NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

13. liga proljeće 2014
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vjeverko

PostPostano: pet svi 09, 2014 6:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):

Meč je bio bez velike napetosti oko rezultata i prošao je u korektnom ozračju.
Samo je u publici bio nekakav vrlo visoki, friško obrijani čovjek koji je stalno nešto komentirao i dobacivao.Bio je izrazito iritantan i premazan svim mogučim mastima.
Čak sam vidio da je bilo kreme protiv podočnjaka, Nivea kreme i vazelina...
Poslje su mi dečki rekli da taj lik navodno igra u 10. ljigi u nekoj ekipi po imenu Zajebator, pardon Operator ??? Sreća da se u dvorani našao i admin-Izra pa ga je došao upozoriti malo na ponašanje Laughing
Isto tako su mi rekli da taj čovjek jako voli žireve i lješnjake, i zamisli bezobraznika poslje se sel k nama za stol pa sam mu još moral i pivu platiti Beljenje

Srećom je prisutan bio i supervizor pa je Gugino ponašanje završilo samo na pismenom vrijeđanju, jer da nije bilo onih koji to odozgo gledaju sve možda bih ja još dobio i za uho. Confused Confused Confused
Kaj se pive tiče, legla je super i da ne brineš došel bum opet po još jednu.
Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Izra (napisa):

usput sam upratio mec petrekovic-milas, drama u kojoj se nije znalo tko je nervozniji. Very Happy sve u svemu ovih prvih par partija koje sam vidio su bili prilicno dobri i napeti susreti i mogu samo reci onu besmrtnu "danas svi igraju pingac".
Beljenje

Dobro čovjek zbori....
Mislil sam da se pingač igra samo u 1. i 2. ligi, kad ono i u 13. neki papci igraju pingač.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: pet svi 09, 2014 9:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

eto, kad netko kaze da je forum skroz nebitan i da nece uopce vise pisati po njemu i onda ne izdrzi nego se opet javi. Juhuu ako to nije dokaz koliko ljudi zapravo vole ovaj forum i koliko je potreban, ne znam sta je.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pet svi 09, 2014 5:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sada bi bilo zgodno da Študenti u idućem kolu svojim razno-raznim materijalima (travama, softovima, antispinom...) ulove u mrežu Jastrebe Zubo
Do sada smo i mi i SC imali po jedan kiks (neka se protivnici ne ljute na ovoj opasci), a sada smo dočekali da i Jastrebima poispada nekoliko pera protiv Igromata.
Šesto je očito bil napaljen i bubnul je tricu za rešpekt...
Molim stričeka Tončeka Milasa koji je protiv nas pružao izuzetno žilavi otpor da odigra na istom nivou i da mi javi termin utakmice SC-Jastrebi, pa bum došel malo u špijunsku misiju ak bu mi odgovaral termin Beljenje
Charlie

PostPostano: pet svi 09, 2014 7:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eto koji redak od mene po naputku našeg cap. Ejnđela!
Čestitke Igepljanima na pobjedi u ime svekolikog SC-a, iako još uvijek ne znamo koji je student zapalio žito!? hehe
Iako poraženi mi smo zadovoljni s mjestom na tablici koje vodi dalje.

Guga-čević;
auuu što se taj dere ŠOOOOOO nakon osvojenog poena, kad treba i netreba:
-u euforiji čak i na svoju prasicu, te kad još i nije gotov poen jer mu loptica stiže natrag na stol, da bi odmah potom glasom pravednika ne pitajući protivnika rekao "Ponavljamo poen"!.
hahaha, jako slatko! Nou hard filings!
Krenuo i ja par puta s deranjem ali sam sam sebe dekoncetrirao.
Toliko me izmorio igrom testisima na stolu jer sam 5 setova skupljao njegove pogođene ili promašene loptice iza sebe, da sam taj jedva izdržao a fizički totalno pao i izgubio idući meč. Što mi nije 1. put.

btw ..'bal te striček, pa kaj mi nismo isto godište!!??

Avatar je inače moj doberman, ili rotvajler, neznam koja je pasmina!?ha
Bilo je lijepo u porazu i veselimo se uvijek s vama frendli metchu!
Tekma s orlovima je u utorak 19h!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice AIM YIM MSNM
Guga

PostPostano: pet svi 09, 2014 10:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nito (napisa):
Guga-čević; auuu što se taj dere ŠOOOOOO nakon osvojenog poena, kad treba i netreba:
-u euforiji čak i na svoju prasicu, te kad još i nije gotov poen jer mu loptica stiže natrag na stol, da bi odmah potom glasom pravednika ne pitajući protivnika rekao "Ponavljamo poen"!. hahaha, jako slatko! Nou hard filings!
Krenuo i ja par puta s deranjem ali sam sam sebe dekoncetrirao.
Toliko me izmorio igrom testisima na stolu jer sam 5 setova skupljao njegove pogođene ili promašene loptice iza sebe, da sam taj jedva izdržao a fizički totalno pao i izgubio idući meč. Što mi nije 1. put.
btw ..'bal te striček, pa kaj mi nismo isto godište!!??
Tekma s orlovima je u utorak 19h!

Laughing Laughing Laughing Thumbs up

Šteta da sam već prvi meč igral s tobom dok si još "bil friški", jer mislim da bi te poslje dobio pošto ti pada snaga.I za tebe je to bila najgora varijanta jer mi se čini da ti moj "osebujan stil igre" haha...najmanje paše od nas trojice, pa te je daleko najviše izmorio baš taj naš meč.
Je, pretjeral sam s tim šooo...
Ali ak si skužil, to sam samo protiv tebe radil, jer si me ti motiviral kao najpoznatiji i najjači protivnički igrač (ovo ti je inače kompliment, a ne za..bancija ROFL ).
Ponjela me opća atmosfera koja je bila na vrhunskom nivou.
S tim šooo me zarazil prijatelj Čak-Ikota-Ponorris.Samo kad on "ponori", onda viče extended varijantu :
šooo-e-šooo...
I ako si čitao (a siguran sam da jesi Cheer ) postove na prošloj stranici, imal je "krasne prognoze" pred naš meč da bu bilo "možda" 6-4 za nas ili još puno gore...da bum ja zgubil sva 3 singla ???
Ma on je isto stari lukavac i brezobraznik, "vlovil me u zrende" Beljenje i šteta da nije došel gledati meč.
Ljudi protiv kojih sam igrao mogu potvrditi da ja vrlo rijetko za vrijeme meča ispuštam uzvike poput ovog šooo i slično.
Samo u najvažnijim mečevima, kada je i uzbuđenje najveće.
Ustvari sam i ja isto sam sebe zjebal s tim, pogotovo nakon kaj sam u 5. setu stigao sa 5-10 na 10-10, odnosno spasio 5 vezanih meč lopti !!!
Onu lopticu kaj si vratil na stol u 4. setu (kada sam ja već "blago i stidljivo" uzviknuo šooo) ljudi stariji od 54-55 godina (kao ti) ne vračaju na stol u 99,99% slučajeva, pa čak i 20-tak godina mlađi i puno okretniji od tebe.
Jednu takvu mi je vratil Kormoran iz Pankera kod 10-9 za njega u 4. setu i dobio meč, samo kaj on ima 17 godina !
Istina je da si ju vratil, ali sam ja opet imao zicer metar visoko iznad stola (bez obzira na moj šooo), pa sam normalna stvar rekao da ponavljamo, zar ne ?
Zato za taj poen još jednom moja čestitka i isprika haha...
Imal sam te u šaci, odnosno već si bil "lepo zapakiran", još sam samo trebal staviti mašnicu Laughing
joj da si to zgubil...
I onda naravno, zbog adrenalina i gubitka koncentracije fulam, ajmo reći 2 polu-zicera.
S druge strane, nebi bilo ni dobro da sam te dobio jer bi meč bio gotov već kod 3-0, a ovako sam te totalno izmorio (i to si dobro primjetio), pa si poslije 2-0 protiv Jakića, potonul "ko sidro".
Jaki mi za to može napisati zahvalnicu.
To je i jedan od razloga za ovo - strićek Juhuu
A drugi je kaj su cure u publici rekle da izgledam puno mlađe i markantnije od tebe, a to je potvrdil i - Izra Laughing
Dobro je, Vas "smo se rešili", a još ostaju Boanerges i ptice-grabežljivice
Štigleci, pardon Jastrebi Cheer
Još uvijek nismo niš napravili, jer samo 3. mjesto (10. ljiga) nešto znači.
Biti 4. ili čak 8. na kraju je po pitanju plasmana u višu ljigu (11.)
"isto sr..je, drugo pakiranje" Evil

Zadnja promjena: Guga; pet svi 09, 2014 11:24 pm; ukupno mijenjano 4 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: pet svi 09, 2014 11:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Večeras je Psyho bio na iskušenju protiv dva Cvjećara.
Dečko igra odlično Thumbs up
Sposobnost promjene ritma i stila igre ne viđam baš često Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: pet svi 09, 2014 11:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dtrnski (napisa):

Koja 2 cvjećara i kakav je bio rezultat ?
Dobar je Psyho, dobar...
Tak sam i ja njemu promjenil ritam i totalno ga izbacio iz igre,
to ti je već nadgradnja, ima još vremena za tebe...samo polako s tim robotom Beljenje
Leteći Medvjedić

PostPostano: sub svi 10, 2014 12:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pustite mi psyhu na miru Azdaja
Sljedeči put če Trnski doč kod Plankera u jazbinu pa če dobit batina Sibom po guzi
Psyho je još friški u sokazu još bu on napredovao Thumbs up
Nego ovak stvari stoje imamo još dvije tekme pred sobom a Darac nažalost neče moć doč,šta da kažem čovjek ima važnija posla Confused Crying Confused,pa bu igro nezamjenjivi i vrlo,vrlo šaljivi tip Zvonac koji je psyhu samo eliminiro iz naše strašne postave,a sa njim nam je postava još strašnija Horor Laughing i umjesto Darca koji skače na loptu ko čimpanza na bananu i čeka servu ko muha govno Laughing igrat če neustrašivi Psyhoo Clint
i zajebani Planker poznat po novom nadimku Jajomlat koji mi je dao g.Mladen poznat po nadimku Buba ili Bulbasor ili tak neš Beljenje
Samo nikak da skužim zaš mi je dao takav nadimak Confused Confused Confused
Guga

PostPostano: sub svi 10, 2014 8:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Srećom imate 6 bodova fore, a Jastreb i mi moramo odigrati međusobno, tako da neigranje Darca neće prouzročiti katastrofalne posljedice.
Čistoću nikako ne treba podcjenjivati jer vidim da je počeo igrati i Mikulec senior, pa će Zvonac & Psyho imati gadnih iskušenja.
Osim toga i "mali" Novosel (iz Čistoće) "zna držati reket u ruci" pa bi moglo biti svega.
Boanerges mi je jedna od najčudnijih ekipa u ovoj ljigi.Svi igrači im imaju dobre scorove i ukupno gledano su plasirani na tablici puno lošije nego što bi se to očekivalo na temelju tih rezultata.
Treba znati da oni nisu baš niti jedno kolo odigrali skroz u kompletnom, najjačem sastavu !!??
Tako da bi bilo koja ekipa koja eventualno naleti na takav, najjači sastav mogla ostati neugodno iznenađena, recimo kao "tele kad gleda u šarena vrata".
To kaj darac nebu igral je fakat peh, ali bi bilo puno gore da ste dobili Rubin i da na kraju zbog toga u zadnja dva kola izgubite prvo mjesto (koje je budimo realni, sada već izgubljeno).
Ali je činjenica da bi to moglo djelomično utjecati na regularnost cijele lige jer s Darcem ili bez njega ste Vi sasvim druga ekipa.
Da igra Darac nema šanse da izgubite od Čistunaca i Bojana, a ovako bumo vidli...
Još uvijek nitko nije napisal kak je Psyho prošel rezultatski na trening mečevima protiv
Tulipana i Jorgovana (cvjećara) ??? Laughing

Zadnja promjena: Guga; sub svi 10, 2014 1:01 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: sub svi 10, 2014 11:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Trnski baš mu nemojte reći kak ste odigrali.... nek se pojede Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: sub svi 10, 2014 11:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Trnski baš mu nemojte reći kak ste odigrali.... nek se pojede Thumbs up

Baš ste zli ljudi, a znate da mi to remeti Zzz
A ak vas lepo Moli ?
Psyho pomagaj...daj napiši detaljni izvještaj, vi'š kak su ovi brezobrazni Zubo
Guga

PostPostano: sub svi 10, 2014 11:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

dtrnski (napisa):

Miš-maus
Kuća-haus
Koža-leder
Trnski-pe.er Spring Grli

kad mi nečeš reći kak si igral sa Psyhom Sad
trnac

PostPostano: sub svi 10, 2014 12:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga, sunce ti tvoje kako si me samo skužio ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: sub svi 10, 2014 12:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dtrnski (napisa):
Guga, sunce ti tvoje kako si me samo skužio ROFL

Ha čuj...
Nije bilo toliko teško.Uvjek dolaziš na pingić uredan, friško obrijan i u veselim majcama,
imaš depilirana prsa, pazuhe, tabane, laktove i praktički si "bezdlaki",
nosiš sa sobom 2 torbe i to 1 za opremu i 1 za kozmetiku (kao neki tenisači),
nakon treninga se našpricaš dezičem kao putujuća parfumerija umjesto da ostaviš pravi vonj muškog znoja, odnosno da budeš "natur",
nikad ne komentiraš komade i ne spominješ svoju ženu... Beljenje

I da citiram staru pjesmu Idola :

rjetko te, viđam sa djevojkama
a viđam te svaki dan
rjetko te viđam sa djevojkama
ipak nikad nisi sam...
oko tebe su dječaci
fini su, al ipak zna-aj
glasine se brzo šire
a kad buknu, tu je kraj Cheer
Leteći Medvjedić

PostPostano: sub svi 10, 2014 1:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Srećom imate 6 bodova fore, a Jastreb i mi moramo odigrati međusobno, tako da neigranje Darca neće prouzročiti katastrofalne posljedice.
Čistoću nikako ne treba podcjenjivati jer vidim da je počeo igrati i Mikulec senior, pa će Zvonac & Psyho imati gadnih iskušenja.
Osim toga i "mali" Novosel (iz Čistoće) "zna držati reket u ruci" pa bi moglo biti svega.
Boanerges mi je jedna od najčudnijih ekipa u ovoj ljigi.Svi igrači im imaju dobre scorove i ukupno gledano su plasirani na tablici puno lošije nego što bi se to očekivalo na temelju tih rezultata.
Treba znati da oni nisu baš niti jedno kolo odigrali skroz u kompletnom, najjačem sastavu !!??
Tako da bi bilo koja ekipa koja eventualno naleti na takav, najjači sastav mogla ostati neugodno iznenađena, recimo kao "tele kad gleda u šarena vrata".
To kaj darac nebu igral je fakat peh, ali bi bilo puno gore da ste dobili Rubin i da na kraju zbog toga u zadnja dva kola izgubite prvo mjesto (koje je budimo realni, sada već izgubljeno).
Ali je činjenica da bi to moglo djelomično utjecati na regularnost cijele lige jer s Darcem ili bez njega ste Vi sasvim druga ekipa.
Da igra Darac nema šanse da izgubite od Čistunaca i Bojana, a ovako bumo vidli...
Još uvijek nitko nije napisal kak je Psyho prošel rezultatski na trening mečevima protiv
Tulipana i Jorgovana (cvjećara) ??? Laughing

Da smo mi dobili Rubin i da nam je Darac reko da ne može doć mi bi ga kidnapovali i doveli ga na tekmicu,nema kod nas zezancije Very Happy
A Guga kakva tebe Čistoća spopala mi smo njih več očistili Confused
Guga

PostPostano: sub svi 10, 2014 1:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Je, krivo sam gledal...
Vi igrate sa Slogom i Pešćom, a Rubin igra protiv Čistoće i Boanergesa.
Zeznul sam se jer sam gledal s kim igra prvi na tablici, a to više niste vi Beljenje
Znači da ono kaj sam gore napisal kao upozorenje na Čistoću i Boanerges vrijedi za Rubin i morati će igrati ozbiljno, punom snagom i u punom sastavu da nebi bilo "nismo znali".
Leteći Medvjedić

PostPostano: sub svi 10, 2014 2:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Je, krivo sam gledal...
Zeznul sam se jer sam gledal s kim igra prvi na tablici, a to više niste vi Beljenje
Znači da ono kaj sam gore napisal kao upozorenje na Čistoću i Boanerges vrijedi za Rubin i morati će igrati ozbiljno, punom snagom i u punom sastavu da nebi bilo "nismo znali".

Guga nemoj se brinut što si pogriješio to ti je normalna greška svi uvjek misle da su Plankeri prvi Thumbs up
A što se tiče prvog mjesta mi se još tome nadamo Moli Moli Moli
ivan512

PostPostano: sub svi 10, 2014 2:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

PlAnKeR (napisa):
Guga (napisa):
Je, krivo sam gledal...

Guga nemoj se brinut što si pogriješio to ti je normalna greška svi uvjek misle da su Plankeri prvi Thumbs up
A što se tiče prvog mjesta mi se još tome nadamo Moli Moli Moli

http://prntscr.com/3hwyl4 Zubo
[Vrh]
ivan512

PostPostano: ned svi 11, 2014 9:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Boanerges - Rubin 3:7

Nakon ove pobjede Rubin ima sve manje izgleda za kiks kojemu se Plankeri toliko nadaju i sve je bliže osvajanju ove 13. lige. Svaka čast dečkima iako se mora priznati da su na tom putu imali i malo sreće. Prvo što Guga i njegova super ekipica nisu igrali na domaćem terenu koji je po meni velika prednost i onda su još Jasterbi igrali samo 2 igrača. Da je na toj tekmi bio Kunović, mislim da bi bilo 5:5 ili 6:4 za Jastrebe, ali glupo je sada uopće o tome pričati jer bi se vjerojatno ekipa Rubina drugačije postavila da su bila sva trojica, no tu bi teško došli do pobjede. A što je tu je kad se Ivek zabunio Azdaja Zubo

Još jednom, čestitke dečkima iz Rubina i puno im sreće u 9. ligi. Bit će vrlo zanimljivo pratiti g. Pavleka kako će se nositi s malo jačim igračima iako ne bi trebalo biti velike razlike pošto je ovog proljeća 13. liga bila poprilično jaka.
[Vrh]
Leteći Medvjedić

PostPostano: ned svi 11, 2014 10:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ajmoooooooooooo Čistočaaaaaaaaa Moli Moli Moli Moli Moli Moli Moli Moli Otvaraj! Otvaraj! Moli Moli Komp Maaamaaaa Maaamaaaa Horor Horor
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sljedeće
Stranica 13 / 17.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.