NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Iskustva sa trgovcima
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
geek

PostPostano: pet tra 25, 2014 3:57 pm    Naslov : Odgovor Citirajte i odgovorite

Ja ZNAM što je najveći problem. To što Srale, nakon lijepljenja, NE MOŽE oprati spužvicu i ponovno je koristiti !
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: pet tra 25, 2014 6:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mixer (napisa):
Ma to je srale mislio na BOLFANA i njegovu igru kad je napisao bolf..a sad da da mi neko uvali nesto za 300 kn pod novo a ono se raspadne nakon mjesec dana trazio bi skrivene mane [drugdje].

Ne da me je čoek uvredil nego ... Uvrijeđen pazi ,loša roba pa bolf Lud Zubo
Iceman

PostPostano: pet tra 25, 2014 10:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

trebao bi promjenit nick iz wolf u bofl :-)
Zubo
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
mixer

PostPostano: pet tra 25, 2014 10:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

čujte vi higijeničari ima ovdje puno gorih i bezobraznijih riječi od riječi šupak ali ako vam je draže pisat ću sad anus da vas ne stavljam u neugodan položaj jer to čitaju djeca ujutro prije škole
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Zole000

PostPostano: pet tra 25, 2014 10:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da bi reč rekel i suzu pustil. Eeeek!

Geek uvjek šalje ispravnu robu, ono što naručiš i dobiješ, dostava van Zagreba u veoma kratkom roku.

Jedino se može dodati : " SLABOM K.... SVAKA DLAKA SMETA "

Bez uvrede, al vuče na flah ! Beljenje

PS. GEEK = Thumbs up
[Vrh]
LiChin

PostPostano: čet svi 08, 2014 2:59 pm    Naslov : Re: Odgovor Citirajte i odgovorite

geek (napisa):

Za kraj, besplatna lekcija iz hrvatskog. Ne kaže se BOLF, nego BOFL.

srale7 (napisa):

first and last replay @Geek

znam da nije izravno bitno za temu, al evo ako je o gramatici, ne kaze se replay nego reply Smile

sto se geeka tice, puno nas nabavlja opremu od njega i ovdje kod mene u klubu jer je najpovoljniji za ono sto nama najcesce treba, i dosad nije bilo problema... nemoj mi sad poskupit geek jes cuo?? Smile

srale7 (napisa):
Ponudio sam mu svoje drvo (korišteno 2 sata, ima original kutiju...

2 sata i vec osteceno na 2 mjesta? Ok moguce je, nista ne kazem... Sto se tice mikroostecenja, hahahaha ne zelim da ovo ispadne na osobnoj razini jer cijenjenog sralu7 ne poznajem, al iz osobnog iskustva znam da ako imam drvo i igram/igrao sam s njim, ako postoji makar i malo ostecenje na njemu, pa kvragu znat cu to...

Evo moje osobno misljenje, da se nitko ne uvrijedi ali moje misljenje je da je srale7 znao za ta 2 ostecenja ali odlucio ih je u razgovoru izostaviti Zubo jer je mozda mislio da geek nece "cjepidlaciti". Geek je to odmah primijetio kad je vidio drvo, i obzirom da mu je u interesu kao trgovcu bilo da to kasnije preproda tako je valjda pocela hajka.

Naravno, to samo srale7 zna je li znao za ostecenje ili ne, a sva ostala piskaranja ovdje na forumu su rekla-kazala... Ugl Geek primijetio ostecenje, digao cijenu jer drvo nije bilo u opisanom stanju, pa ako si se time osjetio uvrijedjenim, trebao si drvo ponijeti nazad sa sobom i pokusati prodati nekom drugom Smile a da si u prvom razgovoru odmah rekao za ta 2 mala ostecenja, tko zna mozda bi ti cijena koju si predlozio ostala ista Smile
Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Zole000

PostPostano: čet svi 08, 2014 4:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prvo i osnovno,
nema trgovca koji ti ponekad neće uvaljat nešto što ne odgovara karakteristikama ponuđenog, tako i naš geek.
ALI, veliko ALI geek uvjek prihvaća reklamaciju, samo mene kao čovjeka boli ako te netko smatra za idiota pa ti konstantno uvaljuje polovnu robu, JES ČUO GEEK , sunce ti kalaisano !!!!! Za par kunića nebih se prepucaval, samo brate poštenje mora bit na nivou.

To je dragi moji pingpongaši ono kaj mene J..e, al ko što rekoh geek je razuman i zna da mu poso ovisi od nas luđaka koji i previše trošimo pare na isprobavanje svega i svačega.

ETo tak je tOOO Amen
[Vrh]
geek

PostPostano: čet svi 08, 2014 4:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

"Put u pakao je popločen dobrim namjerama."

Nisam savršen, daleko od toga. Ali, za 5 godina shvatio sam 3 osnovna izvora problema :

1. Zamjena drva, staro za novo, staro za staro i dr. Nema više zamjena.
2. Prodaja u rinfuzi, gdje kupac misli da sam ga smuljao, a nisam, ne pada mi na pamet. Ali, mora se nastaviti sa prodajom ljepila u rinfuzi, jer stolnoteniske firme "bolesno" naplaćuju originalna manja pakiranja. Evo primjera, cijene direktno sa njemačkog Butterfly shopa: Freechack II 500 ml 49,90€, Freechack II 100 ml 19,90€, Freechack II 20 ml 6,90€. Standardna cijena bočice je oko 2 kn. Ako se vodeno ljepilo nabavlja direktno od proizvođača dolazi u kanistru od 5 l. Nema više tuninga u rinfuzi.
3. Zloupotreba starog ljepila, gdje se miješa sa neodgovarajućim razrjeđivačem, koji otopi ljepilo između topsheet-a i spužve. Onda se reklamira guma sa buhtlom.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Obi-wan

PostPostano: ned srp 06, 2014 8:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pohvala za: Sergej Počuča.
Uplatio sam na račun, a odličnu robu je zapakirao i poslao točno kako sam zatražio i platio. Inače ovo nije odlika svih sokazovaca koji su uglavnom po pitanju pakiranja i slanja teški amateri, nemarni i ne slušaju savjete.
Sergej je napravio sve kako treba + ugodna komunikacija.
Preporučujem ga za suradnju poštom, čovjek od povjerenja.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
WiseGoth

PostPostano: sri srp 30, 2014 9:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iskustvo sa ljepilom slicnim revolutionu 3: Nakon ljepljenja i stavljanja trakice na nekim mjestima ostane malo ljepila, pokusas ga skinut ono povuce cjelu gumu. Takoder kod skidanja trakice toliko se uhvati za nju da njenim skidanjem skineš i gumu do pola a tako i ljepilo sa spužve. Po tome nema ni smisla koristiti takva ljepila. (Just my opinion)
[Vrh]
55

PostPostano: čet srp 31, 2014 9:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Živio sintelan! Evil Vrag
[Vrh]
geek

PostPostano: pet kol 01, 2014 7:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

WiseGoth (napisa):
Iskustvo sa ljepilom slicnim revolutionu 3: Nakon ljepljenja i stavljanja trakice na nekim mjestima ostane malo ljepila, pokusas ga skinut ono povuce cjelu gumu. Takoder kod skidanja trakice toliko se uhvati za nju da njenim skidanjem skineš i gumu do pola a tako i ljepilo sa spužve. Po tome nema ni smisla koristiti takva ljepila. (Just my opinion)

Ono što se WiseGoth-u čini manom, u stvari je prednost. Ukazuje da je ljepilo elastično i lako se skida. Ako ti se desi da ga nehotice skineš sa gume, jednostavno je ponovno prelijepiš. Sva kineska ljepila su takva: Haifu, Lidu, Dian Chi ... No, trebalo bi biti gušće.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
WiseGoth

PostPostano: čet kol 07, 2014 11:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Za mene je to mana jer iovako često preljepljujem, a s takvim ljepilom moram još i češće. Također dosad sva takva ljepila do sada su mi stvorila buhtlu na gumi, što je rijetkost sa Tibhar clean fixom kojeg koristim već godinama.. Neznam možda je do mene, al stvari poput DHS no15 mi se ne sviđaju Very Happy
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.