecijanska škola, skriva se iza maske i povlađuje onome čija se slika drži na zidu...

na kraju nitko nije odgovorio na skriveno pitanje:
Zašto se igra zimski kup?

što reći nego palac gore i da netko iz dvorana pročita ovaj post...[/img]
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: čet svi 08, 2014 2:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja bi isto čak rađe popodne ili predvečer nego vikendom u doba ručka Znoj
Može i vikendom predvečer, doduše.

Iako, tada je teško započeti neki veći turnir i završiti ga.

Nama treba nešto kao *** HARDBAT SINNI !!! *** Eeeek! Eeeek! Potrćkanko

Tko će reć dvoranama da nabave rekete? Zubo Trk
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: čet svi 08, 2014 2:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Slick (napisa):
Sokaz je svoje napravio, produljio sezone i omogućio dvoranama bolji život, no to ne znači da taj Sokaz uvijek mora biti organizator i promotor, sada je na voditeljima dvorana da se pokažu.

Ma dobro, ako pod promocijom mislimo da nešto vrišti s naslovnice preko ljeta kada ionako nemamo šta pametnije držati tamo - to je zbilja najmanje što možemo učiniti. Smile
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet svi 08, 2014 2:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ok, ib, kolko je turnira u Zagrebu ,osim RITMA Klanja se , napravljeno po dvoranama van SOkazovih organizacija. Osobno se ne sjećam niti jednog u Merixu, Prečkom, VJESNIKOVA piramida i ...?

Ne kužim.. Confused

I da baš trebaju biti subotom u popodnevnim ili jutarnjim satima da Vama sretnicima koji ne radite subotu na nedjelju noć, ostane to veče za obitelj Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet svi 08, 2014 2:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

A ono, lopticu smo im prebacili - a ovo čitaju odgovorni iz barem dvije od tri velike dvorane, ili tri od četiri ako računamo i Ritmo.

Sljedeći potez je na njima, ako smo im dali štogod za razmišljanje. Thumbs up
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet svi 08, 2014 2:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Thumbs up Tisina

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
zmilko

PostPostano: čet svi 08, 2014 3:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

hard bat izazivam...
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Stip

PostPostano: čet svi 08, 2014 3:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Na hardbat bih čak i ja došao Thumbs up
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet svi 08, 2014 4:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

TOOOOOOONČČČIIIIIIIIIIIII!!! Juhuu

[Vrh]
agent_zero

PostPostano: čet svi 08, 2014 10:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

i moja daska za meso se zaželila igre. Merix Hardbat Open 2014.
Lio

PostPostano: čet svi 08, 2014 10:42 pm    Naslov : Jagodeee Citirajte i odgovorite

Pa diste našli hardbat u vrijeme jagoda slasnih:)

Duralija imali gdje akcija finih jagoda:)

http://www.youtube.com/user/CRO0707

https://tabletennisblades.com/

Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
[Vrh]
Burke

PostPostano: pet svi 09, 2014 7:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Ok, ib, kolko je turnira u Zagrebu ,osim RITMA Klanja se , napravljeno po dvoranama van SOkazovih organizacija. Osobno se ne sjećam niti jednog u Merixu, Prečkom, VJESNIKOVA piramida i ...?

Kako nema! Confused Embarassed
U Merixu se igra "Tumara", a u Prečkom "Licul", "Novković" i još jedan (ne mogu se sad sjetiti imena)
Ovi turniri koliko ja znam nemaju veze sa SOKAZ-om (ili mi se čini...?)
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet svi 09, 2014 8:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Treba igrače animirati na dolazak kroz mjesec dana, na tjednoj bazi.
Ne kažem da je lako organizirati jednodnevni turnir, ali napraviti shemu koja će biti zanimljiva igračima kroz mjesec dana je ipak puno teže.
[Vrh]
wolf

PostPostano: pet svi 09, 2014 8:39 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Licula i Novkovića kolko ja znam i organizira vlasnik dvorane , ali Tumaru organizira Južna Trešnjevka a Merix nam iznajmljuje prostor ( prvi Tumara je odigran u Industrogradnji na Vrbiku) .
Dakle , oni koji bi više pingača , organizirajmo nešto i sami , Pojma nemam
Zašto netko ko nema dvoranu nebi organizirao turnir (ili ljetnu ligu ) .
Sve se da dogovorit . Thumbs up
Pale

PostPostano: pet svi 09, 2014 10:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Burke (napisa):
Ikota (napisa):

Kako nema! Confused Embarassed
U Merixu se igra "Tumara", a u Prečkom "Licul", "Novković" i još jedan (ne mogu se sad sjetiti imena)
Ovi turniri koliko ja znam nemaju veze sa SOKAZ-om (ili mi se čini...?)

U Tumaru ne organizira Merix nego HSTK J. Tršnjevka, a turnir se samo tamo igra, isto ko i Vodovod, a u Prečkom su uvjek organizatori SOKAZ.

[Vrh]
bduralija

PostPostano: pet svi 09, 2014 12:59 pm    Naslov : Re: Jagodeee Citirajte i odgovorite

Lio (napisa):
Pa diste našli hardbat u vrijeme jagoda slasnih:)

Duralija imali gdje akcija finih jagoda:)

napokon su stigle i naše HR jagode u trgovine... samo kod kupnje pročitati zemlju po(d)rijek(t)la, pogledati da su svježe, da nisu procurile i da su dovoljno zrele, da nisu bijele i to je to... šteta da ne pišu ime sorte kao kod nekog drugog voća, tako da odabereš ono što ti paše...

Smile

što se tiče ljetnog kupa, definitivno mislim da su večernji sati bolji, nekima je problem u tjednu, a drugima za vikend (recimo 07.06. i nije neko ljeto)... ako bi se okrenula 2 kruga na 4 stola s 16 ekipa, mogao bi se dobiti kompletan poredak od 1. do 16. mjesta... razlika u odnosu na druge turnire je što bi igrale ekipe od 2 igrača, a ako bi se igralo od recimo 18:00 sistemom na 2 pobjede to bi bilo brže i bolje za igrače, možda bi se čak do 22:30 uspjela odigrat sigurna 4 pojedinačna meča po igraču, te koji par ako ima potrebe... najveći problem predstavlja tko bi to sve vodio, jer definitivno treba osoba koja će sve koordinirati da ne dođe do rasula...

Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: pet svi 09, 2014 1:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bduralija, nemoj sada potezati pitanje "ko bi to vodio?"

Pa naravno da ćeš ti voditi. Smile
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna