16. liga, proljeće 2014.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
bduralija
Kontakt:

#621 Post Postao/la bduralija »

dtrnski je napisao/la: Ispravljam grešku

_x2 Botinec – Agronomski fakultet IV.
1__ ZEP – Cvjećarnica Nela
__2 Vidra I.-Lug – C.B. Play off
_x2 SC-veterani – MTM

Prošle sezone su Botinec i Agronomija igrali neriješeno. Ove sezone imam dojam da je Agronomija u (maloj) prednosti nad Botincem, dovoljno za pobjedu.

ZEP nam je potpuna enigma i igramo u gostima... Očekujemo tešku tekmu kao uostalom i sve do sada. Ufff, kada bi izvukli remi... najs..

Vidre protiv Play offa nemaju velike šanse.

SC veterani igraju tekmu odluke protiv MTM-a. Jedino ih pobjeda drži u borbi za 3. mjesto. Objektivno teško mogu do pobjede, najviše što mogu je remi.
nitko nije komentirao 4 totalna promašaja u prognozama 9og kola 16e ljige... no tko prognozira taj i griješi... za manje upućene bilo je:
1
2 (2:8)
1
1
čak i dva dvoznaka nisu pomogla... pa da ti netko da zadatak da promašiš 4 rezultata s 2 dvoznaka teško bi to uspio napravit...

:)

pokušavamo Stane i ja dogovorit termin 11og kola obzirom da me nema od 18.-24-05. u RH... bilo bi sve lakše da su dobili Vidrane, a ovak im treba još bodova da budu drugi... nadam se da ćemo naći rješenje u danima prije ili poslije mog boravka u inozemstvu...

:top:
Stane
Kontakt:

#622 Post Postao/la Stane »

Dogovor kuću gradi
trnac

#623 Post Postao/la trnac »

A ne :nono:

Nakon teških optužbi za piljenje, korigirao sam našu tekmu na
1x2 ZEP – Cvjećarnica Nela

Pobjedi Botinčana se nisam nikako nadao kao ni porazu curki protiv SC veterana.

A ni na kraj pameti mi nije bilo da će Play off izletnički doći Vidrama u goste :zubo:

I ja sam već probao dogovoriti tekmu s Botincem jer nam je Renato leteći. Na žalost ništa ne možemo znati prije idućeg petka kada prvi reket Botinca dobije radni raspored. Ali nekaj ćemo iskombinirati, bitno da odigramo u punim sastavima :top:
bduralija
Kontakt:

#624 Post Postao/la bduralija »

Stane je napisao/la:Dogovor kuću gradi
apsolutno se slažem... volio bih se podružiti i odigrati protiv vas... no ako ne ide, to ne bi bilo prvi put da smo zadnje kolo igrali u okrnjenom sastavu...

@dtrnski ne sjećam se korigirane verzije, no bit će da je tako... jesi li provjerio temperaturu... ak je manje od +39 tada se smrzavaš...

trnac

#625 Post Postao/la trnac »

dtrnski je napisao/la: OK, isprika, pogriješio sam :brukica:

1x2 ZEP – Cvjećarnica Nela

Igramo u gostima protiv nepoznate ekipe tako da su sve opcije otvorene :top:
To smo dakle riješili.

A temperatura je radna. Od danas ulazim u dnevni ritam treninga do srijede, onda četvrtak pauza i petak El Clasico.
bduralija
Kontakt:

#626 Post Postao/la bduralija »

@dtrnski i Ronaldo bi se posramio tvojeg ritma... i naravno radne temperature...

čekam da se oglsi netko od braće Pikula... jel ima šanse da skinete skalp Veteranima u paru...

trnac

#627 Post Postao/la trnac »

Ha ha ha... A šta ako vas mi natamburamo u parovima?

slika
bduralija
Kontakt:

#628 Post Postao/la bduralija »

@dtrnski u tom slučaju ćete vi biti prvi jer ste najbolji u međusobnim mečevima... Cvjećari i dtrnski nakon 9. kola su kao indikatori, ako ih pobjediš onda si iznad i obrnuto, poučak koji sljedi je...
Stane, jeste li dogovorili tekmu sa ZEPom?... zgodno je da smo već u četvrtak imali kompletirane mečeve na webu za 16. ligu...
Stane
Kontakt:

#629 Post Postao/la Stane »

Dogovorio u utorak u 18.45 sa ZEP-om nemremo igrat dvije za redom tak da bu dogovor za 19.5 ponedjeljak sory imamo obaveza javi mi
trnac

#630 Post Postao/la trnac »

bduralija
Kontakt:

#631 Post Postao/la bduralija »

@dtrnski upravo ide repriza kung fu panda koja je toliko trenirala da je postala heroj masa...
kako stvari stoje ne igram u zadnjem kolu...
trnac

#632 Post Postao/la trnac »

Dva su legendarna citata iz Kung fu pande:

"Od oprosti se ne rade rezanci."

"Slučajnosti ne postoje."

:rofl: :rofl:

Mi smo SC veterane dobili u parovima na .... jbte nemam pojma kako smo ih dobili jer su nas u singlu obojica pobjedili. :zubo:
Pikule bi ih u parovma trebale lakše pobjediti.

Svoje smo šanse u parovima prokockali protiv Mađerića i Vidre. Sad još samo vama možemo zagorčati život :lol:

Ima još do zadnjeg kola, sve se još može promjeniti tako se nadam da će zadnje kolo biti odigrano u punim sastavima.
Stane
Kontakt:

Tekma zadnje kolo

#633 Post Postao/la Stane »

Tekma dogovorena 19.5.2014 na agronomskom u 19.30.Veselim se tekmu tam su dobri uvjeti za igru.Bio sam tamo kad smo igrali 22 ljigu proti agronomskog mislim trojke.
trnac

#634 Post Postao/la trnac »

Stane, napravio si kardinalnu grešku.
Agronomci igraju k'o navijeni na domaćem terenu.

:zubo:
Zadnja izmjena: trnac, dana/u pon svi 12, 2014 11:18 am, ukupno mijenjano 1 put.
saviour

#635 Post Postao/la saviour »

Jedino je bez veze što mi moramo igrati bez kapetana, a Vi kompletni. Naime, naš kapetan nije propustio ni jedan dvoboj u zadnje četiri godine.
trnac

#636 Post Postao/la trnac »

Izostanak kapetana na protivnike djeluje kao sredstvo za smirenje - lako ćemo ih sada nalupati kada su bez kapetana.
S druge strane ekipa bez kapetana zna u kakvim je g.... i grize 3x jače nego kada igra i kapetan.

Ajmo Agronomija :cheer: :lux: :cheer: :lux: :cheer:

U petak možemo razgovarati o taktici protiv Staneta :top: :lol:
bduralija
Kontakt:

#637 Post Postao/la bduralija »

@saviour 4 sezone sam igrao sve tekme, a ovo bi bila peta da smo se uspjeli dogovoriti... ovo nam je šesta godina (13 sezona) i u 11. kolu moje prvo propuštanje domaćinstva... moji još nikad nisu popunjavali zapisnike, tak da se nadam da ih to neće dekoncentrirati...
@Stane je, uvjeti su odlični, ne doletavaju loptice s drugih stolova, a već se godinama ovdje igra 1. liga i još nisam čuo prigovore, sjećam se kupovine novog stola, tada su naši bili domaćini Časlu, ima tome... a Stanetu moji mogu staviti soli na rep i papar na stol, pa kad počene kihati možda izgubi koji poen... za razliku od dosta ekipa u SOKAZu, AGF4 ima kvalitetnog četvrtog igrača za ligu koju trenutačno igramo... ako dtrnski dođe u petak na meč kao zlatna panda, onda su nam šanse mizerne...
trnac

#638 Post Postao/la trnac »

bduralija je napisao/la:... a Stanetu moji mogu staviti soli na rep
bduralija je napisao/la:... ako dtrnski dođe u petak na meč kao zlatna panda, onda su nam šanse mizerne... :top:

Gdje si kupio svoju pilu? Vrhunska je!

:eek: :lol: :zubo:

P.S. "zlatna panda"??? Mislio si Zmajski borac, zar ne? :rofl: :rofl:
Stane
Kontakt:

#639 Post Postao/la Stane »

Odlično dolzimo u odlične uvijete tamo smo već igrali pa znam . Žao mi je što bdurajilija ne igra kad mu nije odgovarao pon 26.5.2014 a mi htjeli.
trnac

#640 Post Postao/la trnac »

bduralija je takav, bezkompromisan.
Od zelenog stola ga može odvojiti jedino crvena jagoda. :top:
Odgovorite